Helgens +&-

+ Trevlig middag i fredags!
+ Rolig utgång i lördags!
+ Härlig söndagkväll med gäster och födelsedag!
.
- Slet sönder ljumsken på träningen.
- Är trött som fan.
*
*
Härligt att det finns mer plus än minus!

Jag är lycklig

Igår var vi på middag, shiiiiiiiiit vad jag skrattade! Hela tiden, det var så himla trevligt. Jag kommer leva tills jag är minst 200 år så som jag skrattade igår. Tack alla inblandade som gjorde kvällen totalt oförglömlig!
Klockren bild som beskriver kvällen plus att Emelie var en av de skyldiga till att kvällen blev så underbar!

...

Jag kan inte hjälpa det. Kan inte styra över känslan.

Härnäst

Ikväll blir det middag! Mysigt som fan. Nu ska jag sova en stund sen blir det in i duschen och göra sig klar för kvällen!
Puss

Axel

En Pingla-son! Bosatt hos Tomas och Ulrika i Älvsjö.
Almanza Force From Nothing

Inte så kort som jag trodde...

Ett litet inlägg som sammanfattar dagen: Kvart i åtta ringer Björk till mig och frågar om jag kan komma in efter skolan och köra stöttning. Jag slutar försent så det va ingen idé. En timme senare ringer Kenta och frågar om jag kan köra kvällen så den som skulle kört kvällen kan istället köra stöttningen. Jag sa japp det går bra. Efter det gav jag upp alla försök att sova (började 11.30). Drog till skolan, åt lite lunch. Hade en lektion, Tröck en donkenburgare. Blev upphämtad av Kenta och körd till segeltorp, tog viton och åkte. Allt gick som smort och blev upphämtad av Kenta sen för att åka direkt till mördarträningen. OMG vi kommer bli så jävla vältränade och jag kommer ha häääärlig träningsvärk imorn hehe!
Nu är jag här och om ca. 2 minuter och 43 sekunder ligger jag med släckt lampa, huvet på kudden och sussar!
NATTI<3

Helt jävla sjukt.

Man får höra om några ungdomar 94:or & 95:or (!) som i VÅR kommun, VID rönninge station har misshandlat en jämnårig grovt med golfklubbor. Hallåååå??? Vart i helvete är vi påväg? Vad driver en människa att göra något sådant mot en annan människa, en annan individ? Jag mår fan illa.
*
*
*
Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll
Är du en av dem som var där när det hände
Eller saknar du nån du en gång trodde du kände
Är du en av dem som gråter när ingen ser på
Är du en av dem som berörs ändå
.
Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
Min lillasyster går ut precis som jag
Jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart hon eller jag
.
Aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt
.
Alla som vill ta en stund att fundera
När ska vi göra mod av sorgen och börja agera
Nu städar man gatan och snart försvinner alla spår
Och vi fortsätter att växa fast han förblir sexton år

Side by side trough life

När man är bästisar.
Har man jämt så kul tillsammans.
När man är bästisar.
Delar man på allt tillsammans.
Sån vänskap kan man inte förstå.





Ankan och jag!

Har börjat tänka kring att resa efter gymnasiet. Australien och USA lockar, har kollat på 8 städer vi vill åka till: Cairns, Sydney, Canberra, Alice Springs, Los Angeles, Houston, Miami och New York. OMG, satt i bibblan idag med karta och ringade in vart vi ville åka och vad vi ville göra på dom olika ställena! Det som står på listan är: dyka, surfa, uppleva, jobba på ranch, jag vill jobba på Houston SPCA, jobba på en båt, jobba på café, se städer, träffa sköna människor. LEVA LIVET.
Just nu är jag så sjukt pepp på detta! Snart kommer Robin och hans nya älskling hit (hans iphone) som han säkerligen kommer demonstrera mycket noggrant för mig :)

När allt annat säger mer än själva orden

Det hörs på telefon kan inte hålla nått.
Jag skulle vara någon annan om du hade fått önskat.
Det är tomma ord som fastnar för att jag låter dom vara kvar.
Men jag har lovat den här gången att jag ska ge allt jag säger att jag har.
Men jag tror att livet just har börjat och det blir, det blir vad jag gör det till.


Update

Vad har hänt då? Eftersom jag vart kass på uppdateringsfronten så kommer nu en liten sammanfattning:
  • Jag har haft 19års-party
  • Vi har spelat turnering
  • Vi har lämnat in en delårsrapport
  • Jag har tränat
Grattis Pingla - 6 år idag!
*
Basically, det var det som hänt (utan inbördes ordning) Nu i veckan som följer blir det ganska lugnt i skolan vilket är skönt men träningarna blir desto hårdare. Nu och en månad framåt kommer vi köra stenhårt fyra dagar i veckan. OMG vi kommer bli fett vältränade! Annars så ska vi ut och äta med jobbet på fredag. Blir nog Passi. Jag, Kenta, Emelie och Åsa vad jag vet hittils. På onsdag är det dags för Emelie att köra den nya rundan, önskar dig lycka till! På lördag blir det krogen för då fyller Virre år. Funderar på att köra för vi har ju träning på söndan, skönt att komma hem ordentligt ju!
Efter en tuff träning idag väntar sängen (det värsta är att om jag känner Kenta rätt så är denna träning bara en bråkdel så jobbig som dom som väntar...) Börjar halv tio imorn, skööööönt!
Tittut!
S

Slå mig inte!

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRLÅT!
Jag har inte uppdaterat jag VET. Men vi har haft turnering och festligheter hela helgen så har inte hunnit. Nu ska jag iväg och träna. Jag har ont i magen. Jag uppdaterar vid senare tillfälle! Hihi, Frida va här idag och fikade, trevligt som vanligt!
Pussssssssssis

Tju lille guzzen!

Hihihihihihihi, lyckad fest blev det! Nu är jag trött som jag-vet-inte-vad. Ikväll ska jag äta middag, kolla film sen sova! Pigg imorn när vi ska ha turnering. Ska möta salem, FAN va taggad jag är! :D
Nu är det mat, jag min syrra och hennes två polare ska ha middagsdejt!
Puss

Godnatt.

Efter en mycket givande dag innehållande överraskningar och träning så checkar jag ut med ett stort TACK för alla gratulationer och presenter.
See you later alligator!

Satan, han är påhittig han!

Ja, minst sagt. Denna dag var förbannad av Satan himself. Vaknade på helt fel sida. Hade engelskaprov. Hade UF. Åkte till jobbet. Jobbet var ett enda jävla *PIIIIIIIIIIIIIIP*. Allt sög utom Richard och Leffe på TLC - GULD! Kenta som lugnade ner mig lite från mitt tidigare panikstadie. Hittade ingenstans och Satan hade ställt ut bommar och fixat vägarbeten så jag skulle slippa ha en smidig och härlig dag. Satan hade även fixat så bensinlampan började blinka. Satan var också snäll och ordnade till det med gråt till mig. Satan ordnade min röst så den kunde skrika. Tack älskade Satan, hoppas du brinner upp och dör snart.

Nu har jag äntligen kommit hem, hunnit äta och faktiskt skrattande berättat om hela denna dag för emelie. Nu ska jag göra mig iordning och sen ska jag kolla paradise hotel - för det är jag värd! (Jag fyller 19 imorn!!!)

Lyssna till ditt hjärta

Har pluggat, lagat mat och vart i skolan idag. Har börjat dricka kaffe till frukost. Idag blev det kaffe och apelsin och igår kaffe och banan. Nyttig, hihi lite kanske! Som ni kanske kommer ihåg mitt löfte om att bli fett snygg och smal till studenten, börjar gå mot det.
---------------------------------
Någon sa till mig: Han behöver nån som du. Med det får man ansvarskänslor men i slutändan handlar det ändå om mig. Orkar jag? Vill jag? Kan jag? Det finns mycket man kan göra och borde och vill. Och mitt i allt så ska man räcka till. Det finns måsten att vara bra på det man kan, men mitt i allt så ska man vara sann. I viss mån, ja. Jämt och ständigt - nej inte just nu för jag mår alldeles för bra och det vill jag inte ska försvinna.

Epic nostalgia


Ett ord

mesmerising
ett ord med den vackraste innebörd.

Film

Benjamin Buttons otroliga liv.

Sommar så man kan...

Sommar så man kan vara brun. Sommar så man kan slippa ha smink. Sommar så man kan sola. Sommar så man kan bada. Sommar så man kan grilla. Sommar så man kan åka båt. Sommar så man kan sitta ute och umgås. Sommar som skapar minnen.


Epic fail

Turneringen avklarad, vi gick tyvärr inte vidare någon av dagarna men det va bra träning vill jag lova! Bara att ladda om till träningen imorn sen blir det jobb tisdag, träning onsdag torsdag och på fredag smäller det :) Jusste, onsdag fyller jag 19 också, OLD LADY! Plus att det är delårsrapport för hela slanten under veckan. Moa, vi är taggade visst?
Igår vart det filmkväll, bonden, simon, landa och micke va här mys! Såg scary movie 2 - hihihi rolig film! Åt spagetti och chips. (Klumpiga) bondpojken spillde cola över hela golvet och skyllde på att flaskan va mjuk?! Hallå, håll i ordentligt istället!
badpojke eller colafailare?
*
Aja, idag ska vi till mormor och fika, hon har fyllt år. Sen ikväll blir det bara chill för jag ska orka med veckan.
Puss på er

Jahapp

Hade skrivit ett jääääääävla inlägg som puff upp i rymden! Bajs. Aja, det blir turnering imorn och filmkväll sen, myyyys!
*
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig. Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
*
Nu ska jag sova, uppladdning inför imorn!
Puss

Tja

Har pluggat glosor, glosboken is the shit! Nu är det snabbt att göra sig iordning för att det är träning - undra vad vi ska göra?! :D hoppas det är nåt kul, är ju alternativ träning idag!

Jag är starkare än du

Jag har lyssnat på denhär låten idag! Sitter och kämpar med delårsrapporten som börjar arta sig. Gå mot sitt slut. Sen blir det feedback och så får man ändra igen :) Johanna luktar gulashsoppa och moa är sämst på att kommentera! Men jag lever livet och är bäst som vanligt... Jag fick på värsta-värsting-volly-skottet på träningen. Asnice.
Peace out sålänge <3



Du brände dina broar när du sa det där
Som fick mig att förstå vem du egentligen är
Jag vet du bär en mask som du tror ingen ser
Och när du försöker le så ser vi den bara mer

Men du får stå kvar
För jag går nu
Ja, jag går nu

Och jag är starkare än du
Ja, jag är starkare än du
Jag är så mycket starkare än du
Det har jag lärt mig nu


Dedikerat till en bondpojk

Har fått klagomål... För dålig uppdatering?! Hallå, tycker minsann jag är duktig som fasiken ju :D Nej men nu har ju skolan börjat och det blev plugg direkt. Men har allafall avslutat två kurser, ett mvg i svenska b och ett vg i matte c. Jag är skitnöjd! Annars rullar livet på, jag kollar svenska hollywoodfruar och har kommit underfund med att jag har en väldigt bra vän som står mig närmre än jag förut trodde :)
Fyller 19 om 8 dagar, helt sjukt vad tiden går fort! Jag förstår inte :O menmen, det är bara "join the joyride" så blir det bra!
Bjuder på en bild på gruppen från fredagen i Göteborg (MyDog)
Milton & Emelie  -  Sune & Jag  -  Kompis & Sofia  -  Diezel & Ragnhild

Fem koppar kaffe senare


Bättre sent än aldrig

Jaha, dags för lite update, har varit ute och farit hit och dit ett bra tag så här kommer min helg:
Torsdag: Vi var i Göteborg, lyckad utställning hela dagen som avslutades med en gemensam middag med almanzafolket!
Fredag: Utställning även denna dag, jag och Emelie kom hem först vid tolv på natten, då fastnar jag ju sjävklart framför PH... Kom i säng vid fyra.
Lördag: Filmkväll med Simon, Bonden, Landa och Aspen. Såg kartellen, den va bra men något komplicerad... Sen drog vi hem till mig och badade bubbel tills klockan slog tre, kom följdaktligen inte i säng förrens vid fyra även denna dag.
Söndag: Åkte till Eskilstuna för att vara hundvakt åt uppfödaren, hon åkte tillsammans med körsällskapet Emelie ner till Göteborg för att tävla med Diezel i BIS-finalen! Tyvärr blev han oplacerad men jag hade en trevlig dag med hundarna, Joakim och Superhjältarna :)
Måndag: Sitter jag här och borde plugga men kaffesuget vinner och har prio 1.

I göteborg

Sitter på hotellrummet i Götet och kollar TV ;) Har varit en framgångsrik dag, Almanza tog båda certen, BIS-reserv med uppfödargruppen, en BIM-tik och ett antal klassvinster! Härlig dag som slutade med Thaimat med hela gänget. Nu är man lagom trött och ska göra mig iordning och krypa ner i sängen.
I've made a promise to myself: Jag ska äta nyttigare så jag blir smal och snygg till studenten (helst tidigare men senast till dess!)
*
*
*
Tjing!

2009, vi ses aldrig igen

Januari

Jag klarade mitt löfte

Jag och Virre fyllde 18! (hade en spårad 18-årsfest)

Februari

Jag började jobba på Konditori Eclair

Vi förberedde oss för att flytta & hittade barndomsminnen

Fester som drog igång och jag satte mig själv och mina vänner på prov

Mars

Vi flyttade

Vi åkte till Barcelona

Starka känslor, upp men mycket ner, skratt men mycket tårar

Vi åkte till Egypten

April

Folk började pröva mössor

Jag sminkade/fixade håret på Erica som blev balens drottning

Maj

Jag jobbade som mest

Lärde mig skumma mjölk

En stor förlust följdes av en behövelig resa som resulterade i en champion!

Juni
Studenter som skulle firas


Skolavslutningar. Det var tillslut inte bara det som avslutades

En oförglömlig resa "the mother of all hangovers"

Juli

Spontan vistelse på Älgö

(Dock inte i juli men helt underbar efterrätt!)

Augusti

Resan gick mot Grekland och Zakke

"Erected nipple" (internskämt skapades)

Avslutade Augusti med en tripp till landet

September

Skolan drog igång på allvar, Pingla fick valpar

Vi fick äran att låna hem Puzzel ett tag

Oktober

Vi åkte till landet och stängde för vintern

"Ur allt dåligt kommer något bra" jag hoppade tillslut glädjeskutt efter att ha mått dåligt sen mars, bägaren rann över och jag blev sviken av vänner. Glädjehoppen kom när jag märkte att jag mådde bättre än nånsin eftersom jag klarat att lägga det bakom mig.

Mamma fyllde 41

November
Du är en av de största anledningarna till varför jag började hoppa glädjeskutt
Vi skrev vår första affärsplan

Jag blev riven av en tiger (VN) efter ett karatepass på träningen

December

Vi byggde Big Ben

Såhär blev resultatet

Det kom massor utav snö

Vi bakade pepparkakor hos Procheus

Var med på en uppvisning på älvsjömässan (före han i kostym)

Var med om en galen utgång på Grodan

Var med på den nystartade traditionen på nyårsafton (pulka, varm choklad och jägermeister)

*
*
Ja, ett helt okej år. Har varit upp och ner och var faktiskt en aning jobbigt att sammanfatta allt. Man tvingas tänka tillbaka på det som varit och minnas sånt man inte vill. Folk som behandlat en illa, svikit en och betett sig respektlöst. Trots det är det inte utan att det varit bra också, tack alla ni som är mina riktiga vänner, utan er hade jag aldrig fixat detta.
Jag lämnar 2009 bakom mig med en lättad suck och orden: vi ses aldrig igen.



Delar av mitt 2010

  • Jag ska fylla 19 (17 dagar kvar)
  • Jag tar studenten!
  • Jag ska hoppa Bungyjump!
  • Vi drar till Italien med laget
  • SponsraGlädje ska kicka ASS på älvsjömässan!
  • Jag och Emelie åker till Jönköping & Danmark
  • Det blir någon form av resa till Australien/USA i typ ett halvår (går med sannolikhet över på 2011)
  • Jag ska jobba på posten fast för Kenta (och kanske Axellus
Det finns tusen saker mer som jag ska göra men det är det jag kom på för stunden plus att man vet aldrig vad som kommer hända :)

Fuckthisshit

Vaknade vid tre typ, asnice. Kommer jag kunna sova ikväll? Tveksamt. Skönt att man börjar arbeta sju imorn allafall. Ett plus är dock att jag slipper kvällen så slutar fyra!
  • Melissa Horn är fan fortfarande på min hitlist, så jävla bra!
  • Har jag något på min shitlist? Nej, faktiskt inte :)
Snart bär det av till Göteborg, på onsdag drar jag och Emlan iväg och förväntar oss alla i salem stå och vinka av oss vid motorvägen. Kommer tillbaka på fredag och då blir det väl "Välkommen-hem-fest"? Snart drar träningarna igång igen och med det även skolan. Visst man har blivit lite utvilad av lovet men kan inte säga att jag är skittaggad på skolan faktiskt. Gillar mer att vara hemma och slappa faktiskt. Får lite ångest över att tänka på allt man måste ta tag i...
Nej, snart kommer en liten lista på vad som kommer ske 2010 men denna måste tänkas över en aning so be prepared and patient!
LOOOOOOOOOOVE
S

Hörde jag skål?

Nyår va fantastiskt! Godaste maten ever, tack Erik och Ida för det! Härligt sällskap och en mycket lyckad taxiresa för 35 kronor! Det sägs ju att det som händer på nyårsafton speglar resten av året, om det stämmer så kommer mitt 2010 bli som följer:
- En fantastisk ekonomi och tur med pengar (taxiresan)
- Tur med kärleken på grund av de tre nyårskyssar jag fick...
- Tur med vädret, det var ju strålande sol på nyårsdagen!
- Upplevas som omtänksam (räddade andrë från att frysa ihjäl)
Ser fram emot ett oslagbart 2010 :)

RSS 2.0