Sovdags

Har planerat och fixat inför imorrn hela dagen, har stressat runt som en galen unge! Har kvar att göra så hinner inte skriva!

Höööörs!
S

Sola, äta, träna, sova!

Typ så ser resten av min dag ut! Fick värsta chocken idag när vi fick sluta hela 40 minuter tidigare för min svenskalärare! Hon som aldrig annars låter oss göra det, skitskönt var det och hade dessutom sovmorgon till halv elva :)
Kvällen hos J igår var jättemysig, vi handlade, lagade mat, såg en film och bara umgicks, härligt! 

Idag är det somsagt träning och Kenta (a.k.a Kentish) har hotat oss som inte kan spela turneringen på lördag (vi som ska komma på min och virres fest) att vi ska bli straffade... inte kul inte!
Snart bär det av till filmkedjan, jag och Emelie och Robin ska sola lite inför lördag, måste ju se fräääsch ut! :D

Grattis alla som heter Carl idag, blandannat Kungen men också min far och Robin (Carl Robin Bergqvist - a.k.a Kalle-Robin)

Puss och kram så hörs vi!
S

Skolan

Idag var det skolan som gällde, inte så superkul direkt, vi hade aerobic på morgonen och sen svenska och engelska... Blä!
Träningen igår gick jättebra och jag Helena och Virre var i samma grupp på uppvärmningen och Kentish tyckte vi var flamsiga så vi fick Jesper i vår grupp, vi busade inte alls! Sen vann jag och Jesper och Helena nicktävlingen, vi gjorde tjugo i rad!!
Idag ska jag träffa J igen, ska bli mysigt! Skriver imorrn!
S

Jag har varit duktig på att uppdatera!

Eller...? Nej ärligt talat så har jag haft heeeelt fullt upp, jobb, fest, krogen och träffat nya människor! Jag hade ju min fest i lördags, direkt efter jobbet, middag på fredagen och sen blev det krogen! Skitkul, var där med mina två kusiner, Lars, Martin Rostock, Puh och Joakim :) Vi hade jättetrevligt och kom inte hem förrens vid tre! 
På söndagen var det träning, var kanske inte lika pigg som vanligt men vad gör det :p Efter träningen var jag och träffade J och sen var det hem och sova!

Nu måste jag äta innan träningen!
Kanske skriver senare (hoppas inte på för mkt bara)
S

Kväller

Nu är det kväll, middagen smakade bra och sällskapet var oslagbart! Nu tittar vi på Samantha och jag ska snart sova, ska ju jobba imorn! Kommer åka bil själv till jobbet inte behöva skjuts, vilken FRIHET!

Ska fortsätta vara social och sen ska jag hoppa i säng :)
S

Städning och bilkörning!

Idag har varit en mycket chill dag, började vid nio med idrott, vi hade brottning och det va faktiskt roligt! Sen efter det åt vi lunch länge och väl, vår klass är typ IG för när vi började lektionen kvart över var det typ två pers där och resten av oss befann oss i matsalen :p
Efter detta så hade vi somsagt företagsekonomi och min lärare blev fett glad när jag sa att jag tagit körkort! 

Nu är jag hemma, ska nog ta en kopp te efter att jag sprungit runt som en galning i huset och städat för att få det fint tills gästerna kommer ikväll och tills de andra gästerna kommer imorrn! Är mycket nöjd med mitt resultat faktiskt! 
Jag funderar på att ta mig ut med bilen lite, är så himla roligt att köra men måste bara vänta tills mamma kommer hem, sen ska jag åka till konsum och köpa ljus till min tårta och typ nån eller några skivor (om dom har) som jag kan bränna musik till, sen åker jag förbi och hämtar vovven!


Bilder från när jag hämtade upp Carro igår, jag är bara ganska glad över mitt körkort... eller? :p :D






(Bilderna kommer från Carro och Virres blogg; www.usyoume.blogg.se)

Helgen kommer bli lysande, det kommer vara så kul att träffa alla vänner och släktingar igen och att dom kommer för att fira mig, tänka sig vad man kan känna sig omtyckt ibland! Nu ska jag ta lite te och vänta på mamma, vi hörs kanske ikväll om jag inte får alltför fullt upp! :D

Pusspuss
S

KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRKOOOOOOORT!!!

JAG KLARADE DET! JAG GJORDE DET VERKLIGEN! JAG FAN KLARADE AV KÖRKORTET! FATTAR NI???????

Har varit väldigt hemlighetsfull med min uppkörning samt uppskrivningstid så jag typ dööööör nu när jag klarade det!! Jag råkade väl ljuga lite för carro och hella och säga att jag skulle till tandläkaren och optikern, men innerst inne kände dom mig och trodde inte på det! Haha vilken total lycka det är nu att äntligen få gjort det!
Det känns som nån har lyft fyra ton stenar från mitt hjärta och all oro och nervositet är som bortblåst!

Tror ni jag har kört mycket bil idag eller?! Jag, Louise, Emelie, Carro, Robin har åkt runt och spelat musik på högsta volym, vart i idro i tumba, hämtat pizza skjutsat Erica till rönninge och jag vet inte vad! Jag njuter varje sekund av friheten!

Nu är det sovdags och hoppas ni förlåter mig för detta korta och enda inlägg idag, men jag hade verkligen en bra anldening kan jag tycka!

PUSS OCH KÖRKORTSKRAM!
S

Träning med överraskning!

Idag blir det träning och jag som är så snäll och har fyllt år ska bjuda flickorna på glass, busigt va?! Innan träning och allt, tränarna kommer bli glada!
Idag har varit en mycket bra dag av många olika anledningar, skolan gick bra och lektionerna var inte så jobbiga och övningskörningen gick också bra idag! 

Nu ska jag göra sallad till maten sen ska jag äta och träna, vi hörs imorgon!
S

Sovdags efter en superdag!

Dagen har varit underbar och vi har ätit en god middag bestående av halloumiost och sen fläskfile med klyftpotatis och bearnaissås! Mumsigt :)
Efter middagen så hörde jag utan förvarning emelies sköna stämma sjungandes ja må hon leva bakom mig!! Hon kom och gav mig del 1 av 3 av mina presenter, är spänd på vad resten är! :D:D Härligt att kvinnan som inte hörde av sig under hela dagen, överraskade mig genom att komma hit :) GLAAD värre blev jag!

Nu blir det sport som avslutning på kvällen, sen sängen!
Vi hörs imorgon och tack igen för en underbar dag och alla gratulationer!
S (the happy one!)

FÖÖÖÖÖÖÖÖÖDELSEDAAAAAAAG!!

Idag är min FÖDELSEDAG!! Har varit en underbar underbar underbar dag hittils! Först på morgonen så blev jag firad av familjen, fick ett par jättemysiga fårskinnstofflor av min kära syster som nu också står och bakar en kladdkaka till mig! UNDERBART! Av mamma och pappa (<3) fick jag mina pengar för mitt löfte (tio papp) och sen fick jag ett suuuuuuperfint halsband med äkta guld och diamanter! Efter det så äter vi en underbar frukost som vanligt på allas födelsedagar (varma mackor och varm choklad med grädde!).
Dags att ta sig till skolan, pappa skjutsar och när jag kommer in i aerobicsalen så blir jag överfallen av kramar och grattis! Ett litet sms anländer efter lektionen till min mobil och säger: Skynda dig till carros skååååååååp! (från Helena!) Och jag gör mitt bästa och skyndar mig, i tron om att dom ska kasta ägg på mig, men dom loooooovade att inte göra det! Och det gjorde inte dom underbara kvinnobarnen heller!
Ååååååh mina älsklingsflickor har gjort en jättefiiiiin skylt till mig: på framsidan står det: ARTON ÅR IDAG! Och på baksidan står det: EN PRINSESSA FÖRTJÄNAR EN PUSS PÅ SIN FÖDELSEDAG! Den och en massa serpentiner plus en prinsesskrona fick jag gå runt med i skolan heeeela dagen lång! Tack jessica för lånet av kronan! (http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.3172094)
Jag föstår inte varför alla tittade konstigt på mig i skolan, eller tittade var väl milt uttryckt snarare STIRRADE, och inte liiite diskret heller! ;p Men jag gillar det!

I matsalen hände ytterligare en liten incident, Carro och Helena (återigen de underbara gullungarna) hade köpt en cocosboll och satt en massa ljus på och sen tänt dom och sen kom dom gående mot mig och alla vid mitt bord började sjunga, sen föll även resten av matsalen in i kören och alla hurrade! Underbart (jag kan inte påstå att folk tittade mindre nu) och det var helt underbart! 

Av mormor och morfar fick jag blommor också när jag kom dit och hämtade pingla, sen har jag fått supermånga samtal idag och en massa sms :) TACK ALLA SOM HAR UPPVAKTAT MIG IDAG!! NI ÄR GUUUULD VÄRDA!!

Till slut vill jag be om ursäkt för att jag skrivit underbart ungefär etthundrafemtiotusen gånger i detta inlägg, men jag kan inte hjälpa det, för dagen var verkligen underbar!
Sen vill jag också hänvisa till Carros och Virres blogg för bilder från dagen!
www.usyoume.blogg.se

Puss och kram mina kära läsare!!
S (the birthdaykid)

Hemma, dags för sängen!

Dags att sova, nu är det bara 1 timme och 37 minuter kvar tills jag blir MYNDIG!!
Jag läääääängtar :D
(Pappa förgyllde min kväll också genom att berätta för mig att jag får skjuts till skolan imorn!)

Puss och godnatt
S

Träning

Nu är det snart dags för träning :) Och övningskörningen gick mycket bra, jag blir bara mer och mer laddad för uppkörningen nu :)
Pratade precis med min kusin Anna i telefonen och hon påstod att jag var knäpp när jag på klingande skånska skrek: "Imorrn fyller jag fyra år!!" Jag förstår inte hur hon menar alltså! 

Har också fixat lite med våran resa i sommar så vi kan betala och allt i tid, känns skitbra nu faktiskt, jag är ju fixaren själv!
Snart är det alltså dags för träning och jag är rädd för att det blir springning som gäller, det är ju snö ute... Men hoppas av hela mitt hjärta att hallen är ledig så vi får vara inne istället!

Nu ska jag draaaaa!
Pöss 
S (Som fyller 18 år imorgon!)

1 dag kvar!!

Idag är det bara en dag tills min födelsedag :D det innebär att jag fyller år IMORGON! Längtar så mycket så ni vet inte vad. Har dock börjat drömma mardrömmar om min uppkörning, inte kul...

Nu sitter jag i skolan, har en meningslös håltimme fram till klockan tre, usch och fyfyfy! Sen blir det spanska som också är usch och fy, skolan är verkligen inte roligt just nu men har ju allafall något att se fram emot imorrn!

Efter skolan ska jag övningsköra i södertälje, åker direkt dit så hämtar mamma upp mig vid stationen, har blivit en massa körande nu på sistonde, men det är bra inför uppkörningen, som jag fortfarande tänker hålla för mig själv när den är ;) Har precis lärt mig göra säkerhetskontrollen, man ska kunna; inre, yttre, körställning och under huven... Mycket svårt och mycket att komma ihåg :)

Carro-barro, viktor-piktor, anton-panton och helena-tena är här nu, vi sitter i bibblan och Carro-barro, viktor-piktor och anton-panton pratar om naturkunskap medan helena-tena skriver engelska och undrar om bibblan har några böcker, lilla kvinna, klart den har! Hehe, dom har ingen aning om att jag skriver om dom *hihi, busigt!*

Nu ska jag väl återgå till tråkandet under håltimmen men jag hoppas att denna håltimme ändå blir bättre på grund av att Carro-barro, viktor-piktor, anton-panton och helena-tena är här och det är ju bra :D

PUSSPUSS!
S

Tatueringstankar...

Har länge velat skaffa en tatuering, antingen på ankeln eller mellan skulderbladen, vill ha något fint som representerar mig!
Kanske ska ha mitt tecken för mitt stjärntecken, och kanske betydelsen på mitt namn som är visdom, men på ett annat språk... Svårt att välja, kanske en text jag länge gillat "Life is not about the number of breaths you take, it¨s about the moments that take your breath away..." Också detta på ett annat språk, menmen, det är något som sitter kvar hela livet så måste verkligen bli bra! Ska nog fundera lite längre innan jag tar steget :D

Vilken är er favorit?

en fin jag hittade på internet


mitt stjärntecken (finns två)
  

och sen mitt namn på grekiska (där det kommer ifrån)

σοφία

Vilken ska jag välja? :S
S
 

Har börjat bli en vana...

Té och skorpor på söndagskvällar har blivit en vana, både gott och mysigt och dessutom inte så onyttigt, känns extra bra idag eftersom jag inte tränade imorse :D
Söderté och kardemummaskorpor ska det vara!

  

Nu ska jag gå och fixa till téet!
S

Oh God!

TVÅ DAGAR KVAR!! 




"..... ja må jag leva....."   :D

Vinst!

Vinst för Sverige med 31-25! 



Mycket bra jobbat grabbar :D synd bara med skadan på Lukas Karlsson (på bilden), hoppas på att det inte är allvarligt! Han gjorde en skitbra match och är ganska ny i landslaget men lyfte hela laget på sina axlar tills han blev skadad! Vill också passa på att säga att jag känner Staffan Olssons (förbundskapten Sverige) supertrevliga dotter *stolt!* och om du läser detta gumman kommer jag sakna dig på festen, vi får lov och ta och träffas snart!

Nu ska vi se en film såhär på söndags-kvälls-kvisten, det blir en film som heter "United 93" och handlar om...



..."Ett av de fyra flygplan som kapades i USA den 11:e september 2001 skulle sannolikt ha flugits in i Vita huset. Här skildrar Oscarnominerade Paul Greengrass händelserna ombord på United Flight 93, där passagerarna bestämde sig för att övermanna kaparna."


Tycker ni den verkar bra så slå på trean klockan nio :D
S

HANDBOLL!!!

HEJA PÅ SVERIGE NU I HANDBOLLS-VM! SLÅ PÅ FYRAN GOTT FOLK :D



S

Födelsedagsfirande :)

Idag var vi och firade min kära faster 60-årsdag! Det var kul att träffa henne igen, men framförallt roligt att träffa mitt kusinbarn Nathalie, hon är fyra år gammal och hur gullig som helst! Vi hade med oss lite leksaker till henne som verkligen uppskattades!
Annars idag har jag övningskört och solat, va skitkallt i solariet när jag la mig där, antagligen va jag den första som var där idag och då var det inte varmt alls, mycket obehagligt! Börjar bli stammis på filmkedjan, stället jag solar på, så dom som jobbar där känner igen mig när jag kommer :p men det känns ju bra att va stammis på en sån cool affär som filmkejan eller aka. Krysset :)

Nu blir det maaaaaat, är hungrig och det blir revbensspjäll med nån potatis, ska bli supergott! Men en del kladd lär det nog bli antar jag :p

PUSSSSSSSSS!
S

Det perfekta skummet!

Kolla in den här grabben (eller tjejen) när han gör latte, det skulle inte vara helt fel att kunna göra så på jobbet! Får väl träna mig :) div>

Här kommer lite tips jag hittade också på hur man får ett bra skum!
Enjoy!

Värma mjölk med ånga
Att värma och skumma mjölk med ånga kräver lite träning, men har man lite tålamod är det ganska lätt att lära sig.

1. Mjölken skall vara färsk naturligtvis. När man börjar med skumningen ska den vara kylskåpskall. Det är lättast att jobba med standardmjölk men det går att göra ett gott skum på mjölk med lägre fetthalt också.

2. Skummad mjölk får inte bli varmare än 60-65 grader. En vanlig stektermometer är ett bra hjälpmedel. Mer erfarna baristor lär sig hur mjölkkannans botten känns då temperaturen är rätt.


Bra skum!                                                      Inte bra!


3. Det perfekta, krämiga mjölkskummet får man genom att sätta ångpipen strax under ytan. Ett par sekunder räcker. Värm sedan mjölken genom att stoppa pipen djupare i kannan och låt mjölken cirkulera några sekunder. Kom ihåg att blåsa ren munstycket före och efter användningen så att det inte blir några rester av gammal mjölk kvar i maskinen. 

 

Källa (http://home.vxu.se/dmafr98/espresso/latte.htm)

 

Puss

S


Nattinatti!

Dags att sova snart, ser redan fram emot min sovmorgon imorrn! Har städat och gjort fint i mitt rum så det känns bra eftersom jag har en ganska busy vecka framför mig :p
Vi såg nån film som hette typ "drömhus" och den var ganska rolig men mest äcklig, sen var slutet värdelöst! 
Ska snart börja rensa upp bland alla gamla papper som ligger och skräpar överallt (och med snart menar jag inte just nu utan inom den kommande månaden!) Eftersom vi ska flytta snart. Ska bli skitkul att flytta och kommer nog kännas skitbra eftersom man har slängt en massa saker som man inte behöver och allt kommer va nytt och fräääääscht!


Nån som har flyttat och har nåt bra flytttips?

Pussen och godnatt!
S

Jobb!

Har jobbat hela dagen, har varit en ganska stressig dag med relativt mycket kunder, men beställde mina tårtor till min fest idag så det ska bli skitkul! Hoppas på att dom blir mycket fina :D
På eftermiddan va vi hos mormor min och firade att hon fyllde år och imorrn ska vi till min faster som fyller 60 år! Det är verkligen skitmånga födelsedagar nu, mycket roligt det :D
Skönt som det är har jag chansen att verkligen sova ut imorgon eftersom vi inte ska åka förrens vid två och vi kan inte gå på träningen då eftersom den har flyttats till en senare tid, tråkigt nog. Men kommer att träna på måndag och det ska bli roligt!!

Vet ni?! Det är bara, BARA, tre korta jävla dagar kvar till MIN födelsedag!! Ni anar inte hur mycket jag längtar :D:D 
Ikväll blir det till att chilla hemma, måste ju vila upp mig nu tills festandet i samband med min födelsedag! Så jag hoppas på att det går någon bra film på tv ikväll och sen är kvällen gjord! 


(http://anderssonostblom.files.wordpress.com/2008/06/untitled.jpg)


Har ni några bra tips på låtar? Behöver lite inspiration för vill ladda hem ny musik! :)

Skriver ikväll igen!
S

Emelie!

Idag blir en heldag med Emelie! Vi var föst på filmkedjan och solade, sen på vägen hem gick vi förbi min gamla skola och hälsade lite på människor, märkte att den var mycket mindre än jag mindes :p
Efter det blev det promenad och vi var coola och gick på isen! Läskigt faktiskt, tänk om vi hade ramlat i!! Nu sitter vi och tittar på one tree hill och ska se lets dance ikväll men massa gott godis! Ska jobba som vanligt imorn så ska bli skönt med hemmakväll. 

Nej nu ska vi se klart oth, så see you later!
S

Längtan till körkortet...

Tänk er att kunna åka vart ni vill när ni vill! Snart blir det så, det är bara körkortet som saknas nu, sen att man inte har någon egen bil är ju ett annat problem men man kan ju alltid låna mammas eller pappas bil! Det är inte bara att bli friare och kunna åka vart och när man vill som är bra med körkortet utan att få sätta sig i bilen och sätta på musik på högsta volym utan att någon förälder kommer in i bilen och sänker, nästan redan innan de ens har satt sig på sätet, känner ni igen det?

Jag vill helst av allt ha en Ford Mustang, varför kan man inte bara pruta ner den i pris till typ 5000 kronor för en sprillans ny? Det skulle jag tycka va skitbra!!

Här är en bild på den bil jag skulle ha råd med idag:



... och här är bilen jag vill ha i framtiden!


Ska kolla criminal minds nu!
S

Lycka!

Dagen verkar få ett bra slut trots allt! Sex and the city började just på trean så ska ägna resten av kvällen till att bara chilla framför tv:n med en kopp te!



Hoppas ni får en bra kväll!
S

Meningen med livet? :S

Nu tror ni säkert jag ska skriva något skitseriöst inlägg om meningen med livet men så är inte fallet! Dock ska vi skriva om det på religionen, exempelvis är en fråga: "Varför är vi här?" Min fråga blir då: "Hur fan ska jag veta det?!"

Jag säger bara usch och fy på skolan, slutade dessutom vid FEM idag!! Döda mig långsamt...
S

Solning och körning

Nu har jag solat färdigt och precis kommit hem från övningskörningen, allt gick bra. Jag förstår inte hur man alltid kan bli lika rädd varje gång solariet släcks! Precis när man har börjat slumra in så helt plötsligt släcks lamporna! Jag hoppar till och slåt huvudet i överdelen av solariet varje gång! 
Förstår inte hur mycket jävla idioter som åker på våra vägar! Kör om på insidan när man ska göra vänstersväng, skiter i högerregeln och allt vad det är! 

Nu är det snart träning och det ska bli roligt, ska bara äta något innan!


Promenad

Är hemma nu efter promenaden och ska snart ge mig iväg och sola!
Glömde förresten berätta om vilket kap jag gjorde när jag köpte klänningen till min fest, jag var i stan med min kusin efter jobbet och vi letade i affär efter affär efter min klänning som jag skulle ha. När vi precis skulle till tåget och hade gett upp gick vi förbi French Connection, jag gick rakt fram till en klänning, den sista de hade och provade den...
...Den satt som handen i handsken! Sen så var jag ju också tvungen att kolla prislappen, Jag äverlät det till kusinen min, 549:-, inte så farligt ju!
Cecilia min kusin bestämmer sig för att ge mig halva i födelsedagspresent och jag får tillslut betala 200:- för den, snacka om att jag var lycklig! (Lyckades få ner den lite till pga en flåck!) Och nu till den stora skrällen: Den kostade egentligen innan rea och sänkningar mm. 1099:- Snacka om KAP!

Nu ska dra mig bort till filmkedjan för att sola!
You´ll hear from me later!
S

Godmorgon!

Har precis klivit upp och ätit frukost, solen lyser utanför, och jag är LEDIG! Stålande humör och en skön dag ligger framför mig. Ska snart gå ut en promenad med Pingla och sen ska jag dra till filmkedjan och sola, ska bli superskönt!
Har mycket roligt framför mig nu, körkortet och fylla arton, tänk att det kommer massa gäster hit bara för min skull! Ikväll blir det träning, utomhus hoppas jag, på konstgräset. Har dock fortfarande lite träningsvärk från träningarna i söndags och måndags och även aerobicen igår :p

Jag skriver senare idag!
S

Tv & Chill

Nu har jag ätit mat och jag och Virre har planerat klart! Allt känns bra inför festen och jag tror den kommer bli väldigt lyckad!
Just nu sitter ligger jag i soffan vid tv:n och väntar på att sex and the city ska börja, det börjar klockan elva :) Kvällen har varit bra och jag ser fram emot att vara ledig imorrn som aldrig förr!
Min dag imorrn ser ut såhär:
  • Sova, sova och åter sova
  • Sola
  • Övningsköra
  • Träna
  • Sova igen!
Mycket skönt! 
Nu ska jag ta och förbereda mig med lite te och skorpor inför sex and the city!

Stay tuned
S

Superkörlektion!

Hejsan hoppsan!
Idag är jag på underbart humör, skolan var kort och bra, inte så jobbigt, ledig imorgon och dessutom gick körlektionen jättebra! Detta var ju min sista innan min uppkörning men hade bestämt mig för att träna på att inte vara nervös, det lyckades jag med och kände att jag tog det lugnt och allt, det kändes mycket bra!
Min körlärare sa också en bra sak "Du ska aldrig köra som du tror att den du kör upp för vill utan som du kommer att göra när du har körkortet och resten av livet" Så har iallafall inte jag tänkt förut, utan bara "jag ska köra så bra så körläraren blir nöjd" men egentligen handlar det ju om att jag ska köra för min egen skull!
Just nu känner jag mig redo inför både uppkörning och uppskrivning men ska träna lite mer trots allt, för säkerhets skull!


(http://www.profilbolaget.com/files/blocks_image_1_1.png)

Nu ska jag och Veronica planera lite inför vår fest och sen ska vi äta mat också!


Jag skriver nog senare ikväll :)

S

Sova sova sova!

Aerobic tidigt imorrn bitti, så ska gå och sova snart, hade en ganska rolig träning, som vanligt med mycket skratt! Dock var det ganska jobbigt idag igen, fick springa ganska mycket, men fan va vältränade vi blir!
Körlektion imorgon och sen blir det nog planering inför festen med Virre-Pirre!

Vill ni veta en hemlis?? Jag är LEDIG på onsdag!!! Fan vad härligt, bara sova ut så länge det bara går :D


Pussen
S

Tuff dag i skolan...

Idag var en lång och tuff dag i skolan, huvudvärk och illamående, och dålig mat på det också... Jobbigt läge :p
Menmen man ska väl inte klaga alltför mycket, träning ikväll somsagt men nu ska jag ta och lägga mig och sova en stund!

Passa på att kika in på dessa bloggar sålänge!

  • easd.blogg.se
  • usyoume.blogg.se
  • louiselindhes.blogg.se

Puss och kram!
S

Uppdatering från igår...

Vet inte om ni kunde se mina låtar som jag rekommenderade igår men de var iallafall :)
  • James Blunt - Tears And Rain
  • Ebba Grön - 800 grader

S

Sovdags snart

Somsagt har denna dag varit ganska krävande så kommer att lägga mig tidigt ikväll. Veckan kommer förhoppningsvis bli bra, med nytt schema och resursdag på onsdag, vilket för min del innebär ledigt!
Övningskörningen gick bra, men var lite trött och okoncentrerad och har dessutom fått ont som satan i nacken, vet inte varför dock... Imorgon blir det att ringa några samtal, ska ringa och kolla vår bokning med apollo och sen ska jag ringa till vägverket och eventuellt boka om min uppkörning eftersom dom bokade mig på fel tid, skulle ha en tidigare tid egentligen menmen.. det löser sig nog imorn! Sen ska jag ringa till stället där jag och Virre antagligen ska solduscha innan vår fest för att bara kolla lite hur det går till och vad resultatet blir etc. Eftersom jag inte vill se ut som en fejkad jag vet inte vad på min fest! 
På kvällen imorgon blir det träning, ute på konstgräset, ska bli kallt men kul! 

Sovdags! God natt!
S

Det gäller att ligga i!

Nu har jag varit på träning, precis ätit och ska snart åka och övningsköra! Ingen rast eller vila här inte...
Träningen var förövrigt sjukt jobbig! Vi hade både spel och styrka plus lite löpningar på slutet! Herregud säger jag bara, tjejer, ska vi köra lumpen istället, ungefär lika jobbigt :p
Imorrn är det träning igen, aerobic på tisdag, träning på onsdag... Det gäller att hålla igång inför beach 09!

Nej nu blir det ut och övningsköra, skriver mer om det sen!


Puss&kram
S

Ny Design!

Jag har fixat ny design nu, hoppas ni gillar den! Måste ge cred till både Emelie och Carro som hjälpt mig med designen!
Har inte hunnit skriva på ett tag, har haft så mycket att göra... Nu har jag allafall köpt min klänning till festen och har jobbat hela dagen idag, allt gick lika bra som det brukar! Var ovanligt lite folk bara men som vanligt blev det rusning vid stängningsdags precis som vi inte har nog att göra då ändå! 
Sitter nu och ser någon ganska kass film på trean och Emelie är här, har träning imorrn och ska försöka övningsköra och sola också. Är redan ganska sliten så ska väl gå och lägga mig i lagom tid idag!

Ännu en gång har vi ändrat oss med resan, ska inte åka till Tsilivi längre, men fortfarande till Zakynthos, men nu ska vi till Laganas och ett hotell som heter Anastasia! Ska bli jättekul fortfarande som jag skrivit i de gamla inläggen om resan!


En liten bild på hotellet och stället vi ska till!



Och så helgens låt:
  • James Blunt - Tears and Rain
Även en gammal favorit:
  • Ebba Grön - 800 Grader

Nej nu ska jag ta och vara lite social!
Kram
S

JAG KLARADE DET!!

Jag klarade halkbanan, känns underbart, nu har jag bara två moment kvar!!
Dagen har varit lång och kan eventuellt skriva om den lite senare under helgen kanske, för för trött nu så jag orkar inte skriva mycket.
Hoppas ni sover gott och har en bra dag imorrn!

Kram
S

Hemma igen!

Nu är jag hemma, hinner precis skriva ett litet inlägg innan det är dags för sängen. Måste vara ordentligt utvilad imorrn, då är det halkbana som gäller! Är lite halvtrött efter träningen, hade ju skola idag på dagen sen var det körlektion sen stressa hem, kasta i sig lite mat och direkt till träningen. Allt som allt har dagen varit bra och den var ändå inte fullt så jobbig som jag trodde den skulle vara när jag gick upp i morse!


Nu ska jag hoppa ned i sängen, ni får nog räkna med lite kortare inlägg såhär i veckorna, men ska försöka skriva så mycket som möjligt!

Kram
S

Död!

Jag är död, skola sen körlektion, snabbt i med mat och nu träning, hinner inte skriva långt och kommer hem sent, så ni får nog nöja er med detta idag tyvärr...

S

Sista kvällen...

Jahapp, då var vi framme vid sista kvällen innan lovet är slut, det känns somsagt tidigare både bra och dåligt... Bra för att dagarna kommer gå fort och det händer mycket inom kort, men dåligt/jobbigt att komma tillbaka till vardagen. Inte kul alls faktiskt, med tidiga mornar och sena dagar i skolan.

Turen till Maxi gick bra, jag har en tendens att busa lite med mamma i affären och lägga ned saker i vagnen som vi egentligen inte alls ska ha men som jag känner att jag vill handla :) då tittar mamma på mig med sitt "Evil Eye" men det skrämmer inte mig, jag går glatt vidare och plockar i flera goda saker i vagnen! Mycket roligt.
På vägen hem tror jag att mamma andades ungefär två andetag på en hel kvart, det var nämligen så att det blev snöoväder men jag ville köra hem iallafall, det fick jag också! Men mamma tyckte ändå att det var mycket jobbigt, men hon överlevde och står nu och lagar mat!

Något helt annat än det snöoväder vi har här i Sverige, hittade två bilder från vår resa 2007!

Fiji


Los Angeles


Måste säga att jag saknar min Emelie som fortfarande är i Göteborg men hon kommer som tur är hem idag! Ska väl antagligen träffa henne imorrn på träningen hoppas jag, ser fram emot den också för den delen!


Nu ska jag kila för stunden!
Your one and only
S

Det blev sent igår!

Orkade inte skriva något inlägg igår kväll/natt, kom hem klockan halv fyra från Robin, vi kollade först filmen "Gone Baby Gone" och sen kollade vi även på hockeyn som började kvart över ett. Jag började efter ett tag överväga om jag skulle sova hos honom, efter att jag började somna då och då! Men jag kände att jag ville sova hemma, behövde gå upp i lite lagom tid idag eftersom skolan börjar imorgon igen... 
Idag väckte pappa mig vid kvart i tolv och sa att vi skulle åka till Södertälje och övningsköra och det tackade jag ju självklart ja till eftersom jag måste köra så mycket som möjligt nu innan uppkörningen! Det gick hyfsat att köra, helheten var bra men måste finslipa lite, och vara mer uppmärksam, pappa försöker lura mig att köra på ställen man inte får hela tiden och jag litar ju blint på min far såklart :)

Snart ska jag och min mor åka till Maxi och handla, tar tillfället i akt att köra lite till! 
Sitter just nu och lyssnar på musik och dagens låt är:
  • Snow Patrol - You Could be Happy
Ladda ned den är mitt tips!


Är inte så värst taggad på skolan imorrn men det blir ju vad man gör det till och har så himla mycket annat att se fram emot så jag vill ändå att dagarna ska gå! Apropå det så är det på dagens datum endast 14 dagar kvar till min födelsedag!! Underbart :D


Vi hörs under dagen!
Your one and only
S

Mat!

Nu blev det ändrade planer och jag ska äta innan promenaden, blir bra att vara mätt och belåten så jag orkar gå och allt! Just nu sitter jag och Virre och planerar lite på vår fest över msn och jag lyssnar på musik!
Vet att jag lovade om bilder från igår men min kära syster la in alla på den stationära datorn och tog bort dom från kameran så om ni har tur kommer dom någon gång i framtiden :)

Nu ska jag äta mammas goda hemlagade mat!
Your one and only
S

Dålig uppdatering under dagen...

Tyvärr har jag varit lite dålig på att uppdatera under dagen men jag hoppas på att bli förlåten när ni får höra anledningen: Jag har nämligen varit på körskolan hela dagen och klarat av nästan all teori (alltså test som man gör innan man gör själva stora provet) eftersom jag har på denna dags datum BOKAT uppkörning och uppskrivining!! Tänk er vad coolt, men jag tänker inte berätta datum eller tid eller så, det förblir hemligt tills jag vet mitt resultat!
Jag börjar redan bli nervös vill jag lova... Men klarade min körskolas slutprov på första försöket så hoppas på att jag fått bästa möjliga förutsättningar!

Ikväll blir det promenad med Robin, den vi egentligen skulle gått igår men det blev inte av eftersom jag kände mig sjuk, illamående och ont i huvudet. Så istället gick jag och la mig vid klockan tio redan, trots att det fortfarande är lov, men nu är jag betydligt friskare och mitt halsont har nästan gått över helt, underbart!
Hoppas på att vi ska hyra någon bra film ikväll och se om inte Robin skulle iväg, ska nog kunna övertala honom hoppas jag :)


Nu ska jag göra mig klar för promenaden, massa kläder och så!
Your one and only
S

Ett tips till alla som ska ta körkort!

Hej allihopa, idag har jag pluggat lite körkortsteori och gick in på en sida som var otroligt bra! Så, alla ni som läser mig blogg och snart ska ta körkort, gå in på denna sida, man kan läsa om teorin, uppkörning, uppskrivning, göra 65 frågor gratis och få bra tips och råd inför uppkörningen! Den är lätt att förstå, verkar seriös och har vad jag tror med allt man behöver veta, dock är ju en fördel om man har läst på lite innan!
Lycka till!

http://korkortonline.se/


(http://www.anglophone-direct.com/IMG/jpg/HappyCarCartoon-2.jpg)


Your one and only
S

Ont i halsen...

Amerikansk frukost startades denna morgon upp med, måste säga att jag känner mig lite krasslig, har ont i halsen och är förkyld. Inte roligt alls... Menmen, det är bara att bita ihop och idag blir det vinterpromenad med fika i det fina vädret! Ska bli roligt, vi ska gå med Camilla, Peder, Mamma och Louise eftersom Emelie är i Göteborg tyvärr.


Frukosten i morse!

Som vanligt kommer bilderna upp i eftermiddag och jag hade skrivit ett inlägg i gårkväll men det verkar inte vilja komma upp, konstigt men det kanske gör det när jag publicerar detta nu? Man vet ju aldrig med datorer :p

Have a nice day!
Your one and only
S


16 dagar kvar!

Ville bara meddela att det endast är 16 dagar kvar till jag fyller myndig!
Tyvärr blir detta inlägg kort då jag är mycket trött efter dagens hårda arbete och måste sova så:

So long suckers
Your one and only
S

Ändrade planer!

Var ju planerat med en resa till Rhodos i sommar men vi har ändrat oss och ska åka till Zakhyntos istället! Ska bli hur roligt som helst! Längtar som satan vill jag lova :D
Ville bara uppdatera er om detta och lägger upp en bild på vårt Hotell!


(http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Grekland/Zakynthos/Tsilivi/Apartments/Amaryllis.htm?Search=True&)


Hej hopp i lingonskogen
Your one and only
S

Jobb och chill

Har varit på jobbet idag och det gick mycket bra! Var inte så mycket kunder idag men det kom inga jobbiga eller sura personer idag, utan alla var trevliga!
Kom några otroligt glada Italienare som först ville ha glutenfria bakelser sen även som dom uttalade det "oppelknot" (äppelknut) vilket var skitkul! Senare samma dag, typ två-tre timmar senare drällde det in Italienare efter Italienare i deras "gäng" och överöste mig med beröm om att bakelserna var otroligt goda! (Som om jag hade bakat dom :p) Menmen, jag tackade naturligtvis och tog emot, dessa turister, och framförallt Italienare säger jag bara, underbara människor!

På eftermiddagen kom Robin och hans "hemliga gäst" som lyckligtvis var Philippa, det var otroligt mysigt att dom kom förbi och hälsade på och fikade, och Robin måste ju få en massa beröm för att han till och med ställde klockan för min skull! Tänk att man har så finfina vänner!

Vi åkte hem tillsammans och nu sitter vi hemma hos mig och spelar GuitarHero och ska senare se Körslaget, där en gemensam kompis ska sjunga solo i Nannes kör! Sen blir det förmodligen någon film! Najs värre!


Jag, Philippa och Robin!


Skriver eventuellt ett inlägg ikväll, ha det underbart bra till dess!
Your one and only
S

Godnatt!

Nu är det kväller och dagen bestod av att vara hos Emelie, gå ut en lång vinterpromenad med hundarna, laga bränd korv till lunch, planera resan till i sommar och äta tacos till middag! Hela dagen har varit underbart rolig och jag och Emelie har pratat om allt mellan himmel och jord, vi kom nämligen på att vi inte har träffats på ett ganska bra tag och bara varit så vi hade en del att ta igen! Roligt som vanligt att vara med Emelie, vi har det alltid så himla kul tillsammans och kan prata om allt eller vara tysta bara och typ läsa varsin tidning eller så, underbart med vänner som man kan vara sig själv med!
Här har ni hennes blogg, som jag också länkat till tidigare: www.easd.blogg.se

Nu sitter jag här och tänkte lägga upp några bilder från dagen som jag lovade och ska faktiskt gå och lägga mig sen, klockan står på 06.30 och bussen går 07.02... Ska vara på jobbet vid åtta, men imorn har min alldeles kära vän Robin lovat att komma och hälsa på mig, bara han inte känner sig sämre och sjukare än han var idag men han trodde inte det :) Har lovat honom att spara en kanelbulle och göra kaffe!

Här kommer bilderna!


Pingla i vinterlandet!


Pingla och Yatzie (Emelies hund)


Emelie och Yatzie!


Var tvungen att fota vår brända korv också... Vilken underbar kock jag är!


See you tomorrow!
Your one and only
S

...jag kom på en sak till

Jag måste bara berätta om min gaaaaalna farbror Mattias, han är verkligen helt galen vill jag lova! 
"Det är morgon på nyårsafton, alla utom Mattias ligger och snusar sött i sina sängar... PLÖTSLIGT!! Alla väcks av en hemsk marschmusik från K2, Trummor, trumpeter och allt vad det var ljuder genom hela huset i en taktfast anda." 
Jag kan bara säga att det var tur för honom att han lagat en väldigt god Amerikansk frukost, med äggröra, bacon, bönor, pannkakor och té!
Förövrigt är detta relativt vanligt förekommande i våra familjer vilket ju är väldigt charmerande, han försvarade sig med att vi kommer att sitta och berätta detta för våra barn/barnbarn etc. Och se så rätt han hade, inte för att ni är mina barn men jag berättar det ju...!

Over and Out!
Your one and only
S
 

Vinterpromenad och frukost!

Hej, idag blir det vinterpromenad tillsammans med Emelie och hennes hundar, Pingla föjler också med såklart! Så dom kommer väl snart och hämtar mig här hemma. Just nu sitter jag och äter frukost, två mackor och en kopp te, så som min frukost nästan alltid ser ut! Är inte den som älskar att äta frukost egentligen men detta brukar ändå slinka ned ganska så lätt, mestadels...

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men ni som vill kan ju kika in i eftermiddag/kväll så har jag kanske lagt upp lite bilder från promenaden!

Your one and only
S

Nattinatti!

Nu är det godnatt som gäller för mig, dags att nanna kudden som pappa säger ibland! Var ute en sväng med Pingla och ska nog även ta en promenad imorgon med, hoppas på fint väder! Det är så jobbigt för att hon är så rädd för smällare, och alla smäller ju raketer hela j*vla tiden, man får inte en promenad ostörd! Inte för att jag inte gillar raketer, utan tvärtom, jag älskar dom, både att skjuta upp egna och bra titta på men gärna utan att Pingla ska behöva bli rädd och knappt kunna gå ut...

Snart är det min födelsedag och jag längtar som aldrig förr! Arton år, det är stort :D hoppas på två lyckade fester och även ett körkort, ska förmodligen boka uppkörning och uppskrivning imorgon om de har öppet på vägverket vill säga. 
Nu när man blir arton så tänkte jag på att det ändå var ganska länge sen man gick ut nian, och länge sen man var på nians bal också, hittade en underbar bild därifrån! 
Balen var verkligen speciell, alla fick som en annorlunda kontakt än vanligt och vi sa det till varandra efteråt att: "Varför har vi inte gjort detta tidigare?". Menmen, får ta vara på det som är idag och framåt nu, men en sak är säker: Balen var underbart rolig och trevlig såsom hela nian faktiskt också var till stor del!


Jag och min "kavaljer" Robin, han blev lite ledsen i ögat sist jag la upp en bild på bara mig från balen så jag tänkte att han skulle få vara med den här gången!

Dröm sött
Your one and only
S

Hemma i Stockholm!

Nu är vi hemma igen, allt gick bra och uppskattade verkligen att inte behöva sitta i bilen i flera långa timmar utan att flyga. Förjäkla kallt var det här när vi kom fram, något varmare var det nere i Karlskrona måste jag säga!
Tänkte ägna mig åt att ge er lite tips på bra bloggar och även kanske någon låt...

See for yourself and pick your choice!

Bra Bloggar: (Lova att inte sluta läsa min bara! :p)
  • www.easd.blogg.se
  • www.usyoume.blogg.se
  • www.loooooooouise.blogg.se

Bra låtar:
  • Leave out all the rest - Linkin Park
  • Dear Mr. President - Pink
  • Oh Horatio - Tiger Lou
  • November Rain - Guns n' Roses
  • This is the Life - Amy McDonald
Imorgon ska jag träffa Emelie och antagligen tjejerna på kvällen för att diskutera resan för i sommar! Kommer bli jättekul, på lördag är det arbete som gäller jobbar mellan 8.00 och ca 15.30. Måste säga att jag trivs mycket bra på jobbet och med mina kollegor! Passa på att komma förbi och köpa någon av våra goda bakelser, vetebröd, vanligt bröd eller tårtor! Hornsgatan 104, Konditori Eclair.

Nu börjar jag längta till resan och för att plåga mig själv ännu lite till så lägger jag upp en bild på resmålet!


http://files.reseguiden.se/files/39/rg_929739_m600.jpg)

Ta mig dit nu!!

Hoppas ni sover gott, det kommer jag att göra, kan jag verkligen försäkra er om!
(Om man nu får klaga på något så är det kommentarerna, kommentera gärna mera!) ;)
Your one and only
S

Utlovade lite bilder...

Som jag lovade så skulle jag lägga upp några bilder, här kommer två på mig och Anna innan vi skulle ut igår!
Enjoy :)






Take care!
Your one and only
S

NYÅR!

Fyfy på dålig uppdatering på nyårsafton, men det kanske är okej ändå :) 
Hoppas ni har haft ett bra nyår för mitt var underbart! Jag var ju somsagt i Karlskrona och jag och min kusin Anna fick det ultimata nyåret.
Först var vi hemma hos Jakob Tripolitis och hade lite champagnemingel, mycket trevligt, detta var vid ungefär åttatiden :)
Sen bar det av vidare mot Hamnkrogen, där vi vid klockan tio åt middag, för att sedan dansa och ha otroligt roligt! Lagom till att det skulle bli tolvslag begav vi oss till fiskartorget (eller om det heter fisktorget, jag vet inte :p) där var det verkligen proppfullt med glada människor som önskade varandra Gott Nytt År! Sedan sköt dem också en massa fina raketer, tog några inte så fullt misslyckade bilder med mobilen, men dom kommer upp imorn! Dessutom åt jag tt äpple som jag fick lära mig att det skulle ge ett bra år, så hoppas att det funkar!
Efter detta så gick vi upp en sväng till Playbar för att Anna skulle få pussa lite på sin pojkvän, han bjöd oss även då på efterfest och då passade jag på att bjuda upp honom till Stockholm och min artonårsfest, detta blev Anna väldigt glad över! Tillbaka till hamnkrogen och dansen blev det senare och det blev inte bara dans utan även trevliga pratstunder med massa trevliga människor. Klockan blev tre och vi skulle då på efterfest på Playbar, där beställde vi lite mat (pommestallrik för min del!) och satt och åt och pratade med dessa underbara människor! Härligt med nattmat sådär vid halvfem-tiden...
Nu skulle vi också spela Gäster med Gester, ett sällskapsspel som var jättekul, vi delades in av Malin, som ägde stället, i två lag och sen var det typ som charader, så många som möjligt på 30 sekunder! Man kanske inte kan säga att det gick lysande för vårt lag... Menmen, kvällen/natten/morgonen var underbar ändå! Jag och Anna kom hem vid halv åtta på morgonen och har sovit i cirka fem timmar, det är ju ganska svårt att sova när det är ljust ute, så man är ganska trött nu vill jag lova!

Hade tänkt att lägga upp lite bilder men det fixar jag imorgon eller framöver, bjussar på en raketbild iallafall :)


(http://www.firstcamp.se/C125727800540742/0/9661CF1005803969C12573620051D6FD/$FILE/nyårsraketer.jpg)


Puss och kram och Gott Nytt År!!!
Your one and only
S

RSS 2.0