Sleep tight

Vi säger godnatt nu, har världens mysigaste vovvsing i sängen! Kram på er


Uppdatering

Kalmar, hos farmor. Vi har målat och fixat på huset här hela dan så alla var helt slut nåt vi tillslut satte oss på resturangen för att äta. Nu har vi precis kommit hem och ska sätta mig i soffan och slappna av. Snart lär man väl somna!
Åh jag saknar min Ronnie!


Fika

Har min sista fikarast nu, ska snart ut och jobba sen slutar jag vid sju. Här sitter man, i ett klassiskt fikarum för en mataffär. Det är såhär det ser ut för er som inte vet! Idag blev det action också. Först sålde jag till en kändis (Christer Ulfbåge, stolt!!!) sen blev det drama med snattare som skulle börja slåss så polis fick tillkallas! Ibland händer det mycket, kram!


Godmorgon!

Frukosten är intagen, väskan är packad och håret är borstat. Dags att snart ge sig iväg mot några timmars jobb för att sen åka direkt till farmor. Ska strax upp till mamma och pappa för att hämta bilen och sen bär det av, Maxi lindhagen med Lindts Lindor-kulor är det som gäller idag, kom förbi, vi har extrapris!


Receptet

Cyklingen gick bra, det blev ungefär 1,2 mil och det var mycket jobbigare än jag trodde! Nu har Veronica varit här och ätit tacos och druckit te, mys.
Som utlovad bjuder jag här på receptet på grytan jag lagade, hur enkel som helst och jättegod. Jag hade kyckling men det andra som står är också gott att ha i. Ett tips om detta är att lägga i det du ska fräsa tillsammans med smör när pannan är kall och sen sätter på pannan, låter det fräsa någon minut och sen i med det kött ni vill! Annars är det lätt att det bränns, lycka till!


Cyklist javisst!


Regn?!

Har kommit hem och vädret är ju jäkligt ostabilt... Tänkte gå ut och cykla men nu är det ju spöregn utanför. Har i allafall skrivit en hel del till vår blivande rapport vi ska utforma om Kappahl i marknadsföringskursen här. Får väl bli att jag sätter mig och läser och väntar ut regnet lite. Vi gör såhär; senast om en timme ska jag vara ute och påväg att cykla, annars kommer jag smita undan så nu vet ni också vilket gör att jag inte kan strunta i det.
Åt en god sushi till lunch på odenplan med Julia och Malin som jag pluggar tillsammans med, spontant, gott och trevligt! Hoppas att regnet ger upp snart.
Brasan på landet, skulle inte vara helt fel att mysa framför den med regnet smattrandes mot rutan!

Studietips

Snart in på seminarie. Härligt med fint väder på väg till skolan, det gör att man får en glad och bra start på dagen! Boken jag pratar om jämt ser ni här, på engelska är den och ganska mycket text. Min taktik när det är så är att läsa lite i taget och ta en kort paus med jämna mellanrum. Det är viktigt så det man läser kan sjunka in. Sen kan man skumma igenom rubriker etc. för att se om man kommer ihåg vad man läst. Lite tips från coachen sådär...


Tidig buss med morgonsol

Godmorgon, blev inget sent inlägg igår, var fullt upptagen med att prata med Cissi. Vi hade det jättetrevligt och åt god mat och fruktsallad till efterrätt. Nu sitter jag på bussen, tidigt idag för jag har seminarie vid nio. Idag när jag kommer hem tänkte jag faktiskt cykla, istället för att springa. Det år ju så fint väder och vad är mer vårkänsla än att plocka fram cykeln? Tänkte fråga om jag får låna mammas cykel och cykla någon mil.
Ikväll kommer Virre och Challe på middag, Challe är Virres hund. Vi får hoppas att det fungerar med katterna men det är ju bra att de vänjer sig lite inför att Rolex ska komma till oss! Annars ska jag inte göra mer än att packa en väska att ha med till farmor och såklart läsa lite i kursboken.
Hoppas det fina vädret som är nu håller i sig, kram och ha en fin dag! Ikväll kommer receptet, lovar!


Kycklinggryta

Hallå! Hemma nu, ska strax laga till en middag, kycklinggryta med ris och sallad är vad som väntar. Jag och Ronnie har precis fikat lite mellanmål och snart kommer Cissi också så blir det en härlig kväll sen. Skolan gick bra idag, måste säga att jag verkligen gillar mina nya föreläsare, har haft två hittills och båda har varit bra. Ska bjuda er på receptet på den enkla kycklinggrytan senare, den är supergod!


Utställning i sommar!

Har nu anmält till tre utställningar nu i vår och försommar. Kommer åka med Pingla och hon ska premiärtävla i veteranklass. Ska bli jätteroligt eftersom hon är fin nu och det var länge sen vi var iväg. Längtar efter utställningshelger med nygrillad hamburgare till lunch, glada hundar och spänningen i tävlingen. För utomstående som inte är lika engagerade kan det verka lite tråkigt men när man är där och med i tävlingen och förstår alla regler så är det otroligt kul! Så nu börjar det redan bli pirr i magen av förväntan inför det!


Påväg

Sådär, nu har jag gjort det jag ska på morgonen. Sitter nu och väntar på att bussen ska komma så jag kommer iväg till skolan. Har satt Ronnie på att städa lite hemma och gå och handla lite småsaker. Känns skönt! Då kommer jag bara hem i eftermiddag, vi fikar lite med Cissi när hon kommer och sen äter vi middag och bara umgås och pratar. Det här kommer bli en bra dag, det känner jag på mig!
Hur ser eran dag ut? Kram


Upp ur sängen nu, marsch pannkaka!

Nu jäklar är det verkligen dags att gå upp! Äta frukost, finjustera det sista i cvt och brevet och läsa min kursbok. Ska bara pussa godmorgon på Ronnie först som är hemma idag med, tror och hoppas han är frisk imorgon! Kram!


Mätt och belåten

Nu har jag skrivit ett cv och ett personligt brev. Vi får se vad det ger, hoppas hoppas! Har även fått i mig en god men enkel middag och en klassisk efterrätt för att vara mig (frukt och yoghurt ni vet!)
Imorn börjar skolan sent men det är bara ta sig upp och läsa lite innan. Imorgon kväll kommer min fina kusin Cissi och äter middag med oss, ska bli mys! Så nu stänger jag butiken för idag, kram på er gullungar!


Tips om stress

Blev en aning uppstressad idag när jag kände att det går så långsamt att läsa på engelska. Då ska jag berätta vad jag gjorde åt saken:
- Jag satte upp läsbeting, det vill säga till vilken sida jag skulle hunnit läsa till varje vecka. Detta skrev jag upp i min almanacka.
- Jag tog en löprunda. Träning frigör endorfiner i kroppen och när jag springer så har jag också lättare att tänka klart eller bara tänka på något helt annat.
- Jag tog en paus i löpningen och satte mig på en brygga där det var helt tyst och solen sken. Där tog jag massa djupa andetag och andades in lugn och ut stress. Andades in känslan att det löser sig och ut känslan att det är panik. Jag gjorde detta tills jag var helt avslappnad och sedan sprang jag vidare.
.
Varför jag berättar det här är för jag tycker ni kan prova det också, om ni känner er stressade. Nödvändigt är inte att springa men det är bra att träna på något sätt så man får ta ut sig och bli svettig.
En annan grej. Min löpning känns sådär just nu, känns som det går segt och långsamt men tydligen gör det inte det. Har förbättrad min snittid/km med ungefär 30 sekunder!


En stadig frukost!

Godmorgon, har precis ätit upp den här goda frukosten och det var himla gott! Snart är det dags att läsa, hoppas att det kan bli lite klarare ute så solen tittar fram lite mer. Tror dock att jag ska ge det ett försök och gå ut och sätta mig. Stackars Ronnie är sjuk idag, förkyld och ont i halsen. Men han får skylla sig lite själv för att han tränade igår. Fast lite synd är det om honom. Okej, lite bara.
Hörs under dagen, kram!


Härliga känsla

Då var måndagen över. Morgondagen ska jag ägna åt att sola lite om det är vackert väder, läsa i min nya kursbok, springa en runda. Men först och främst tänkte jag avnjuta en god frukost - pannkakor med choklad och banan och sen några pannkakor med hallon och turkisk yoghurt med vaniljsmak. Vad tror ni om det?
Just nu njuter jag verkligen av livet. Det är skönt att vi går mot sommaren, jag har mycket roligt framför mig och framförallt så skrattar jag varje dag. Ibland så jag får ont i magen... Det är så härligt med känslan av att allt är ljust och vacker, roligt och glatt. Allt flyter på och går som det ska och om något litet går fel (man missar bussen eller slår i tån) så gör det inte så mycket. Medan en sådan sak kan helt förstöra ens dag om man inte mår så bra innuti.
Hoppas ni mår bra också och tro mig. Om ni inte gör det så kommer det bli bättre, allt vänder, jag lovar! Efter motgång kommer medgång.
Kvällens modellbilder nu då:
Det var de två sista, nu ska ni ha sett alla tolv. Hoppas ni gillade dem, jag är nöjd trots jag kan tycka att jag ser lite spänd ut i ansiktsuttrycken ibland, men det är ju inte varje dag man är modell!
Natti, natti!

Sjukt kul!


Kväll

Har varit hemma hos mamma och pappa på middag och nu ligger jag i soffan framför Big Brother - standard. Har fått skratta en massa hos mamma och pappa och pappa hjälpte mig också lite med förståelsen efter första föreläsningen. Slänger upp två modellbilder till innan sängdags, kram!


Bra besked

Åh vilken bra dag det här är! Blev lite ändrade planet angående helgen, en middag som uteblev (som var jättesynd) men det ledde till att jag istället kan följa med ner till farmor och hälsa på i helgen! Sen har jag pratat med Ragnhild (Pinglas uppfödare) och planerat lite utställningar samt vilken hund som tillfälligt kommer flytta hem till mig under juni månad. Rolex heter han och är då 7 månader gammal. Ska bli otroligt roligt och spännande! Dessutom har det dykt upp något spännande på jobbfronten, ett kanske så jag håller på det tills jag vet mer. Försöker läsa i min bok men tankarna bara flyter iväg... Inte så konstigt med så mycket roligt på gång. Det blir ju den här helgen hos farmor och nästa helg bär det av - till Lanzarote!
Veckan blir bra också, ledig imorn, middagsgäster på både onsdag och torsdag. Känner mig helt lycklig inombords över livet i stort och vill helst bara dansa omkring och sjunga!
På bilden ser ni Rolex, som antagligen blir "min" för en månad i sommar!


Hungrig

Är påväg hem från skolan nu, har köpt med mig två små surdegsfrallor som jag ska ha till soppan som blir min lunch. Hoppas att solen håller sig kvar så jag kan sitta ute och njuta! Skönt med en dag som är lite lugn, behöver det känner jag. Föreläsningen idag var bra, vi hade en kille som för omväxlingens skull var intressant att lyssna på. Ska väl på min höjd läsa några sidor i min bok idag, annars är det lugn och ro som gäller, kram!


Måndag utan ångest

Sådär, nu har jag vaknat till lite. Är alltid grymt trött och seg när jag vaknar med sen när jag fått i mig frukost och så blir jag en helt annan människa. Så nu sitter jag på bussen, otroligt glad över det fina vädret och inte alls sur eller trött över att det är måndag. Känner ingen ångest alls och det är skönt. En ny vecka betyder ju faktiskt nya möjligheter, exempelvis så börjar kursen Marknadsföring 1 nu - som jag väntat på och längtat efter. Det var ju på grund av att jag ville inrikta mig på just marknadsföring som jag sökte det här programmet.
Har sköna kläder på mig idag, enkla jeans, en oversizetröja och sneakers. Plus solglasögon förstås. Förresten - är det någon som kan tipsa mig om sommarjobb? Har lite på gång men vill se alla olika möjligheter som finns!


Sömnbrist

Ska gå upp nu, äta frukost och göra mig iordning. Lätt huvudvärk och har sovit ganska dåligt... Kan bero på att vissa katter ska klättra och kliva på en i sängen, h-e-l-a tiden. Men de är gulliga, när de inte gör så. Kommer ett nytt inlägg på bussen, kram!


Sov gott

Time för sängen, imorgon börjar skolan vid nio och jag startar dagen i lugn och ro som vanligt med min kaffe på bussen. Veckan som väntar blir lugn och innehållande ett par träffar med olika vänner, härligt! Om det är fint väder imorgon så vet ni vart ni hittar mig - vid en vägg med ansiktet upp mot solen. Hur ser eran vecka ut?
Kram!

Z som i Pizza och Lanzarote

Nu ligger pizzan i ugnen och gottar sig, man blir bra sugen! Som sagt, lanzarote om mindre än två veckor. Ska åka dit, bo på ett bra hotell och sola, bada, njuta och äta god mat. Det är jag, Ronnie, mamma, pappa, Louise, Jesper, Anna, Julia, Pernilla, Mattias, Ann, Per och Oskar som åker. Ska bli så himla skönt! Något annat som är bra är att jag har lugnare med schemalagda dagar i skolan, vilket kanske inte betyder mindre plugg men definitivt mer plugg ute i solen! Nu är det snart dags för mat, vi hörs, kram!


Vår i luften

Har haft en underbar dag! Började med frukost lagom till klockan 11, sen gick jag och Ronnie ut och satte oss i solen i varsin sackosäck, solade och pratade om livet (eller annat strunt). Nu har jag precis kommit hem efter att ha sprungit 5 kilometer och tränat med Buster.
Det är så härligt nu att det är vår, man får nya fräknar på näsan och jag släppte in den härliga vårluften genom att vädra med fönstrena på vid gavel medan jag städade. Idag ska vi göra hemlagad pizza till middag och sen blir det Big Brother. Först ska jag ta en dusch och längta lite till lanzarote (om två veckor är vi där!) kan berätta mer om det senare plus att ni ska få två nya modellbilder igen, var ju ett tag sen nu, kram!


Livstecken

Klockan är snart elva, det är lördag och jag är dödstrött. Har varit full rulle oavbrutet sen jag klev in i tentasalen i torsdags. Jobb, fest, jobb igen, storhandling och nu tillslut en kväll med min älskade. Har typ nästan landat nu och ska gå marsch pannkaka och lägga mig. Somnar nästan sittandes... Jag och Ronnie passade på att laga god middag idag bara för att njuta, nu är filmen vi såg (whats your number) slut så sängen lockar mer än någonsin. Det får bli lite bättre update imorgon. Kram!


Lunchrast

Har lunch nu, sen blir det ett snabbt ombyte för att åka direkt till Julias fest. Det är bra drag på folk och det känns som det säljer bra, hoppas det fortsätter så! Kram


Först en besvikelse sen ett vårtecken!

Tentan igår gick verkligen inte som jag ville. Hade förväntat mig att få bättre men den var sjukt svår så nu är jag glad att jag i alla fall kommer bli godkänd. Nu är jag på väg till jobbet, idag ska jag dema Anthon Berg på Coop Konsum i Farsta, välkommen in!
Såg vårtecken idag också, kommer inte kunna blogga så mycket mer idag, kanske på lunchrasten för ikväll är det fest, min kusin fyller 18 år!


Nervööööös

Snart är det dags, har laddat med sushi och glass! Har tusen fjärilar i magen just nu... Önska mig lycka till!


Fräknar

Fortfarande blek men bara känslan av att sitta i solen och en massa nya fräknar gör att man känner sig mycket fräschare och piggare, fler sådana här dagar tack!


Uppladdning

Jaha, då sitter man här och laddar upp inför tentan. Laddar på med d-vitamin från solen och kaffe för att bli på alerten! Det är riktigt skönt ute och jag har haft en lugn morgon, bara ansträngt mig med att äta frukost hittills. Det är härligt att sitta här ute, dricka kaffe och tänka på ingenting, dessutom höra barnen som leker i lekparken. Skratt och skrik, stoj och stim, ibland önskar man att man var liten igen. Ska åka in till stan framöver och äta sushi med Julia och Angela, vi ska snacka skit bara, inte om tentan. Nu längtar jag grymt mycket tills efter klockan åtta idag, då är jag klar äntligen! Usch, nu blev jag lite nervös...


Som utlovat...

Nu är det dags att sova, ska bara bjuda er på två nya modellbilder som jag lovade. Imorgon blir det lugn och ro fram till tentan som börjar klockan fyra. Dags för skönhetssömn, kram!

Idag

Idag har jag känt mig pressad, av olika anledningar. Det löste jag genom en springtur/promenad, rensa upp och strukturera förrådet, städa lägenheten och ta en avkopplande dusch. Dessutom ringde jag min fina mamma som alltid tar sig tid att lyssna på vad jag har att säga och sedan kommer med bra tips. Älskade mamma! Nu har jag en paus medan golvet torkar och snart ska jag göra klart middagen.
Imorgon är det dags för tenta. Jag kommer klara den, det vet jag och nu har jag sagt stopp med att plugga mer. Ska bara läsa igenom två saker innan imorgon och det handlar om kanske 20 minuters plugg så det känns skönt. Ikväll kommer två nya modellbilder, vet att ni längtar! Nu måste jag kila, kram!


Utomhusplugg

Har suttit och pluggat en stund i solen, känner att jag förstår det mesta så är inte så stressad längre. Ska därför ta en promenad med Buster och hans matte för att försöka ge henne lite tips som kan underlätta promenaderna. Tänkte försöka plugga lite effektivt snart för att sedan få sitta ute i solen någon timme, kram sålänge!


Godmorgon

Frukost, te och mackor, vi hade inga ägg så tyvärr inga pannkakor. Men men, jag gick upp för ett tag sen och har precis svalt frukosten. Ska gå ut i solen och plugga idag, måste passa på att njuta nu! Senare blir det en springtur, det är så fint väder så åtta kilometer blir det helt klart!
Vad gör ni i det fina vädret?


Sweet dreams!

Nu säger jag tack för idag, ska sjunka ner i sängen och sen dra en lättnadens suck bara av känslan att få lägga sig i en mjuk, skön säng med svala lakan.
Är det någon annan än Ronnie som åter såhär stora knäckemackor??


Ny energi & trött på samma gång

Träningen med Buster gick jättebra idag! Han var superduktig och vi kom närmre varandra så nu tycker han att jag är intressant och rolig. Dessutom fick jag meddelande från Emelie som ju är i Thailand och solar, badar, snorklar och bara har det bra. Nu bodde de i en lyxsvit som kostade 800 kronor för 5 nätter. Imorgon är jag ledig så jag ska plugga, springa, dricka kaffe och äta god frukost framför tv:n. Nu ska jag varva ner med en kopp te och några djupa andetag efter en intensiv dag, sålänge bjuder jag på två nya modellbilder.

Nerverna utanpå

Är på väg hemåt, hungrig är jag också som vanligt när jag ska åka hem... Känner mig nervös inför tentan, jag är ju en sån som inte kan sluta plugga bara för att jag vet att jag blir godkänd. Har jag tiden så pluggar jag mer än så ändå. Den här tentan vill jag verkligen få bra betyg på också, det känns som att jag kan prestera det. Ska i alla fall plugga lite till hemma imorgon och ta en löptur.
Senare idag får ni se två nya modellbilder, kram!


Lunch

Sitter och äter nu mitt i pluggkaoset. Det känns som att det går bra, bara vissa ord och begrepp som känns svåra att definiera. Vi har i alla fall ett helt eget rum här på IHM och det är väldigt lugnt och tyst, skönt!
Ronnie och jag kommer knappt träffas på hela veckan, vi springer om varandra hela tiden och nästa gång det blir middag tillsammans är på lördag. Vi tar vara på varandra när vi väl ses i alla fall. Ikväll blir det hundträning och middag hos mamma och pappa, ska bli trevligt och hoppas det går bra!


Snöööööö

Ja hörni, vad säger man? Vår igår, vinter idag... Inte särskilt kul faktiskt. Dessutom försov jag mig idag, missade bussen jag skulle ta och sitter nu på den som gick efter den jag egentligen skulle ta. Har ni hört på maken, jag är inte arg idag, trots snön och att det blev lite stressigt idag. Jag tar allt med ro och eftersom Angela inte kommer förrens tio så har jag ändå gott om tid på mig. Ska snart dricka mitt obligatoriska kaffe och bara slappa hela bussresan, skönt med tid för sig själv, nu hinner man slappna av lite.
Vad ska ni göra idag?


Tack för idag!

Godnatt-inlägget kom snabbt på här. Nu ska jag se "Får vi följa med" och sen är det dags för sängen. Imorgon är mitt mål att få en bra start på dagen och att det sedan ska fortsätta i samma anda. Bussen på morgonen som jag tar är ju en direktbuss in till stan som verkligen bidrar till att jag får en bra, lugn och skön start på dagen. Man får sitta lite avskilt, oftast behöver man inte ha någon på sätet bredvid, jag dricker mitt kaffe i lugn och ro och läser lite bloggar.
En stor ändring jag gjort, i samband med att jag växt upp, är starten på morgonen faktiskt. När jag gick i gymnasiet och grundskolan gick jag alltid upp så sent jag kunde för att sedan kasta i mig frukost och springa till bussen... Numera så går jag upp så jag hinner välja kläder, sminka mig som jag känner för dagen, fixa håret och framförallt; äta frukost och dricka mitt te, ibland framför nyhetsmorgon. Sen går jag i god tid till bussen, mycket skönare och resten av dagen blir mycket bättre.
Vi hörs mer imorgon mina vänner, kram!

De hade sopat bort gruset från gatan idag!

Sitter nu i soffan, plugget känns bara bättre och bättre. Imorn har vi fått ett grupprum på pappas skola IHM Business school där jag och Angela ska sitta och plugga hela dagen. Just nu pågår Big Brother och sen jag kom hem har jag hunnit: springa, laga mat, plugga och städa lite - skönt!
Ni får lite bilder från min dag så ska ni också få ett godnattinlägg med några fler modellbilder för att ni varit så snälla och tålmodiga när jag var arg! Kram


Glad igen!

Tack Virre för lyckosparken, nu känns det mycket bättre. Kände att det hängde på dagens plugg om jag skulle känna att det var mycket eller lite kvar att plugga inför tentan och det känns överkomligt. Så förhoppningsvis blir dagarna fram till tenta lugna och sen när jobbet kommer är det roligt också. Ni får ursäkta mitt dåliga morgonhumör och jag kan glädja er med att nu känner jag mig glad igen!
Som jag lovade så skulle jag lägga upp lite bilder från modell-för-en-dag-grejen och här kommer lite smakprov. Sammanfattningsvis var vistelsen där bra, allt var proffsigt och det blev bra bilder men tyvärr så fick vi vänta väldigt, väldigt länge. Alla tjejer jag känner som läser den här bloggen - det finns en risk att ni får ett samtal från TheStudio där de frågar om ni vill komma dit och göra samma sak, men det var för att om jag fyllde i en hel lista fick jag två extra bilder samt lite smink (som ni såg på inlägget imorse). Så feel free att skriva upp mig som tillbaka-kaka!
Kram på er och tack för att ni inte blir arga för att jag använder bloggen som ventil när jag är arg!
Sammanlagt köpte jag tolv bilder som gick på 1393:- så resten får ni se senare!

En sak till...

Är arg för att det SNÖAR! och för att tunnelbanechauffören verkar ha spasmer i handen han/hon gasar och bromsar med. Det är ju inte direkt så att det dyker upp en älg i tunneln helt plötsligt så man behöver bromsa allt vad man orkar! Hur svårt ska det va att köra så folk kan stå upp utan att ramla, vavava??


Läs om ni vill

Varning för neggo-inlägg... Idag är jag arg för att:
1. Det är måndag
2. Det är tentavecka
3. Jag hade ont i huvudet när jag vaknade
4. Den här veckan har jag proppat full med alltför mycket grejer
5. Jag inte gick och la mig igår direkt när jag kom hem
6. Att jag känner mig orolig inför tentan
7. Att jag just nu bara känner mig arg
.
Vill bara gå och lägga mig på Ronnies axel och vänta tills på torsdag efter tentan. Buhu, vill grina som en liten unge och slå knytnävarna i golvet.
.
Ni vet när man går på universitetet eller högskolan och skriver tentor då och då så är det väldigt lätt hänt att man drabbas av symptom som kallsvettighet, ångest, oro, magkatarr, migrän, minskad aptit och diverse andra åkommor. Typ så känns det lite.
Men hörni, nu ska jag bli lite mer positiv, får hoppas att det känns bättre efter att vi pluggat idag. Kram på er!


Klara!

Nu är vi äntligen färdigfotade och väntar spänt på att få se bilderna. Det var grymt kul men vissa bilder kändes väldigt konstlade, tror säkert att det blir bra i slutändan! Efter det här kommer vi nog springa iväg till Jensens Boefhouse för middag, riktigt hungrig nu.


På plats

Har fått hår och smink fixat nu. Nu väntar vi på att få komma in till fotografen, mer update senare, kram!


Today

Godmorgon på er. Ligger kvar i sängen och myser men ska snar ta mig upp och äta frukost. Idag väntar ett litet äventyr som ni vet, ska ju till "thestudiosthlm" och bli sminkad, fixad och fotad. Jag är supertaggad och det enda jag har kvar att välja ut är lite mer smycken att ha på mig. Annars är jag good to go! Kanske inte blir så mycket textuppdateringar men ska försöka slänga upp några bilder under dagen och sen får ni en sammanfattning ikväll. Här är lite av det jag tänkte ha på mig, kram:


Lördag

Slappar i soffan efter en dag innehållande plugg, springtur, handling och matlagning. Nu har jag valt ut tre outfits till imorgon som jag ska ha på photosessionen. Ska blir väldigt kul, kommer dit och blir sminkad och fixad i håret, sen ska vi fotas och efteråt äter vi middag tillsammans (jag, Louise och kusinen Julia). Snart börjar en actionkomedi som jag och Ronnie ska se tillsammans och tror jag ska göra mig en god fruktsallad med yoghurt till.
Se hur fint jag målat mina naglar också, känner mig alltid lite extra fräsch och fin när jag målat naglarna. Hoppas att kunna visa någon av bilderna från imorgon senare!
Ni får ha en fin fortsatt kväll, kram!


Som en klubbad säl

Hej på er! Nu har jag landat hemma, ätit och tagit en dusch. Jag och Ronnie har hunnit med lite fredagsmys också i form av Big Brother, chips och dipp. Nu är jag sjukt trött... Räknade ut att jag stått och gått i mina skor i typ tretton timmar idag. Så ja, ni kan tycka lite synd om mig - fast nej, gör inte det, det är ju både självvalt och kul det jag gör!
Imorgon då som ni vet är målet en löprunda, åtta kilometer, sen ska jag bara välja kläder till photosessionen på söndag och plugga lite. Blir plugg på morgonen (förmiddagen) så jag blir av med det, annars kommer jag bara hitta på annat. Plus att jag koncentrerar mig bättre på morgonen (förmiddagen...)
Sov gott nu mina vänner så hörs vi imorgon, kram!


På jobbet

Drygt tre timmars jobb kvar och sen helg! Sitter just nu i fikarummet och har rast. Står precis vid mejeriet så det är ganska kallt... Vi hörs senare, kram!


Doften av kaffe på morgonen

Har vaknat upp ur de nytvättade, krispiga, utslätade lakanen och ätit frukost samt gjort mig iordning och satt mig på bussen. på väg mot skolan och lite plugg som sagt och senare en demo. Tyvärr är det lite sämre väder idag men det gör inget för mig som ska vara inne mest hela dagen. Alltid när jag ska åka och jobba är jag rädd att jag ska ha glömt något men det tror jag inte att jag gjort idag (hoppas!). Snart dags att plocka upp min kopp med kaffe tror jag allt?
Idag körde jag på en slarvig fläta som frisyr, svarta jeans, vit tröja och inte så mycket smink, det blir bäst så när man jobbar, kram!


Doften av rena lakan

Pluggat, pluggat, ätit och städat. Så har min kväll sett ut, lite Big Brother också såklart! Det låter som om jag haft världens tråkigaste dag men så farligt har det inte varit, det har ju varit fint väder och allt. Bara tanken på att jag nu ska få gå och lägga mig i nytvättade, frasiga, utslätade lakan gör att hela städproceduren var värd varenda minut.
Imorgon ska jag åka tidigare till skolan, jag och Angela ska plugga tillsammans, sen blir det sista seminariet innan jobbet börjar (demo på prisxtra city). Man kan säga att min fredag är fullspäckad från början till slut så det ska bli underbart att få sova ut på lördag, längtar redan.
Helgen som kommer bjuder på en lugn lördag med ett löppass och en söndag på photosession (typ modell för en dag) med kusinerna och efterföljande middag. Ikväll har jag dock övat på att vara här och nu, då funkar städning eller andra metodiska sysselsättningar bra, eller bara att andas djupa andetag. Det jag ville ha sagt med det är att jag inte ska komma ur det "moodet" genom att börja tänka på helgen, ska bara sova nu, här och nu, inget annat behöver besvära mina små grå.
Hoppas ni haft en fin dag, vad har ni för planer inför helgen? Kram!


Turista mera!

På väg hem nu. Ska lämna av mina saker och sen hämta lilla Buster. Planerna för resten av dagen är tyvärr plugg. Måste ha lite hårdkörning nu innan tentan. Tänker tillbaka lite på min och Ronnies helg och inser hur fint Stockholm är egentligen, vi borde definitivt turista mer i vår egen stad! Annars är allt bra, skönt med fredag imorn och sen helg!


Värme

Idag har jag sällskap av både Louise och hennes kille Jesper på bussen. Alltid trevligt. Idag är det varmare än igår och så himla underbart väder! Vill bara vara ute hela dagen. Synd bara att jag bestämt mig för att träna Buster inne men jag kan ju alltid vara ute med honom lite först, bara för att få njuta av solen. Det blir föreläsning från tio till tolv och sen hem och ut i det fina vädret, har inte så mycket planerat idag annars, vad har ni för planer?


Lider mot natt nu...

Hej! Hoppas ni har haft det underbart idag i det fina men något kalla vädret! Själv har jag nu på kvällen precis som jag sa, tagit en varm dusch, ätit mat och bara tagit det lugnt. Nu har jag precis avslutat min kassaflödes- och räkenskapsanalys och sitter och väntar på att få anmäla mig till den bästa gruppen och tiden till marknadsföringens seminarier. Det gäller att vara först till kvarn, annars kan det hända att man slutar med en tid från 16-18 på fredagar och det är ju inte så himla party... Känns i alla fall bra att bitarna kring redovisningen (kanske) håller på att falla på plats litegrann men längtar ändå till marknadsföringen.
Nog om skolan nu, imorn väntar träning med Buster (Jackrusseln ni vet) och jag siktar in mig på att han ska kunna hålla kvar en apport i munnen tills jag tar den igen. Sen vill jag fortsätta jobba med fotgåendet, se hur det fungerar när han är lös. Ska ladda upp med gott godis och motivation såsom korv och någon boll eller leksak så man blir poppis som tränare. Kan hända att ni får någon liten sneak-peak från träningen också, har dock inte bestämt om Buster ska vara med på bild eftersom det inte är min hund.
I slutet av veckan kommer också som jag lovat dyrt och heligt, inlägget om skolan. Ska bara ta lite mer bilder så ni får rätta känslan. Får hoppas att det är sol imorn så SU och alla dess studenter visar sig från sin bästa sida. Nu ska jag vara beredd på gruppanmälan, 00:00!
Såg den här bilden i en tidning, undrar hur dom tänkte när dom klippte ihop det här?

Fortfarande ljust ute

Klockan är snart halv sex och solen har inte gått ner ännu. Så himla skönt, känns som man har hela dagen kvar nu. Har varit i skolan och äntligen fått ordning på den där jäkla kassaflödes- och räkenskapsanalysen. Har även fått se på min tenta och jag var en poäng från ett högre betyg så har bett om omprövning. Tillslut så har jag dansat poledance med Angela, det var kul och nu är jag trött i armarna...
Blir en lång dusch när jag kommer hem och sen middag som Ronnie lagat! Kram!


Oboy, vilket vackert väder

Godmorgon! Underbart väder idag hörni! Sitter på bussen med Louise, föreläsningen börjar vid tio och sen är jag i skolan tills jag och Angela ska på poledance. Ska bli grymt kul och hoppas hon kan visa mig lite tuffa övningar så jag får träningsvärk!
Nu ligger våren verkligen i luften och jag bara älskar att solglasögonen åker på och tulpanerna fram. På bilden här nere ser ni också min praktiska väska där jag idag, utan problem, fick ner: tråningskläder, matlåda, böcker, dator, banan, kaffe, vattenflaska, plånbok och almanacka. 399 kostade den på Accent, fick den dock för 299 för det var rabatt på alla Don Donna-väskor. Hörs under dagen!

 


Snart godnatt

Har pratat med farmor och nu myser jag med katterna framför Big Brother. Bamse ser lite galen ut på sista bilden.


Middag och massa tankar

Såhär blev resultatet på middagen, en pizzasallad till också. Nu tittar jag på "får vi följa med" och sen blir det top model, desperate housewives och big brother, är jag tv-nörd eller? Jag uppskattar i alla fall att titta på ett underhållande program utan att behöva tänka på så mycket annat.
Har ganska många tankar i huvudet just nu som snurrar; tenta, hundträning, jobb, fotosession och egen träning. Ska försöka stänga av det nu och tänka att det löser sig, för det gör det alltid. Det är ett måste när man har många bollar i luften, det tar så mycket energi att gå runt och fundera så försök bara ta en sak i taget och när du inte gör något så måste du vila hjärnan.
Nu ska jag vila hjärnan och kroppen och andas bort oroskänslan i magen, allt kommer gå utmärkt!


Kvällsplaner

Det blev en vegetarisk paj till middag med ruccola, paprika, champinjoner och ost, mums! Har tänt ljus nu och ska slappa resten av kvällen, kram!


Fullspäckat schema

Hej! Idag har det varit lite fullt upp fast jag varit ledig. Började dagen vid halv tio med att gå upp ur sängen, pluggade i en och en halv timme efter frukost och sen fick jag mitt första samtal av en som ville ha sin hund tränad! Ja, jag har ganska många bollar i luften just nu: plugg, träning, jobb, hundträning. Trots att det är lite mycket på en gång så gillar jag det starkt. De som ringde och ville ha sin hund tränad hade i alla fall en Jackrussel-hane på 11 månader som de snart ska börja jaga med, de ville därför att jag först och främst skulle lära honom fotgående och apportering, kul!
Efter att jag tränat med hunden (Buster) i cirka 45 minuter så åkte jag ner till rönninge där mormor och morfar bjöd på fika och berättade om sin resa (Fuerteventura) samt visade upp sin fina solbränna. Sen jag kom hem har jag tvättat och pluggat lite mer, kände att jag behövde det för det här med kassaflödes- och räkenskapsanalys är inte pice of cake direkt... Fick lite ont i magen över det men nu känns det bättre efter att jag gjort nästan en hel gammal tenta. Dessutom är inte min tenta förrens torsdagen den 22a så jag har tid på mig att plugga.
Snart är det dags att laga mat, undrar vad jag ska hitta på idag... Hmm, vi får se vad det blir! Ta hand om er sålänge så hörs vi senare, kram!
Nya jackan och brillorna på påväg till mormor och morfar!

Bamsebus

En fin bild och en god "efterrätt" (hallon, banan och yoghurt).


Sky

Knallrosa himmel när jag gick upp till mamma och pappa och nu är jag mätt i magen och dricker en kaffe på maten.


Snart en dejt med solen

Sitter här och pluggar nu, ångesten över att kanske ha missat nåt har försvunnit nu (nu ljög jag, nästan försvunnit, är fortfarande lite rädd att jag missat nåt men det löser sig imorgon). Läste igenom anteckningarna och det dök bara upp ett par frågor som jag kan ta imorn. Snart ska jag ge mig ut på en löptur i det fina vädret. Siktar på runt 8 kilometer idag, ska bara springa på plan mark nästan för att enkelt kunna ta mig förbi ica på vägen hemåt och hämta ut min jacka (nu i rätt färg!).
Senare ikväll är jag själv hemma så då passar jag på att bjuda in mig på middag hos mamma och pappa, ska gå dit tidigare för att hjälpa mamma med maten. Nej hörni, nu ska jag snabba på så jag kommer ut i det fina vädret nån gång, kram!

Skolkar...

Åker hemåt nu och hoppar över den sista föreläsningen, fast den är obligatorisk. Ska läsa powerpointen istället eftersom den professorn inte går att lyssna på längre än 5 minuter. Hoppas jag inte missar något viktigt men det tror jag inte. Nån gång i veckan ska jag lägga upp ett inlägg som handlar om stället jag pluggar på (Stockholms universitet), så får ni se hur jag har det där!
Såhär såg jag ut idag:


Mitt jobb

Tänkte skriva lite om mitt jobb (ett av mina extrajobb, jobbar ju även som tentavakt och vikarie) som är demostratris/säljare. Ni alla har säkert sett alla som står och bjuder på provsmak av olika slag, det kan vara något de lagar eller nåt som är färdigt. Det är inte som många tror, så att det är butikens egen personal utan de är inhyrda. Sån är alla fall jag, jobbar åt ett företag som heter Action People och då fungerar det så att jag säger till vilka dagar jag kan jobba (demos ligger nästan alltid på torsdagar, fredagar och lördagar) och så får jag olika uppdrag utifrån det. Nu på senare tid har jag mest demat choklad (Lindt, Fazer, Anton Bergh) och välkomnar folk att provsmaka och förhoppningsvis köpa också. Det är trots allt det allt går ut på, att sälja.
Jag gillar mitt jobb, passar perfekt när man är student eftersom jag kan välja när jag kan och inte kan jobba. Det är inte som ett vanligt säljjobb där man "bara" tvingar på folk saker, för kunden upplever oftast att de får något och blir då positivt inställda till mig som säljare och produkten på en gång.
Här är lite bilder på hur jag jobbar och hur det kan se ut:


Frisyrfunderingar

Sitter här i solen på väg till skolan, funderar på om jag ska ha kvar luggen eller låta det bli en liten snedlugg igen... Börjar tröttna lite på att man måste föna luggen varje morgon om man inte vill se ut som att man stoppat fingrarna i en elkontakt. Jag har ju haft det förut så nu har ni chansen att tycka till, ska jag ha kvar som nu, låta det bli snedlugg eller nåt helt annat?


Godnatt

Dags att krypa i säng. Ny vecka börjar snart med nya möjligheter, imorn är det heldag i skolan med föreläsningar 10-15. Vi hörs imorgon, såhär ser det ut på "trädet" med ljusen tända!


Nytt hemma såhär en söndag

När vi kom hem hade vi väl antagligen blivit inspirerade av nånting på hotellet, eller i alla fall Ronnie. Vi gick ut i skogen och släpade hem ett halvt träd (dött såklart) och började bygga och fixa lite. Här nedan ser ni resultatet, tyvärr med lite kass kvalitet. I skrivande stund har vi också hjälpts åt att städa lägenheten så vi kan börja nästa vecka med roligare saker än städning. Sen har jag också gjort uppföljning på demon jag gjorde i fredags, skrivit en inhandlingslista med mat för veckan och planerat lite hur jag ska lägga upp mitt pluggande.
Nu ska jag sätta igång att göra en god, gräddig kycklingpasta till middag och sen blir det tv-häng och uppladdning inför veckan som kommer.
Hoppas eran helg varit bra och att ni inte har söndagsångest för det är bara onödigt!

Helgen!

Åh, vilken helg. Det har varit helt fantastiskt att bo på hotell, äta god frukost, spendera dagen på spa.
Vi börjar från början:
Först åkte vi in till stan, promenerade i solen till hotellet och checkade in. Kollade in rummet som var jättefint, speciellt badrummet, och begav oss sen ut på stan. Vi gick i lite affärer och Ronnie hittade ett par jeansshorts och en tröja, jag handlade inget alls faktiskt. Vi gick längs drottninggatan och hittade där den resturang Ronnie tänkt ut åt oss, Stockholm steakhouse (verkligen att rekommendera!) och gick sedan en promenad innan vi gick och åt. Känslan blev jättekonstig, det kändes som vi var i en helt annan stad, på resa i nåt annat land.
Sen hamnade vi mitt emellan två norska sällskap när vi skulle äta middag så då kändes det ännu mer som att vi inte var i Stockholm. Middagen var helt fantastisk, Ronnie tröttnade lite på mig när jag sa att "GUUUUD va gott det var och OJ vilket bra ställe!" för typ 6e gången. Bra service, bra pris, god mat och snabbt gick det också.
Vi begav oss tillbaka mot hotellrummet efter middagen och då hade det börjat blåsa och regna så det var underbart att krypa ner i hotellsängen med en påse godis och se på film. Vi somnade ganska tidigt, trötta som vi var, för att vakna upp pigga och glada dagen efter.
Klockan nio ringde klockan men vi kom ner till frukosten ungefär en timme senare. Frukosten var otroligt bra, inget var slut, allt var gott och det fanns mycket att välja på. Det bästa var nog pannkakorna och brödet (surdegsbröd).
Efter frukosten gick vi till spaet som hade takterass med uppvärmd pool, bastu, fruktbuffé och en annan terass med härliga "äggformade hängstolar" där man kunde sitta och titta ut över Stockholm.
Vi tog oss sedan ner till lobbyn och drack en kopp kaffe innan vi blev upphämtade av Louise och Jesper som skjutsade oss hem.
.
Alla borde ha en sån här weekend, allt som allt betalade vi inte mer än 2500 och då var det för rummet, frukost, spa och middag. Jag känner mig sådär pirrigt nykär igen och har fått en massa ny energi. Det här kommer vi garanterat göra om!
Här kommer lite fler bilder från helgen!

Idag

Vår fina hotellvistelse har bara börjat, blir i bilder så länge, håll till godo.

 

 

 


Sushi igår

Himla god sushi igår från sushikungen i kungens kurva! Hade mysigt med tjejkväll också, mamma, jag och Louise pratade om allt mellan himmel och jord.


Update

Dåligt med inlägg igår. Kände mig lite irriterad hela dagen men jag löste det med lite egentid på kvällen, tog ett fotbad (det blåa i vattnet är badsalt!) och målade tånaglarna. Igår bytte jag min väska till en svart, mycket bättre, stor och bra är den så får plats med allt jag vill. Nu har min svarta jacka kommit men jag har bytt den mot en kamelbeige istället eftersom jag tog en svart väska, det kändes mer vårigt.
Snart är det jobb som gäller, ska dema Fazer choklad på citygross i kungens kurva. Den väntar tjejkväll med sushi och mys tillsammans med mamma och Louise!
.
Vill önska ett grattis till min fina kusin som skulle fyllt 28 idag, tänker på dig och familjen.
Kram


Kvinnor, härliga kvinnor

Om ni vill veta så har jag en sjukt irriterande hicka som hållt i sig hela dagen hittills... Annars är jag redo för föreläsning nu och kommer bjuda alla kvinnor jag känner som jag träffar idag på en godbit ur den här påsen:


Drömmar...

Idag har jag drömt allt från att Ronnie hade köpt skor för 5000 kronor till att jag vann 4 systemkameror... Även att en person dog, det sägs att det är för att man saknar nån så får ringa ett samtal!
Annars ligger jag fortfarande i sängen, snart upp för en stadig frukost och sen ska jag in till stan och byta min väska, är inte nöjd med färgen. Sen föreläsning i 2 timmar och till sist åker jag förbi actionpeople för lite diskussion.
Hör att det blåser en del ute, hur kallt är det egentligen? Kram!

 


Multitasking

Min tanke var ju att jag skulle ta lite fina bilder idag när jag träffade Fia och hennes dotter Olivia. Vädret förstörde om vi säger så... Vi hade trevligt ändå, lekte en stund i lekparken och drack kaffe. Sen åkte jag hem till mamma och pappa och fick middag, mums! Nu på kvällen har jag multitaskat lite med disk, koka pasta och se topmodel samtidigt! Nu, Big Brother...


Vårt bord - hur gjorde vi?

Annicka frågade mig om vårt vardagsrumsbord, yes, vi har gjort det själva och så här gjorde vi:
- Skaffade oss en helt vanlig (men så snygg som möjligt) lastpall.
- Skruvade först på hjul men sedan fyra gamla sängben istället för det passade bättre. Sängbenen sattes på med hjälp av träpluggar och lim.
- Sandpapprade bort de värsta ojämnheterna.
- Lade på en mörk bets (viktigt att inte ta vanlig färg om man vill att träets mönster ska synas igenom). Här är det viktigt att tänka på att måla det undre lagret (som ni ser på första bilden) eftersom det syns uppifrån sen. Gör det först för då kan ni vända och vrida bordet som ni vill. Till vårt bord räckte det med en liten burk bets (kan inte varit mer än 1/2 liter).
- Sen la vi bara på en glasskiva vi måttbeställt och fått gratis tack vare en kontakt jag hade, annars tror jag inte det är alltför dyrt att köpa en, hör med närmaste glasmästare (ex. Samglas etc.)
.
Såhär fint blev det tillslut, kanske är 3 timmars jobb sammanlagt och vårt bord kostade ingenting bortsett från betsen. Det enda det borde kosta är glasskivan för lastpallen borde ni kunna få hos närmsta åkeri/affär som får mycket varor etc. Det gäller bara att flörta lite!
Lycka till och fråga gärna om ni behöver hjälp på vägen, kram.


Konstnär snart

Såhär ser jag ut idag, har vårjacka och typ sneakers. Skönt väder ute, gudarna måste hört min bön igår kväll! På väg mot skolan, kaffekoppen i högsta hugg och Louise vid min sida. Vi sitter och spelar draw something (överraskande va?).
Senare kommer ett inlägg om hur vi gjorde vårt vardagsrumsbord eftersom jag fick en fråga om det, kram sålänge, njut i solen!


Big Brother-träsket...

Idag har jag skrattat käkarna ur led! Först till mina fula (snygga) teckningar i draw something, sen till wipeout vinter, sen till big brother. Ja, där kom det - jag har fastnat, i big brotherträsket... Det är så svårt att sluta titta när man väl börjat, man blir helt inne i alla intriger och bråk. Så det har blivit min och Ronnies gemensamma skratt-timme på kvällen.
Dags att hoppa i säng med ett leende på läpparna (hoppas jag vaknar likadant). Måste vara utvilad imorn - föreläsning, löprunda, hundvakt och barnlek i nån lekpark. Ber en aftonbön för bra väder imorn, kram och godnatt!


Nytt beroende

Det är hockey på tv hos oss. Jag har blivit lovad att vi ska se top model sen som kompensation. Har varit ute på en promenad idag, annars har jag bara tagit det lugnt på eftermiddagen. Föreläsningen behandlades ganska oseriöst av oss tjejer som satt tre på rad och spelade "draw something" mot varandra. Jag har blivit beroende. Spelar hela tiden. Jag ritade bland annat den här urfina teckningen!


Våreufori

Den där känslan när gatorna är torra, solen värmer och fåglarna kvittrar. Våren som inger en känsla av förväntan och hopp, om en härlig sommar. Den där doften när de sopar gatorna och man tillslut kan gå utan att det knastrar under skorna. När barnen börjat cykla och man hör härliga skratt från varje kvarter. På väg ut i solen och man vill sätta på sig fina vårkläder, tunna skor och skinnjacka. När butikerna börjar sälja tulpaner, det gråa och trista försvinner, uteserveringarna öppnar och stadens parker fylls med soldyrkande människor. När man ser den första tussilagon, fjärilen och vårbäcken som porlar.
Är det poesi? Nej, bara helt vanliga VÅRKÄNSLOR. På väg mot skolan i solen med härlig musik i lurarna. Snart åker solglasögonen på också, välkommen våren. Varmt välkommen!


Vår lya

Här bor vi, hoppas ni kan få lite inspiration av vår inredning. Vi har kört mycket på att blanda modernt och gammalt.


Min frukost (till att börja med)

Snart kommer inlägget om inredning, först fick jag i mig frukost. Frukt, müsli och yoghurt och sen chokladpannkakor med jordgubbssylt.


Mat och bara mat?

Har kommit undefund med att ni måste tro att jag äter typ hela tiden... Men jag är intresserad av mat, eller ja, egentligen allt som är fint - vackert upplagd mat, fina cupcakes, nya kläder, skor, inredning med mera. Imorn innan skolan ska jag dels göra en skoluppgift och äta god frukost men hoppas på att solen lyser in fint i lägenheten för då ska jag bjuda på lite bilder med hur vi har inrett!
Hoppas ni tittar in imorgon, kram och godnatt från mig och Bamse!


Sommar

Längtar till sommarn när det finns massa frukt och bär att frossa i, inte bara kiwi och banan, även om det också är gott! (toppat med turkisk yoghurt med vaniljsmak)


Min måndag

Har sprungit 8 km, läst klart min bok, förberett för jobb på fredag, fixat sommarjobb i fem veckor, tvättat bilen och handlat. Dessutom har jag nu hunnit äta en smashing tunnbrödsrulle (hemlagad såklart!). Snacka om en effektiv dag, tycker det är underbart att göra mycket saker som egentligen är ganska tråkiga, bara för att det känns så bra efteråt! Nu väntar tv-häng, slappa järnet i soffan för det är jag värd. Imorn börjar jag sent, klockan ett, så blir sovmorgon med pangfrukost.
Hur har er dag varit?


Mumsmåndag

Vilken oslagbar måndagmorgon! Värsta bästa vädret, en kaffe i handen och det är helt lugnt och tyst ute (och även här på bussen faktiskt!). Stackars Ronnie försov sig i morse, det är ju det värsta som finns, att börja veckan med att försova sig och stressa till jobbet.
Idag ska jag utnyttja bussresan till att ringa ett checksamtal för ett jobb jag ska göra på fredag, ska även läsa de sista 30 sidorna i min bok tänkte jag, effektivt! Sen när jag kommer hem ska jag ut och springa, duscha och sen hämta mamma som lämnat in bilen. Jag ska ha en fantastisk måndag, hoppas er också blir det, kram!


Strålande sol

Har varit ute på en promenad, pluggat klart och nu ska vi bli bjudna på middag av mamma och pappa på olearys ikväll. Kan man ha en bättre söndag? Hoppas eran kväll blir bra, kram! Bjuder på min outfit för kvällen:


En slö söndagmorgon

Blir inget museum idag, dock en promenad med Pingla och vi har precis avslutat vår söndagsfrukost. Våfflor blev det idag och nu tittar jag lite på Vasaloppet. Ska nog titta lite ömsom på tvn och ömsom i pluggboken, det känns himla effektivt! Veckan blir nog ganska lugn med en bra blandning av skola, plugg hemma och jobb. Ser redan fram emot nästa helg - fredagen startar med en tjejkväll med mamma och Louise och sen ska vi ha vår hotellweekend jag och Ronnie.
Man ska vara här och nu så för tillfället är det lite lätt plugg som gäller, kram!


Mitt liv äger!

Vad man ha det bra, har ätit en god middag, tittat lite på tv, umgåtts, klickat hem en vårjacka (sista kompletteringen till min garderob) och fått massage av syrran. Snart är det dags att mysa ner sig under duntäcket för imorn väntar nog museum med Emelie och så kanske jag ska plugga lite. Om det är fint väder blir det definitivt en promenad också!
Jackan hoppas jag blir perfekt nu i övergången vinter/vår och ska komplettera den med min bruna skinnjacka och olika kavajer. Tack för idag, kram!


Dagen

En springtur och en sväng på stan senare är jag en väska rikare. Är dock lite osäker på färgen, vad tycker ni? Nu ska jag ägna mig åt min tidning en stund, kram!


Byte av aktivitet

Jag och Emelie ska byta ut promenaden mot en springtur. Då slår vi ju två flugor i en smäll båda två. Det är verkligen fantastiskt väder ute idag, tror det kan bli premiär för mina gröna jeans sen när vi åker in till stan. Funderar bara på vilka skor jag ska ha till, kanske får bli de ljusa jensen från Gina då istället med ett par röda sneakers till. Solglasögon är i alla fall ett måste. Vad vi ska göra är alltså först en springtur, sen dusch och fix och sen in till stan och strosa runt lite i solen. Myslördag är vad det blir!
Ronnie såg "svampen" på bilden och tyckte den var rolig, nu har den nog smält bort!


Nöjd!

Åååh! Allt satt som en smäck, inget av plaggen från HM ville jag skicka tillbaka. Det som jag var mest osäker på (byxorna på bilden) satt nästan allra bäst. Var även sjukt nöjd med väskan som också syns på bilden, lyfter en outfit på ett fint sätt. Tyvärr blev det bara en dålig mobilbild men det får duga sålänge. Imorn ska jag och Emelie gå en promenad på morgonen och sen bär det av till stan för att vistas i det vackra vädret. Det ska också hinnas med en löptur, antingen imorn eller på söndag, vi får se. Ha en fin fortsatt kväll!


Snabb som aldrig förr!

Yes, har träningsvärk... Dagen har varit underbar. En härlig promenad i solen med Virre och så har jag städat hemma. Sorterat in papper i pärmar. Nu är det bara njuta resten av helgen! Har precis varit och hämtat mitt paket från HM och köpt lite gott till fredagsmyset, det blir en lugn kväll, kram!


Solen skiner och det är fredag!

Det är det här vi ska göra förresten. Middag på stan, sova på hotell Clarion Sign, äta god hotellfrukost dagen efter och spendera resten av dagen på deras spa! Kvällen igår avslutades med lite glass och en kopp te och idag har jag som sagt skippat skolan och ska snart gå upp för att äta frukost. Resten av dagen ska jag tvätta och städa lite, plugga litelitegrann och ta en promenad med Virre och hundarna i det fina vädret! Kram på er sålänge!


Ja jag är lyyyyyycklig

Har haft en bra dag. 3 kilometers promenad med Pingla, sen en löptid på 8 kilometer. Nu har vi ätit och myst framför tv:n och ska snart äta lite glass, lyx en torsdag! Kram


Kärleksförklaring till mannen i mitt liv

Tänkte skriva lite om min och Ronnies tid hittills tillsammans. Det började med att jag och några killkompisar hade träffats fredagen den 12e februari 2010. Vi skulle försöka hitta på något att göra (nån fest eller så) klockan halv tolv hade vi fortfarande inte börjat dricka men då gick vi upp till Simons syrra (Filippa) och hennes kompisar på övervåningen (som jag också känner) varpå dom ska på en fest hos en kille (Chrille Idh) som vi inte känner. Vi frågar och får (även om Ronnie sa att inga fler fick komma) komma dit. Där träffas vi första gången i vuxen ålder (våra föräldrar kände varandra när vi va små så vi har firat nyår och så tillsammans). Ronnie tror först att jag är tillsammans med nån av mina kompisar men så var det ju inte. Vi pratade och skrattade hela kvällen och jag minns att meningen jag återupprepade hela tiden var: "men jag är en skojare". Vi drog på efterfest och sen är resten historia.
Den 17e februari (onsdag) sågs vi igen, jag kom osminkad till hans lägenhet direkt efter träningen. Den 18e hjälpte Ronnie mig och mitt UF-företag att montera ett tv-stativ på en vägg och han fick minsann en puss när han kom! Den 22a (en måndag) när jag var i full färd med att montera upp vår monter på UF-mässan får jag ett sms från en kille som är KÄR. Jag höll honom på halster till fredagen den veckan (26e februari) och sa att jag också var kär först då. Jag viskade det i hans öra och han ville höra det flera gånger. Den här kvällen hade Ronnie bjudit ut mig på dejt, hockeymatch och bajenkvällen.
Efter att jag bjudit hem Ronnie på första middagen med mina föräldrar och Louise (den sista februari 2010) blev vi tillsammans på tolvslaget, alltså 1a mars 2010.
Fredagen den 5e mars hade vi pizzatävling (vem som kunde baka den godaste pizzan) jag och Jennie mot Ronnie och Micke (Jennie och Micke beklagade sig över att vi inte kunde hålla oss ifrån varandra...) det var då han sa det: jag älskar dig. Jag höll honom som vanligt på halster en stund och sa detsamma först dagen efter, den 6e mars - full och glad på studentkryssning (innan kryssningen hade jag gömt lappar i hela hans lägenhet med fina meddelanden på!). Jag sa det om och om igen dagen efter för att försäkra honom om att det inte bara var fylleprat.
Sen dess har vi alltså varit ett par. Det har gått upp och ner men det har helt klart varit många fler bra dagar än "dåliga". Just nu känns det verkligen som vi mognat tillsammans, vi har vuxit tillsammans och har en oslagbar respekt och värme mot varandra. Det där nykära pirret i magen har försvunnit lite men ersatts av en mycket starkare annan kärlek som är hållbar och orubblig.
Kan inte tänka mig ett liv där han inte är med i bilden och jag ser framför mig att det är vi hela livet.
Skulle aldrig vilja, för allt i världen, byta ut min underbara älskade Ronnie!


Fågelkvitter?

Godmorgon kära ni! Idag har jag och Ronnie varit tillsammans i två år! Är så glad att ha honom mitt liv, känner mig trygg och älskad, vi har sjukt roligt ihop och pratar om allt. Känner mig väldigt lyckligt lottad.
Utöver det så känns det här som en bra dag, ikväll blir det som sagt plankstek (hemlagad) till middag och har föreläsning till tolv. Sen ska jag motionera idag, först en promenad med Pingla och sen ska jag och Emelie ut och springa!
Har fotat dagens outfit idag, har ett par svarta jeans från Gina tricot, mina stövlar från bianco, en halsduk från hm tror jag, väska från björn borg, Ronnies jacka och mössa. Kände för en tunnare jacka idag nämligen och mina vårjackor är nere i förrådet men den här passar bra tycker jag! Om ni undrar varför jag har mössa och flätor så beror det på att jag har en riktigt dålig hårdag...
Vi hörs under dagen, kram!


RSS 2.0