Lite skryt kanske

Big Brother är på tv och jag får äntligen vila i soffan. Sen jag kom hem har jag plockat undan hemma, dammsugit, torkat av bord och bänkar, städat toan och kattlådorna, tvättat, plockat ur disken, diskat, lagat mat och pluggat. Fattar inte hur jag hittar energin att göra allt på en gång, men men, antar att jag går på tanken att det bara är två dar kvar till sommarlov.
Kanske lite tråkigt inlägg men det får ni leva med för jag ville skryta lite om att jag var så duktig idag. Imorn väntar jobb från 11:30 till 19. Sen på lördag blir det utställning i Norrköping och studentmottagning på kvällen.
Kram!


Hemåt

Jaha, då är man påväg hem igen då, mot ännu mera plugg. Har bestämt mig för att räkna lite mer idag, titta på gamla seminarieuppgifter och läsa igenom föreläsningsanteckningarna. Sen imorgon bitti blir det att göra ett "genrep" innan jag ska till jobbet. Nu är det bara imorgon och på måndag kvar innan sommarlovet startar. Jag hoppas verkligen kunna pusta ut efter tentan på måndag när rätta raden kommer upp och jag kan se om jag blivit godkänd. Känns inte kul om man skulle behöva gå och oroa sig för en omtenta hela sommaren.
Jag är så slut i både kropp och huvud att jag skulle kunna sova en vecka, men men bara kämpa på! Här är en bild på vår amanuens som hjälper oss med alla svåra räknesätt och ekvationer, idag hade vi gammal hederlig lektion på svarta tavlan!


Upp och hoppa

Godmorgon, har precis fått i mig frukost och ska snart borsta tänderna och ta mig till bussen. Ingen rast ingen ro här inte. Idag är dagen då jag ska känna mig hyfsat klar inför tentan. Får se hur det går men hoppas att jag känner mig ganska lugn och säker ikväll så jag slipper plugga i helgen.
Somrig men inte för kall outfit, ljusa jeans och randig tröja.
Nu måste jag sätta fart, vi hörs!


Dags att jobba!


Status

Befinner mig på tunnelbanan mot skanstull för att jobba, hoppas på mycket folk, då blir det kul och tiden går fort! Morgonen gick bra, känner mig bara lite trögare än vanligt eftersom jag är så trött. Men men jag ska klara tentan! Hoppas bara att tiden räcker till, på tentan alltså, dom har gjort om och har nu 20 frågor istället men typ lika lång tid, förut var det bara 13.
Strut samma, nu är det jobb som gäller, hoppas att allt med skolan klarnar imorgon kväll.


Kan nån hålla upp mina ögonlock?

Sitter på bussen med en kaffe, det svider i ögonen. Så trött är jag.. Som sagt börjar jag dagen nu med skola, sen jobb, blir en 12-timmarsdag idag. Alla desperate housewives-avsnitt har varit sjukt sorgliga på sistonde, har gråtit nästan varje gång. Big Brother var bra igår, hejar på Hanna nu, hon är den mest värdiga vinnaren!
Känns grymt konstigt att ha med sig både lunch och middag, trött somsagt och lite spretigt inlägg. Kram!


Parkerad i soffan

Nu ligger jag här på min plats i soffan. Ska se klart desperate housewives, ta en kopp te med en knäckemacka och sen är det Big Brother. Tänkte plocka fram allt jag ska ha med mig till demon och skolan så jag slipper virra runt imorn bitti.
Imorgon blir en lång dag med skola först och den jobb till 21. Snart sommarlov, håll ut! Om exakt en vecka kommer vi ha en sju-månaders vilding till hund här hemma, ska bli så kul!
Nu ska jag kämpa sista veckan, klara tentan och ha en grym sommar, hörs senare - kram!


På väg hem för att snart få vila

Hej på er. Såg att jag såg sjukt sur ut på förra bilden - bara trötthet jag lovar! Kändes verkligen som jag blivit överkörd av en buss när jag vaknade av klockan imorse.. Nu är jag på väg att hämta bilen i segeltorp, handla på vägen hem och sen sammanställa vilka frågor jag har svårt med så jag vet vad jag måste fråga innan tentan. Sen blir resten av kvällen ren vila, inget annat, ska parkera mig i soffan och ligga där tills jag är människa igen.
Kram på er!


Vaken igen

Sådärja, alldeles strax framme i skolan, sova kan man ju göra i ett annat liv. Såhär ser jag ut idag och nu ska jag äta min frukost på tunnelbanan, kram!


Godnatt?

Ja, hoppas ni alla sover sött. Själv ska jag precis gå och lägga mig, upp igen om 2 timmar och iväg till skolan.. Har i alla fall haft en rolig kväll i sången och dansens tecken. (Syrrans studentskiva och hon går musikal).
Godnatt och godmorgon!


Måndag morgon

Sitter på bussen på väg mot skolan efter en fullspäckad helg. Nu väntar ännu en fullspäckad vecka innan sista tentan på måndag och sen får jag pusta ut! Ikväll är det Louises skiva och det ska bli grymt kul!
I går på utställningen gick det bra men inte lika bra som i lördags. Vi blev bäst i rasen av alla veteraner och trea av alla tikar i rasen men inte placerade i finalen. Det har varit roligt att vara ute på äventyr på Sveriges vägar i helgen, bara jag och min Pingla. Nästa helg är det på't igen i Norrköping, då jäklar vill vi ha en placering! Men men man vet aldrig hur det går, kanske kommer massa fina veteraner så vi inte blir bäst i rasen, men vi ska kämpa!
Bjuder på bilder från helgen som avslutades med en äppelpaj som Louise bakat till mors dag.


Morgondagg


Underbart

Godmorgon världen. Det är bara jag, Pingla, alla kvittrande fåglar och doften av sommar som är vakna nu när klockan är strax innan halv sju. Underbart att vakna upp i skärgården och gå ut på morgonpromenad. Kvart i åtta åker vi mot Vallentuna, önska oss lycka till!


Resultat

Det slutade med en delad femte-plats i finalen kan man säga. Jag blev utplockad bland de sex bästa men sen var Pingla trött och varm och ville inte vifta på svansen så vi och en till åkte ut precis innan placeringen. Nu sitter jag med Ronnie och hans familj på deras landställe, sover här istället för då blev det mindre körtid i bilen.
Imorgon blir det på det igen i Vallentuna. Får se hur det går och uppdaterar er imorgon - nu Eurovision song contest.


Uställning!

På utställning idag, helt själv för ovanlighetens skull. Det har gått jättebra och Pingla blev bästa veteran av alla i rasen, så nu blir det tävling i finalen klockan tre! Uppdaterar er senare!


Svenska(!) jordgubbar!!


Dagen

Idag har jag ätit en grym frukost, räknat lite i skolan och nu blir det picknic med Ronnie i parken innan vi ska gå på musikalen! Tycker det ska bli grymt kul att se och längtar som fasiken, vi hörs, kram! (Haha, det blev bara bilder på vad jag ätit idag!)


Godnatt

Kom hem halv tio, åt mat och nu ligger jag i sängen. Redo att turbo-sova så jag blir pigg imorgon när syrrans musikal går av stapeln. Ska bli så kul och jag är redan i förväg en grymt stolt storasyster!


Picknic-parken

Jag älskar att alla äter lunch på gräset i solen på frescati. Det blir som en enda stor picknic-park! Vi gjorde samma sak och jag hann sola lite innan jag begav mig mot IHM för att sitta tentavakt. Nu sitter jag alltså här, har precis svalnat efter den kok-heta promenaden och tar det lite lugnt innan jag börjar om en halvtimme. Har köpt med mig proviant i form av yoghurt och likadan "hallonad" från brämhults som igår.
Just nu känns det som att de två veckor som kommer är fullproppade och allt bara flyter ihop. Får försöka fokusera på idag och imorgon först och främst. Tentavakt idag, skola och musikal imorn. Sen bara rolig utställning hela helgen! Kanske inte är så mycket som jag tror. Vill bara få koll på allt inför tentan så jag kan slappna av med sommarlov snart!
Vi hörs!


Torsdag

Godmorgon! Orkade verkligen inte upp när jag skulle idag, alltså när Ronnie gick till jobbet. Kom upp 45 minuter senare med en ganska bra men väldigt trött känsla... Nu sitter jag på bussen med en kaffe och är på väg mot skola 9-12 och jobb 15-20, lång dag idag. Jag har valt en väldigt flickig outfit idag, har en vit klänning med broderi-detaljer, svart kavaj, rosa ballerinaskor, rosa läppstift och en flätad knut i håret. Det är nog det roligaste med att gå i skolan istället för att köra budbil - att man får välja fina kläder varje dag!
Hoppas ni får en bra dag och njuter i solen, kram.


Helt slut

Äntligen har jag satt mig i soffan efter en lång dag. Fem timmar föreläsning, tre timmar räknande, barnvaktande och middagslagande. Dessutom passade jag på att städa, byta lakan och tvätta innan jag kände mig klar för en dusch och sjunka ner i soffan.
Det var väldigt mysigt att ha Olivia här idag, vi lekte i lekparken och inne med katterna. Ritade teckningar, lekte med nallar och ritade. Ronnie och Olivia kollade även på Pippi långstrump. Allt gick bra dessutom och hon var inte ledsen alls!
Snart sovdags, upp imorn igen på samma sätt som idag - när Ronnie går till jobbet.


Snart slut

Mellanmål idag, nu är det bara en timme kvar. Åt lunch och räknade i solen i två timmar, det stekte på som aldrig förr! Hur skönt som helst.


Dagens

Dagens outfit blev somrig!


Igen ångest!

Sitter här med min frukost och har redan räknat lite och hunnit plugga. Bara för jag tog mig upp när Ronnie gick till jobbet vid kvart i sex. Det funkade faktiskt, ingen ångest - bara glad och tillslut pigg!
En sneakpeak på min outfit idag, först skola sen hem och kanske vara barnvakt, det är min dag, kram.


Kvällsmys

Sitter i fönstret och ser på kvällsolen som är på väg ner. Fåglarna kvittrar och jag är mätt och nöjd. Dessutom har poletten trillat ner lite mer idag gällande finansieringskursen. Nu kan jag räkna nästan allt! Har en plan för att inte känna ångest imorn bitti, ska gå upp samtidigt som Ronnie går till jobbet, brukar annars vara när jag har somnat efter han gått som jag drömmer en massa. Ska se om det känns bättre om jag inte drömmer den där timmen/två timmarna efter han gått. Uppdatering imorgon.
Snart är det Desperate Housewives och en kopp te!


Strålande sol!

Lunch i solen idag, så skönt och det är grymt varmt!


Tisdag morgon

Har precis fått i mig frukost, ska bara borsta tänderna och sen åka till skolan. Usch vaknar ofta med en konstig känsla i kroppen, lite ångest nästan... Men det blir alltid bättre när man väl kommer upp, jobbigt ändå, vad kan det bero på tro?
Skola till tre idag, sen hem och plugga igen, måste få koll på den här kursen nu. Kram!


Piggelin

Tog en promenad till centrum för att handla lite mat till veckan. Köpte mig en piggelin på vägen och då jäklar kände jag verkligen en riktig sommar-känsla! Idag har jag skrivit på papper hos CeGe-trans där jag ska jobba i sommar. Blir fyra veckor som chaufför hos dom, känns skönt att ha det klart. Tidigare var jag i skolan och det var inget märkvärdigt idag, börjar dock kännas att tentan närmar sig... Ena halvan av mig vill bara ha den överstökad och andra halvan vill ha mer tid att plugga.
Nog om det - resten av veckan är proppfull med saker varje dag, skola, jobb, musikal och utställningar. En blandning mellan roligt och allvar vill säga. Senare idag ska vi äta hamburgare till middag och se Bajen möta Landskrona, en lugn och skön kväll i soffan - det behöver jag!


Dagens

Idag kör jag på en somrig outfit, klänning och kavaj från hm. Trodde jag i alla fall skulle tycka det var lite kallt men var till och med tvungen att ta av mig kavajen för det blev för varmt, nu är sommaren på gång!!


Inredning

Bjuder på några inredningsdetaljer vi fått till på senaste tiden:


Söndag

Har haft en mysig dag i solen med picknic tillsammans med Ronnie hans bror, tjej och deras dotter. Vi var ute vid skansundet. Blir att sova tidigt idag, trött efter en vecka full av jobb, aktiviteter och dessutom förkylning. Kram


Jobb

Nu åker jag och jobbar till tre, ska fan vinna den där tävlingen!! Sen tar jag helg!


Snabbt!

Vilken grym dag det har varit! På jobbet bara flyger tiden förbi och det säljs som fasiken. De jag inte lyckas sälja till tror jag i alla fall kommer köpa olw istället för pringles nästa gång! Dricker lite kaffe nu och ska snart jobba sista biten, skönt när tiden går fort på jobbet - lättförtjänta pengar.
Åt en god lunch tidigare!


Ensam i skolan

Kvällen igår var jättetrevlig trots att Sverige åkte ur VM, vi firade Oskar med god mat och dryck, tårta och sång. Somnade igår runt halv ett. Nu sitter jag i skolan, det är inte en människa här. Räknestugan börjar klockan tio men jag kom tidigare för jag fick ta bilen. Just nu känns det helt okej att jobba idag, hoppas på att det blir mycket folk och att de sätter något schysst erbjudande så det blir lite mer tacksamt att sälja. Får väl se hur trött jag är ikväll, vi hörs, kram!


En tur i skogen

Om ni ändå kunde höra hur högt och fint alla fåglar sjunger också. Som sagt förut: terapi för mig. En promenad i skogen med en glad (dock ganska trött nu) hund gör ens dag. Ska äta lite lunch när jag kommer hem, är sugen på våfflor men man kan ju inte äta sånt varje dag heller!


Vacker utan spackel

Har precis ätit frukost, macka med ost och gurka, yoghurt och te! Nu tänkte jag sätta mig och plugga koncentrerat i två timmar för att sen ta ledigt resten av dagen. Funderar på vad jag ska ha på mig ikväll när Oskar fyller år, sugen på klänning och klackar men det känns som jag kanske blir lite överklädd då... Nåja, det löser sig.
Plugg var det ja, vi hörs!


Längtar efter sängen

Har haft en bra kväll, vi har grillat hos mamma och pappa - mums! Sen har jag gjort lite nytta under dagen, tagit det lugnt och försöker bli helt frisk från förkylningen. Imorgon är det ledigt, ska bli grymt skönt. Trots det blir det lite plugg men mestadels ska jag umgås med vänner och familj och bara ha en trevlig dag. Vi åker till åkersberga imorgon och firar en kompis till familjen (Oskar) som fyller 18 år.
Fredag lördag väntar jobb alltså, känns väl lite sådär när alla andra har långhelg men det är en fin säljtävling på gång så jag är peppad såklart! Ska snart sova, är dödstrött, kram!
(Ska få lägga mig i min säng som är sjukt mycket skönare än hotell-sängen från lanzarote)


Hiss och diss

Dagens HISS: Att jag börjar få mer och mer grepp om finansieringen, det går bättre och bättre att räkna!
Dagens DISS: Osäkerheten när man inte får ordentlig feedback på jobbet etc. så man blir osäker på om man sköter sig bra eller har något man kan förbättra.


IHM!

Godmorgon på er. Idag är vädret sådär men det gör inget för mig, det ger mig bara lite motivation att plugga koncentrerat inomhus. Nu kan jag säga att det är klart: jag är anmäld till IHM Business School och ska plugga till deras examen som diplomerad marknadsekonom. Jag kommer börja till hösten med att läsa Företagsekonomi 2 på universitetet och Business Management på IHM. Sen är tanken att jag ska läsa mina återstående fyra terminer på universitetet samtidigt som fyra terminer på IHM. Om jag orkar såklart, annars får jag avbryta och plocka upp studierna på IHM vid ett senare tillfälle. Men om jag orkar så kommer jag om två år gå ut med två examen samtidigt!
Ska dricka klart mitt te och ta mig till bussen, vi hörs!


Fika och promenader

Har haft en trevlig kväll innehållandes två promenader och födelsedagsfika hos Emelie. Ska snart gå och lägga mig för även om det blir kort dag i skolan imorn så är det upp ganska tidigt som gäller, kram!


Hiss och diss

Dagens HISS: Kan ju inte bli annat än vädret.
Dagens DISS: Jag har visst smittat Ronnie med ont i halsen och förkylning. Nu kommer det alltså vara synd om honom också ett tag...


Sommarlunch


Att plugga i solen

Pluggandet går precis som jag tänkt mig, jag hinner det jag ska och det mesta går bra. Jag ska försöka beskriva känslan av att ligga här i solen där jag är nu:
Det doftar av nyklippt gräs, solen värmer på ryggen och man får en sån där härlig rysning i hela kroppen när solen dyker fram efter ett moln. En skolklass som spelar brännboll lyssnar jag till med sällskap av fågelkvitter. Då och då kommer en svag doft av lavendel. Det är sommar för mig.
Nu ska jag in och äta lunch - jag är så nöjd med mitt liv just nu!


Dagen

Har kopplat av med frukost framför nyhetsmorgon. Min pluggdag börjar klockan nio med två timmar inomhus, sen ska jag ut i solen! Emelie fyller år idag och vi blev inbjudna snabbt på fruktsallad ikväll - jag vet precis vad jag ska köpa!


Nya kapslar

Nu har jag beställt nytt kaffe till oss från nespresso. Härligt för kaffe klarar man sig inte utan längre! Nu börjar Big Brother, imorn är jag leeeeedig! (Ska dock plugga...)

Veckan som kommer

God kväll, har pluggat ett tag nu på eftermiddagen/kvällen. Snart är det dags att sätta igång med maten. Jag har noll inspiration vad jag ska laga eftersom jag inte ens är hungrig heller. Dagen har varit bra och jag har fått en massa gjort. Imorgon är jag ledig vilket betyder plugg utomhus i solen, perfekt! Det har ju lovats vackert väder så vi får hoppas att det stämmer.
Veckan som kommer blir väldigt lugn om man jämför med förra veckan. Imorn är jag ledig, onsdag blir det skola 9-11, torsdag ledigt och fredag, lördag jobb. Allmänt ska jag spendera veckan med att plugga, rikta ansiket mot solen, jobba som sagt, fira en födelsedag och grilla hos mamma och pappa. Eventuellt blir det middag hos en vän på söndag som en bra avslutning på veckan. Nu ska jag sätta mig framför tv:n och se förra veckans "Kniven mot strupen" för det verkar som Ronnie lagar mat, JIPPIE!

Ny tradition

Nu är jag påväg hem och ska faktiskt åka buss hela vägen, skönt! Tänkte börja köra med dagens HISS och dagens DISS.
Dagens HISS: Jag fick reda på betyget på marknadsföringstentan (marknadsföring 1) och det blev ett B, endast 1 poäng från A! Är grymt nöjd med mina 22 av 26 poäng.
Dagens DISS: Alla dom som röker i busskurer/på tågperronger. Alla andra vill inte röka passivt bara för ni väljer att göra det!


Soldyrkare

Såhär startade jag min måndag, nu lunch och sen bär det av till skolan.


Lugn måndag igen

Solen skiner. Jag kör samma start som förra veckan, en lugn måndag i solen. Tänkte läsa lite egentligen men tar det på tåget och börjar räkna imorgon. Kram på er!


Efterrätt

Melon, banan, varma hallon och chokladsås på vaniljglass, mums!
Snart godnatt.


Helgen

Okej: update.
Jag har haft en jobb-helg. Fredag lördag innebar jobb och sen på lördag kväll var det Lisens inflyttningsfest som jag också bakat fina cupcakes till. Pingla var under dagen och tävlade tillsammans med uppfödaren och hamnade trea bland alla veteraner, min fina fina vovve! Idag har jag bara slappat och klippt gräset hos mamma och pappa, badat tunna och ätit god middag. Snart ska jag ta en skål glass med fruktsallad, kram på er!


Upp som en sol och ner som en pannkaka

I stan var det sol och här i Tumba är det spöregn. Känns som jag håller på att bli sjuk, ont i halsen, huvudet och kroppen. Längtar efter en skön varm dusch och att få vila fötterna ett bra tag. Nog med negativitet - nu är det fredag!


Kafferast


God gärning

Köpte en bulle och en yoghurt. Ångrade mig med bullen och kom på att jag inte ville ha den. Det kändes onödigt. Då gav jag den till en tiggare, oj vad glad hon blev! Så nu känns det både bra att jag stod emot att äta bullen och att jag gjorde en god gärning! Strax demo på Daglivs i stan, ska dema choklad - Fazers nya smak (mjölkchoklad med jordgubb och vanilj) hoppas på mycket folk!


Idag

Idag väntar både skola och jobb. Dagen slutar vid sju så jag lär vara hemma runt halv nio... Kämpa på!


Bortskämd och älskad

Fick fina rosor av Ronnie idag, världens gulligaste finaste pojkvän!


Middag i stan (igen)

Vi råkade äta ute idag igen, flippin' burgers. Jag säger bara kort och gott: jag har aldrig ätit en så god hamburgare som jag gjorde idag, någonsin. Miljshaken (gjord på ben and jerrys-glass) var också helt outstanding.


Superdag!

Idag är jag bara så - jävla - glad! Hela dagen har jag gjort en massa och varit glad hela tiden. Nu sitter jag på tåget på väg hem, det första tåget åkte ifrån mig precis när jag kom ner till perrongen. Jag blev inte ens arg, inte det minsta irriterad. Vet ni vad som hände då? Det kom ett nytt tåg mot östertälje efter en minut bara, bra karma? Dessutom har jag sett tre kändisar på två dagar: en nyhetsuppläsare, Petter och Roger Nordin (RixFM) grymt va?
Känns konstigt att vi satt i värsta solen på lunchen och nu spöregnar det. Men jag är inte arg för det heller: det doftar ju vår-regn!
Hoppas att jag lyckats smitta er med lite av min positiva energi nu!
(såhär såg det ut på vår lunch)


Good feeling

Destination västerbroplan och bussbyte. Skönt med fint väder, känner mig faktiskt fin idag, har haft några fuldagar de senaste dagarna men nu känns det bra igen. Ska bli kul att träffa Angela och Claudia i skolan snart, hörs senare, kram!


Utvilad och glad

Idag vaknade jag och kände mig utvilad och glad. Snart är det faktiskt juni, har ni tänkt på det? Det gör allt lite lättare och man kommer upp snabbare. Idag ska jag till skolan mellan 10 och 16, sen hem och åka och handla lite. Kvällen blir lugn, laddar upp för jobb fredag och lördag. Snart ska jag skutta till bussen (det är så det känns som jag kommer göra för jag är glad idag!) och ta en kaffe.


En kväll på stan

Lite bilder från vår vistelse i stan, det var sjukt härligt att göra något sånt här på en vardag! Vi var först på Vapiano och sen på Olearys och såg första perioden i hockeyn. Nu är det snart dags att sova, är sjukt trött! (Syntes det på bilden i förra inlägget eller??)


Ny frisyr

Nu är jag klar, bjuder på bättre bild senare!


Mot frisören

Idag ska jag till frisören, är på väg dit nu. Ska bli skönt att få ordning på håret! Insåg just att jag nog har lite dåliga kläder och inte är så förberedd på regn som jag borde. Det stod ju att det skulle vara fint väder ikväll när jag kollade i måndags, därför skulle vi äta middag i stan. Nu blir det så i alla fall, vi trotsar regnet och kör en mysmiddag ändå!
Jag visar kort senare på frillan, såhär såg jag ut sist jag klippte mig.


På bussen

Nu är jag snart hemma, blev inte så länge idag då vi bara kunde räkna ut ett tal med den kunskap vi fått hittills. Imorgon blir en längre dag, ska försöka räkna lite mer efter föreläsningen slutar klockan fyra. Först och främst ska jag till frisören och fixa till en liten sommarfrilla, sen på kvällen blir det middag i stan - spontant en vardag = tokmys!


Fast i skolbänken

Har räknat hela morgonen, sen klockan åtta, ätit lunch i solen och sitter nu på föreläsning. Just nu har vi rast och idag pratar vi om aktier och obligationer vilket jag trodde skulle bli intressant men vår lärare förklarar väldigt dåligt så det är svårt att hänga med.
Nog om det, imorgon blir det middag i stan efter skolan, hoppas på fint väder!


Dagens

Såhär ser jag ut idag, är faktiskt skönt att vara uppe såhär tidigt på morgonen. Speciellt när solen lyser också, nu ska jag njuta av min kaffe på bussen, ha en bra dag!


Rallylydnad!

Idag är jag uppe med tuppen! Ska åka till skolan alldeles strax och har en heldag där idag. Jag fick en riktigt bra ide igår efter att jag tränat klart med Buster. Han var duktig och det var "mattarna" också! Jag kände att jag var tvungen att komma på något sätt att träna som gör att han inte tröttnar och ändå inte bara är kul, utan träning också såklart. Rallylydnad blir det! Det är en lättare form av lydnad som inte är så sträng, föraren får prata med och uppmuntra hunden hela passet. Man går en bana mellan olika skyltar där man ska utföra olika moment, exempelvis svänga, sitta, ligga, gå långsamt och springa m.m.
Så nu har jag gjort en bana med 20 moment plus start och mål som vi ska testa nästa gång! Såhär kan det se ut:


Bra löppass

Fruktansvärt nöjd med min nyss löpta halvmil! Var trött på slutet men gav mig fan på att köra hela vägen. Nöjd med tid och allt, det flöt på väldigt bra idag. Nu ska jag ta en dusch och sen blir det träning med Buster. Ikväll väntar hockey tillsammans med schnitzeln som Ronnie gick med på att laga och efter det blir det Big Brother. Älskar verkligen den här dagen hittills!


Bikiniväder

Har legat i solen snart 1 och 1/2 timme nu, i bikini - helt underbart! När jag kom hem åt jag först en god lunch bestående av tomatsoppa med surdegsbaugette. Strax (när solen slutar ta) ska jag ge mig ut och springa, känner verkligen att den här lugna dagen var helt rätt. Tror jag till och med ska be Ronnie laga middag, vad sägs som hemlagad schnizel?


Hemåt

På väg hem nu, räknar med att vara ute i solen klockan två och sen blir det en springtur efter det. Blir inget plugg idag mer har jag bestämt eftersom morgondagen blir riktigt tung... Såsom resten av veckan också. Skönt med en lugn måndag som start på en mindre lugn vecka. Men men snart sommar som sagt! Kram


Veckan som kommer

Nu känns det bättre efter drömmen men har fortfarande huvudvärk. Det är en sån huvudvärk som blir sämre när man går i någon trappa eller reser sig. Usch, inte kul. Är på väg till skolan, idag har jag seminarie till tolv och sen ska jag hem och sola, springa, träna med Buster och om jag orkar plugga lite hemma. Veckan som kommer nu innehåller en massa plugg, frisör-tid och jobb. Bra blandning men just nu vill jag bara ha sommarlov!
Tjuvstartar som sagt med lite solande idag, hur ser er vecka ut?


Ångest

Usch usch usch! Hade världens jobbigaste dröm! Drömde att jag hade tenta och att jag först hade tappat bort min väska. Sen gick jag in, tog tentan utan att kolla på den och gick ut igen för att äta lunch och leta efter min väska. Universitetet såg helt annorlunda ut och jag gick vilse. På det hade jag också stukat foten så jag kunde inte gå utan kryckor och då gick ju allt superlångsamt... Till slut kom pappa, min farbror Mattias, Kari och mormor och bar mig på ryggen dog jag trodde att jag skulle. Det var tydligen fel så jag fick montera ihop en cykel och försöka cykla till tentasalen. Jag vet inte om jag nånsin kom fram, vet bara att Angela ringde och sa att hon minsann var klar när jag inte ens börjat.
Sjukt jobbig dröm och nu har jag ont i huvudet fortfarande från igår. Inte mitt bästa uppvaknande en måndag. Hoppas det blir bättre snart, nu ska jag gå upp i alla fall.


Landställe

Har haft en härlig dag på landet, lagt i båten och öppnat upp husen. Städat lite och plockat på tomten. Landet ligger i skärgården, precis utanför Blidö (i närheten av Norrtälje) och är en av mina absoluta favoritplatser i världen!
Såhär ser det ut:


Fler bilder

Här är alla bilder från stallet idag!


Sushikungen

Godaste sushin jag ätit!


Stallet

Såhär såg det ut i stallet idag, fler bilder kommer senare. Nu ska vi äta sushi på Sushi-kungen i Kungens Kurva!

 


Hästtjej

På väg mot stallet snart, väntar på att bli hämtad. Ska bli kul, bilder kommer sen!


Skratt

Hemma efter en härlig tjejkväll med en massa (massa, massa, massa) skratt! God mat blev det, tacos, sen spelade vi spel och skrattade ännu mer. Nu har jag ont i magen efter allt skratt och det svider i ögonen av trötthet. Så ska ta och krypa ner i sängen bredvid Ronnie för imorn bär det av till stallet - jippie!
Här ser ni i alla fall min frisyr, min outfit blir inte riktigt hel på bilden eftersom det var mina "gå-hem-kläder" (tjocktröja och halsduk).


Nybakat

Är på väg hem nu och klockan har inte ens hunnit slå elva. Skönt, tog en kaffe och en bulle från pressbyrån nu på vägen hem. Fick bullen direkt från ugnen, alldeles varm och så himla god!
Vad gör ni idag?


745

Påväg till skolan för ett kort seminarie, ska sen handla till ikväll (tjejmiddagen) och under resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt. Blir antagligen en del plugg men också lite lugn och ro.
Idag ser jag ut såhär, kram!


Killar, kläder och smink

Blir middag hos mamma och pappa idag, ska äta sparriscrepés. Passar på att äta där när jag ändå är och hämtar lite papper och min kalkylator. Har inte gjort något alls egentligen sen jag kom hem för någon timme sen, bara fört in lite siffror i Excel. Kvällen ska jag inte ägna åt något plugg faktiskt utan bara slöa mig framför tv:n, kanske ta en promenad i kvällsolen.
Imorgon väntar tjejmiddag! Ska bli superkul, vi ska äta middag (knytis) och sen får vi se om det blir till att spela något spel eller om vi bara pratar långt in på natten. Ska i allafall bli väldigt roligt att träffa tjejerna och bara vara tjejig och prata om killar, kläder och smink.
Annars har dagen varit bra, har blivit av med 3 av de 5 samtalen jag skulle ringa. De två som inte blev av var för att jag inte fick något svar så får försöka imorgon igen. Solen har lyst hela dagen och det är underbart. Sköna känsla att det fortfarade är ljust och soligt också!
Nu ska jag gå upp till mamsen och papsen, kram!
Några av de här tjejerna ska vara med imorgon plus några till.
Bilden är tagen i Rom, Italien, när vi var på träningsläger. Storasyskonen står bakom sina småsyskon, ganska många syskonpar för ett fotbollslag va?

Repris

Blev som jag ville, en lunch i solen! Snart en kaffe och sista 45 minuterna på föreläsningen.


På bussen med Jesper!

Idag är det fint väder igen, härligt, jag mår bra idag också! Är på väg mot skolan och ska under dagen även ringa lite samtal som behöver bli gjorda. Hoppas vädret håller i sig så det kan bli samma picnick-lunch som igår, det vore guld!
Jag har tagit på mig Ronnies jeansskjorta idag, gröna jeans, utsläppt hår och vita converse.


Sommar??

Känns som måndag men snart är det faktiskt fredag, jippie! Lite bilder från vår lunch-picnick, i solen på universitetets gröna gräsmattor! Så härlig dag som nu har toppats med att få koll på plugget, en bit mat och en springtur.


Onsdag 2 maj

Har tagit på mig lite somriga kläder idag, det ska ju bli varmare än igår så kände att det var okej. Hade inte tackat nej till att plugga hemma idag, plugga ute, i solen. Men jag antar att det är bra att komma igång med kursen så jag börjar sätta mig in i den ordentligt.
Träningen med Buster igår gick förresten bra, dom utvecklas hela tiden, kanske mest matte. Det är kul att göra och bidrog till att hela dagen igår spenderades utomhus i det fina vädret.
Idag har jag lång dag i skolan, föreläsning från 9-12 och sen räknestuga från 13-16. Från det senare får man iochförsig gå när man vill så får se när vi känner oss klara. Det är konstigt hur ens mål varierar från kurs till kurs, i marknadsföring ville jag satsa på A och nu i finansiering är jag nöjd så länge jag slipper göra omtenta. Men det ska vi undvika, snart sommar hörni!


Visst gör det ont när knoppar brister

Härliga, fina, mysiga, förväntansfulla, spirande, bästa VÅR!
Allt med våren är bra tror jag, den här dagen har varit helt outstanding. Jag vill ha sådana här dagar alla dagar!


Middag

Slängde ihop en somrig middag som blev jättegod, potatissalladen var ren improvisation och jag måste skryta och säga att den blev väldigt god! Nu ska vi (jag, Ronnie och Fredde) ta en kvällspromenad i solen, kram!


Sola

Jag är nog i paradiset. Ligger och solar på baksidan här och det är så lugnt och tyst och väldigt varmt och skönt! Försöker bättra på solbrännan från lanzarote, återstår och se hur det gick. Nu ska jag njuta och dricka kaffe, kram!


RSS 2.0