Vacker som få

Have you ever thrown a fistfull of glitter in the air?
Have you ever looked fear in the face and said, "I just don't care"?
Have you ever felt this way?

Sisterhood

Min syster...:
  • Finns alltid där för mig
  • Älskar mig precis för den jag är
  • Skrattar alltid med mig
  • Får mig alltid på bra humör
  • Går med mig genom eld och vatten
  • Är söt som socker
  • Är den bästa i världen

jag älskar dig av hela mitt hjärta

Pojkvänsbild

Plugg, plugg och åter plugg. Man får bara höra "men du går ju aldrig i skolan" nej jag vet men jag har desto mer att plugga på fritiden. Tusen bollar i luften och snart Italien. Helt sjukt vad livet går undan! Känns som jag sitter på ett tåg i 6000 km/h. Ibland försöker jag stanna upp och njuta och livet just nu är oslagbart!

älskling
du kysser sol på mina läppar och solsken i mitt hår

Här står jag för dig


Ta aldrig något för givet

Jag ska måla mina naglar. Jag är kär. Jag har världens bästa hund. Vi ska ut och gå. Solen skiner. Livet leker. Snön glittrar. Våren är på väg. Jag har världens bästa vänner. Jag lyssnar på Winnerbäck. Jag har världens bästa pojkvän. Jag känner världens bästa Moa. Jag älskar min Emelie som alltid ställer upp. Mina tränare är guld både när det gäller träningar och förtroende. Jag har världens bästa chef. Saknar Robin som jag träffar alldeles för sällan. Glad åt studenten som kommer snart.
*
Sommaren är helig och nätterna är allt.


När man fortfarande var brun.

Du är min dröm

min enda önskan nu och här
älska mig för den jag är

I'm not dead.

Nej, har bara varit liiiite mycket snurr och berochdalbana i mitt liv den senaste tiden. Pojkvän har införskaffats som ni kanske kunnat utläsa av mina tidigare inlägg så ska inte sticka under stol med att jag umgåtts en del med det lilla tixmongot. Vidare har en studentkryssning ägt rum, inga detaljer kommer dock avslöjas med undantag av samtal i verkligheten. Nu sitter jag här, uppe för sent som vanligt efter en lagom jobbig träning. Imorn väntar skola, jobb och sen kommer älskling hit och äter middag.
Skönt att vara 19 bast och ha tusen bollar i luften, en miljon tankar i huvudet och flera miljarder saker på gång. Got to love it.

Från mig till dig

6 små bokstäver med stor innebörd

Happy motherfucker

Lite ändrade förutsättningar och ett lyckorus har gjort min uppdatering kass. Langar ett inlägg imorgon.

RSS 2.0