Ikväll

Ändrade planer ikväll, blev bjudna på middag hos familjen Damgaard, det blir grillat, vi tackade ja!


Östertälje

Har fått min efterlängtade massage nu, hur skönt som helst och allt jag ville skulle kännas bättre - känns bättre. På väg hemåt nu för att klippa Jesper, sen ska jag och Ronnie äta god middag, kanske bada lite i mamma och pappas tunna och se någon brasa.
Imorgon, den lediga dagen blir det hundträning och kanske en tur till stallet, kul!
I brist på andra bilder...


Ääääääntligen!

Äntligen slut på den första föreläsningen. Den längsta i mitt liv tror jag allt? Smet lite tidigare och är nu påväg (i solen) mot östertälje och massage. Det är jag fasiken värd och hoppas för min Gud att det hjälper både mot huvudvärken, stelheten och det dåliga humöret. Ikväll är det ju Valborg och då vill jag vara glad och dricka ett eller två glas vin!


Föreläsning 1 finansiering 1

Åh va tråkigt. Vi har börjat med finansiering och vill bara ha hands on, direkt på vad man ska lära sig. Så står det en kille och snackar om beteende och sin egen forskning i en timme... Snart slut i alla fall. 5 veckor från och med nu är det bara hålla ut, heja på mig!


Sommarmiddag

Middagen igår hos mamma och pappa var jättegod och somrig! Grillat kött med aioli och bönsallad. Efterätten blev rabarberpaj med vaniljsås och grädde, mums!


Dagens

Körde på en mörkblå oversize-tröja som jag lånade av Ronnie, ljusa jeans och converse (ingen jacka!!) och halsduk.


Bad mood

Idag känner jag mig lite nere. Varför har jag ingen aning om och jag har egentligen ingen anledning att vara det heller. Ibland bara känns det så antar jag... Har i allafall skola idag när alla andra har klämdag, lagom kul. Ännu mer lagom kul att det är finansiering som börjar vilket betyder räkna matte och dessutom är boken på engelska. Kämpa kämpa, ända in i kaklet - 4e juni är det sommarlov!
Satte på fyran och skulle se Nyhetsmorgon som vanligt men dom verkar också ha klämdag så det blev tecknat - Asterix och Obelix. Det gjorde mig på lite bättre humör i alla fall. Får hoppas att humöret blir bättre under dagen - massage väntar ju så det blir skönt. Ha en fin dag, kram!


Helgen

Hej allihopa! Helgen har varit härlig. Vårstädning hela dagen igår och på kvällen bjöds det på middag och vin. Idag har vi varit på utställning på förmiddagen, Ronnie och Fredde följde även med mig och mamma och Emelie dit. Jag blev jätteglad att de var med och vi hade kul trots att det inte gick lysande med själva tävlingen. Men men man kan inte alltid ha medvind... Ikväll väntas grillning hos mamma och pappa och imorgon har jag faktiskt skola. Får kämpa mig dit och se fram emot min massage efteråt som jag bokat.
Hoppas ni haft en bra helg, kram!


Jag är livsnjutare

Hemgjord sushi, två glas rött och nu en Mariestads. Inte illa! Ska toppa kvällen med Big Brother och Ben&Jerrys, kram!


Hemma

Har landat i soffan nu, skönt som fasiken! Bästa Ronnie har ordnat så vi ska göra egen sushi till middag och sen blir det bärs och bajenmatch (kvinnligt va?!) känns som kvällen kommer bli bra och ska bli skönt att bara ta det lugnt ikväll. Kram på er!


En kvar

Sitter här med en stackars elev kvar, snart blir det hemgång, ska köpa en glass, ta en promenad till fridhemsplan, gå in en sväng på systemet och sen åka hemåt. Blir god middag (vad vet jag inte ännu) och bajenmatch, sen får vi se!


Vaktar som fasiken!

Sitter här som tentavakt nu, ombytta roller från igår. Dom är så duktiga men man märker ju att de är nervösa och suckar över vissa frågor, stackare. Jag har försökt läsa lite i min nya finansieringsbok men det går sådär... En bok på engelska på 1000 sidor känns sådär kul att plöja igenom. Känner liksom ingen relevans nu innan föreläsningarna dragit igång. Om några timmar får jag en liten rast för att köpa något att äta till lunch, lutar åt en smaskig macka.
En bild på mig och Frasse imorse, han klättrar liksom upp och ställer sig på axeln och vill ha kärlek!


Sooool!

Underbara dag, solen värmer och jag är pigg! Ska snart boka frisörtid och på jobbet blir det en kopp kaffe sen, mysig morgon! Körde på hela att idag, lånade Ronnies Barbourjacka med vita converse till. Under har jag en rutig skjorta instoppad i jeansen. Har mina nya Vouge-bågar också (mina första märkesglasögon) som inhandlades på Lanzarote. Kram på er!


Fredag

Sitter här och njuter av min kopp med te nu framför nyhetsmorgon. Ska åka om en halvtimme först så har gott om tid på mig att slappna av en stund. Jobbar ju idag men det känns inte tungt alls, ett skönt jobb där man kan sitta och läsa eller så medan man "vaktar". Undrar lite vad som händer ikväll, blir nog en god middag till att börja med, kanske ett glas vin också. Vad ska ni göra ikväll?


Sängtajm

Nu är det dags att sova, imorgon ska jag sitta tentavakt - känns lite konstigt efter att själv skrivit tenta idag. Tänker ta bussen till fridhemsplan och sen gå därifrån, då får jag en liten promenad på köpet. Imorgon är även tanken att jag ska boka in en klipptid hos Catta, behöver klippa och lägga i lite blonda slingor inför sommaren. Ska även köpa shampoo och balsam från waterclouds som jag använt ett tag och som är sjukt bra!
Hoppas ni sover gott nu allihopa, kram.


Klar med tentan!

Det är över! Jag tycker det gick bra på tentan, svarade på allt och är nöjd med svaren. Det återstår att se vad det blir för betyg men godkänt ska det vara med största sannolikhet. Nu ska jag njuta hela helgen för sen börjar finansieringskursen som är den sista innan sommaren.
Hemma väntar min man med middagen redo. Vi kommer ha en lugn kväll framför tv:n - ska bli mysigt. Snart är det helg hörni, kram!


Nervös

Nerverna utanpå just nu, jag vill verkligen lyckas på den här tentan! Känns som jag ska få värsta blackouten... Men det går nog bra, jobbigt bara att Ronnie antagligen glömde lägga ur mitt busskort ur sin jacka efter att han lånade det igår. Blev lite panikslagen när jag letade där ett tag men nu känns det lugnare. Allt löser sig och det blir skönt när tentan är över. Det viktigaste är ju att jag klarar mig.
Kram på er, önska mig lycka till!


Terapi

Jag håller på med lite terapi. Inte så allvarligt som det låter men det här är terapi för mig, en promenad med musik i öronen i skogen (då kan man sjunga med i låtarna!). Stanna på någon bra plats och sätta eller lägga sig en stund och bara vara tyst och inte tänka så mycket, andas djupa andetag och bara slappna av. De här stunderna är ovärdeliga för mig, tycker det är väldigt rofyllt att bara ligga och titta upp mot himlen och vara här och nu.

 


Tenta idag

Idag är det tentadags. Kul då att vakna med huvudvärk... Frukost och två treo senare är jag ändå på gång och snart blir det en promenad som förhoppningsvis hjälper ännu mer. Har ju beklagat mig om huvudvärk nu i några dagar så bokade in en massage på måndag för att få bort lite spänningar i axlar och nacke, då brukar huvudvärken försvinna också. Känns fruktansvärt lyxigt att gå på massage och får se det som belöning för hittills gjorda tentor och som en sista kick för sista tentan den här terminen.
Helgen som snart kommer startar med jobb som tentavakt imorgon, en kväll som ännu inte är planerad. Lördagen blir det nog vårstädning hos familjen Andersson med tillhörande dryck och grillning - härligt! Söndag blir det utställning(!) längtar verkligen för det var så länge sen sist. Pinglas premiär i veteranklass så det ska bli väldigt spännande. Nej hörni, dags att sätta fart - ut på en promenad. Kram!
Frukost plus ett glas med Treo (USCH!!)

Skorna!

Sitter här och är sjukt nöjd över mina nya skor. Trodde inte jag skulle bli såhär nöjd men jäklar vad snygga jag tycker dom är nu! Känner mig färdig och klar inför tentan, ändå lite spänd såklart men det är man ju alltid. Imorgon blir det sovmorgon och om det är fint väder så tar jag en morgonpromenad för att få lite frisk luft i hjärnan. Skriver tenta klockan fyra och ska träffa Anna innan och lämna tillbaka hennes böcker som jag lånat.
Längtar tills jag är klar imorgon!


Ny energi

Kände mig seg och trött idag på dagen. Då gör man såhär: äter en apelsin, sover en timme och går/springer några kilometer med en gullig hund. Sen är man på banan igen. Nu ska jag ta en dusch, äta lite mat och sen gå upp till mamma och pappa för att få lite sista hjälp inför tentan.
Kram!


Nytt igen...

Mina beställningar har kommit - nöjd!


Paus

Charlie är här, han sover i en fåtölj, så himla söt! Jag har flängt runt hela morgonen, städat, tvättat, handlat och tränat hund. Nu är jag rätt slut (redan) och ännu väntar både plugg och springning. Sitter i soffan nu allafall för att få slappna av lite efter min pannkakslunch. Kan ju rekommendera alla som inte gillar att trängas i mataffärer - handla klockan 8:30 på morgonen, det är inte en kotte där, hur skönt som helst!
Nu ska jag ta tag i lite plugg, lägenheten är städad och frysen samt kylen är fulla så det känns bra!


Gråtfest

Ååh vad jag störtgrät till dagens Desperate Housewives... Så himla sorgligt! Imorgon i allafall kommer Charlie hit igen, faktiskt så ska vi se hur det går med katterna, spännande. Annars blir det plugg, hundträning (med Buster) springning och handling - en bra dag. Dock kan jag inte hjälpa att känna mig nervös inför tentan då och då trots att jag vet att jag kan klara den. Jobbigt men på torsdag är det över.


Hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem. Har varit en lång men effektiv dag, ni vet ju vad jag gjort så det behöver jag inte berätta. Allt som allt gick pluggandet riktigt bra, intervjun också, ska stämma av med min "rådgivare" nästa vecka angående lite detaljer men om allt går som det ska så börjar jag till hösten! Nu ska jag sjunka ner i soffan och njuta av min pastasallad, senare blir det desperate housewives, kram.


Intervju idag!

Godmorgon på er! Idag har både kavajen och blusen åkt på, gäller att visa sig från sin bästa sida. På schemat står en heldag på IHM Business School. Börjar med att sitta tentavakt till tolv, lunch och sen kommer Angela dit för att plugga med mig. Klockan fyra är det dags för intervju (orsak till klädseln). Det är inte för ett jobb utan jag ska börja plugga på IHM också, det är en skola som egentligen mest tar emot sådana som jobbar heltid. Helst ska man ha erfarenhet av att leda också men jag tror att jag klarar det ändå. Det ska bli väldigt spännande och kommer alltså till hösten plugga till både en kandidatexamen i företagsekonomi och till diplomerad marknadsekonom.
Får hoppas att det går ihop med tid och att jag inte blir för stressad (det blir 40h på SU och 10 på IHM i veckan). Det bästa av allt är att om jag klarar av det så är jag klar med mina examens om två år från höstterminen. Vi hörs under dagen, önska mig lycka till!


Nytt i garderoben

Satt som en smäck och matchade mitt nagellack perfekt!


Hemgång

På väg hem från skolan redan, hur skönt som helst! Nu ska jag förbi Salem och hämta min klänning från Nelly och sen blir det plugg. Ska nog faktiskt unna mig en lunch på sushin, det är ju ändå lön på onsdag. Efter föreläsningen nu så släppte mycket av nervositeten inför tentan, det känns som jag kommer klara den utan problem alls. På onsdag kommer jag bara hundvakt igen, Charlie kommer och det är jättebra för då får katterna vänja sig lite med en hund också inför i sommar när Rolex kommer.
Vad har ni för planer i veckan? Kram!


Känslor inför veckan

Vaknar idag med förkylning och typ ont i halsen (kan inte riktigt få det för har tagit bort halsmandlarna). Känns som jag har grus i hela ögonen och bara vill sova vidare... Har lite blandade känslor inför veckan, börjar med dom bra:
+ Det kommer lön
+ Ska träna med Buster
+ Ska åka på utställning
Och dom dåliga:
- Jag är förkyld och kan inte träna
- Jag har tenta och det är alltid nervöst
.
Det var ju skönt att det var fler bra saker, sen kan man ju alltid tänka att tentan kommer gå bra och förkylningen går ju över. Okej, känslan gick väl från blandad till lite bättre då, är väl oftast lite tyngre att vakna en måndag kanske - eller vad säger ni?


Kriget är över, för den här tuben...

Vinnare i tandkräms-tubs-tävlingen: dam-da-da-daaaaaaaaam!
JAAAAG! Med diverse redskap och tillhyggen fick jag tillslut ut det sista ur tuben och Ronnie fick byta till den nya, kolla vad ledsen han blev... Nu ska jag sova för imorn väntar sista föreläsningen innan tentan, kram!


Chokladfrossa

Har syndat lite nu på kvällen, vi öppnade och provade tre nyheter från Lindt. Maräng var min favorit! Drack en kopp kaffe efter jobbet med mamma och Louise och sen blev det Ronnies hemlagade kycklinggryta till middag. Nu är det helig tid: Big Brother.


På jobbet

Världens lyxigaste butik är jag på och jobbar idag, Ica Kvantum i viksjö. Här får man gratis lunch, stå i demoköket och hur mycket kaffe och frukt man vill! Hörs senare, dags att jobba!


It's on!

Har varit en skön dag precis som jag ville, har gått en promenad med Emelie, Virre och hundarna på eftermiddagen. Sen har jag ritat och färglagt lite på min mindmap, ätit god middag och avslutat med att se en bra film med Jesper och Louise. Det skönaste med den här dagen har varit att inte planera något alls, allt bara blev spontant och jättebra.
Imorgon väntar jobb i Järfälla, inte så lång dag och 100% OB så jag är nöjd! Kvällen imorn blir bestående av en promenad tror jag och sen är det ju Big Brother söndagsfinal (jag tjatar, jag vet, förlåt men jag är FAST!). Just nu har jag och Ronnie, som bilden visar, krig om vem som lyckas pressa ut det sista ur tandkrämstuben. Den som inte får ut nåt mer förlorar och måste byta till den nya tuben. Jag lär borsta tänderna först imorgon bitti så vi får se hur det går, fortsättning följer...


Mindmapping

Jäklar, har suttit och skapat min mindmap med alla modeller i MF1-kursen. Nu är jag äntligen klar och lyckades (vet inte hur) klara mig från att dö i skrivkramp... På måndag ska jag färglägga den så allt blir mycket tydligare.
Nu tar jag helg, börjar med en god middag och sen blir det nog lets dance om jag får välja, kram och ha en bra fredag!


Nya skor!

Som sagt har jag pluggat hela morgonen och nu klickade jag precis hem ett par nya skor från Nelly, fick de för halva priset dessutom. Ronnie sa igår att han skulle betala så man kan säga att det blev en liten present! Om erbjudandet från honom fortfarande gäller vill säga... Det kommer inte bli så mycket mer än plugg idag, känns inte så jobbigt eftersom det ändå är gråväder utanför. Dock blir man ju väldigt sugen på att sätta på en gammal tecknad barnfilm och typ dricka te och äta popcorn. Nåja, det får bli senare ikväll, däremot är det en bra anledning att plugga effektivt nu så jag kan sätta på en film sen, mys!
Man ser knappt bilden men så ser de ut från sidan i alla fall, nöjd är jag!

Fredag var det ja!

Insåg just att det är fredag! Skönt som fasiken, trots det tråkiga vädret. Har fått i mig en frukost med massa vitaminer, behövs för jag börjar känns mig en aning förkyld. Ska ta och klicka runt lite på HM och Nelly idag igen för att se om jag hittar något mer kul, får ha det som morot för att plugga vidare hela dagen.
Dags att börja klockan nio, tog mig en timmes frukost för att få en bra start idag. Ska faktiskt göra en stor och färgglad mindmap som pluggstrategi idag, provar lite olika för att se hur man lär sig bäst!


Godnatt

Har haft en trevlig kväll med Moa på besök som berättade en massa kul från sin resa. Vi åt god mat och pratade oavbrutet i typ tre timmar, härligt! Nu är det dags att sova, var sjukt trött idag på dan så behöver lite skönhetssömn för att orka plugga imorn. Vi ska även förtsätta med löpträningen imorgon (jag, Ronnie och Fredde) får se hur långt det blir.
Helgen som kommer blir en hittills oplanerad lördag och en söndag innehållande jobb, hur ser er helg ut?
Kram!


Vardagsflyt

Har insett att jag verkligen kan förstå de som fastnar i nätshopping. Har suttit och kollat runt i över en timme, dock utan att hitta nåt (som tur är!). Man blir väldigt lockad av alla reor och sånt som blinkar och dyker upp hela tiden.
Känner ett så härligt lugn över att jag trivs så bra med min vardag just nu, visst det är lite nervösa känslor inför tentan och så vidare. Annars tycker jag att min mix mellan skola, jobb, träning, fritid och vänner/familj är perfekt. Apropå vänner; ska påbörja maten innan Moa kommer snart, kram!


Lunch

Lunchpaus nu, har varit ute och tränat med Buster och hans matte ett tag också och det gick bra! Snart är det dags att ta sig till centrum och handla lite inför middagen ikväll. Efter frukosten imorse kändes det bättre med mardrömmen i alla fall, ha en fin dag!


Mardröm

Usch och fy! Inatt (eller snarare nu på morgonen tror jag) drömde jag en jättehemsk mardröm. Nu har jag en obehaglig känsla i kroppen så ska gå upp och försöka få den att försvinna. Idag väntar plugg som vanligt, hoppas jag hinner lite mer än jag räknat med så jag hamnar före för det är alltid en skön känsla! Nu måste jag gå upp och sätta igång, ikväll kommer Moa på middag - vi ska bjuda på svensk husmanskost (hemgjord panbiff, potatis och hemgjord gräddsås) eftersom hon varit i Sydamerika och saknat det. Ska bli kul att höra om resan.
Hörs senare, kram!


Belöning

Jag råkade handla lite... Lite fint till sommaren och det blev inte så dyrt plus att jag får se det som en present för jag fick sommarjobb idag! Ska jobba som budbilschaufför på CEGE-trans fyra veckor i juli, skönt att ha det klart. Imorgon börjar tentapluggandet på riktigt, tenta om en vecka. Springturen idag gick bra och det toppades med en god middag.
Här var det jag handlade:
Ballerinaskor, HM 99:-

Spetskjol, HM 199:-

Klänning, Nelly 250:-
.
Tänkte att jag kunde ha klänningen när Louise tar studenten, vad tror ni om det?

Pingla är här!

Har besök idag på andra sidan soffan! Nu är det dags att springa.


Såhär ser jag ut idag


Grått väder

Idag är det gråmulet, det gör inte så mycket, känner mig ändå pigg och glad. Dricker te och äter frukost framför Nyhetsmorgon, ska åka in till skolan och sen åka till mormor och morfar och fika samt hämta Pingla!
Ikväll blir det en springtur med Fredde och Ronnie och sen käkar vi middag tillsammans. En kul dag som också innehåller ett lite nervöst samtal... Ni får veta mer senare!


Sov gott!

Natti natti. Ska se klart Big Brother och sen sova. Först ska jag bara klia mig lite på ryggen med den här utmärkta uppfinningen!


Påväg hem

Nu sitter jag och Charlie på bussen på väg hem. Ska ta en promenad när vi kommer hem, på bilden ser ni också det gröna "fjäderknippet" han var väldigt rädd för imorse!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/904863/images/2012/pic_198834181.jpg" class="image">


Hundbesök

Idag har jag som sagt lilla Charlie på besök här hemma, han är jättesöt - en liten pappillion! Han ska hjälpa mig med plugget idag och sen ska vi åka och plugga med min grupp som ni vet. Ikväll har jag inte planerat något speciellt utan det blir bara en god middag och kolla på Desperate Housewives. Det är konstigt hur man känner sig helt blek så fort man kommer hem men då får man jämföra med hur blek man var när man åkte - för på mig är det som natt och dag...
Charlie springer runt här och tittar på allt, han blev just rädd för några påskfjädrar från ett påskägg som han nu håller sig på behörigt avstånd ifrån! Ni får se en bild senare, kram!
Älskling

Tussilago

Klarade mig igenom en 4 kilometersrunda utan problem idag, överraskande nog eftersom jag inte sprungit på två veckor. Ska ta en dusch och sen läsa lite till innan middagen, idag blir det pastasallad - mums!


Bromsa och njut

Då var man back in business. Har bockat av en massa saker redan på dagens lista och nu väntar lunch och sen en springtur i solen. Har så mycket framför mig nu till våren/sommaren/hösten så jag får pirr i magen av förväntningar typ var tionde minut... Det väntar nya utmaningar och roliga upptåg, men jag ska vara noga med att inte längta för mycket utan ändå leva här och nu. Annars blir man så besviken när det roliga är över för det gick så fort.
Imorgon ska jag träffa min grupp för att förbereda oss inför onsdagens seminarie, vi ska faktiskt ses på ett hundcafé eftersom jag passar Veronicas lilla Charlie imorgon. Han får följa med och bidra med sina åsikter till arbetet.
Vad tror ni om att äta en god lunch och sen måla naglarna? Vi kör på det - livet leker!
Ytterligare en fin bild från Lanzarote!

Frukost idag

Emelie var här på frukost, mysigt sätt att starta dagen på! Nu måste jag inse att jag är tillbaka i vardagslivet och ta tag i pluggetn samt beta av min "att-göra-lista" för idag. Kram på er!

Länge sen sist!

Hej på er!
Nu är jag hemma efter en härlig resa till Lanzarote. Hann tyvärr inte heller uppdatera något innan jag åkte för det var fullt upp med födelsedag och packning. Har i alla fall haft en underbar resa med fiskspa, sol, bad, snorkling, shopping, god mat och trevligt sällskap! Nu har jag kastats tillbaka in i vardagen och skolan har börjat, skönt med rutiner igen men visst vore det skönt med i alla fall en vecka till i solen med goda drinkar...
Jag låter bilderna tala för sig själva så hörs vi senare ikväll!
Ronnie fyllde 25 och hans mamma gjorde god smörgåstårta!

Jag bakade mina berömda bullar!

Utsikt från vår balkong

Vi tog en drink på det här fina stället!

Promenad in mot stan

Solnedgången

Fiskspa

Grabbarna på rummet

En grym Carpaccio!

Och en god pasta

Strawberry daquiri

Så åkte långbyxor och skor på för det var dags att åka hem...
.
En underbar resa så tack alla 13 inblandade som gjorde den oförglömlig!

Resultatet

Såhär blev det, överraskningsfrukost och presenter!


Födelsedag

Godmorgon! Idag fyller min sköna böna, min gosebjörn, min snygging, min man, min Ronnie - hela 25 år! Stort! Det ska såklart firas med lite smörgåstårta med lite familj och vänner. Det blir bara ett litet partaj eftersom vi åker imorgon bitti till lanzarote! Nu hörni, ska jag gå upp och fixa med lite överraskningar, ni får se bilder senare, kram!


PP

PP = Packning och Påskgodis (från Marie på Lindt, gulligaste säljaren!)


Helg!

Skulle publicerats idag på dagen egentligen:
Nu är det heeeelg! Långledigt och semester! Vi fick sluta tidigare från föreläsningen så hann med att äta en hamburgare innan jag tar tåget hem. Ska somsagt möta upp Ronnie i centrum och handla lite och sen ska jag bara ha det bra resten av dagen.


Blue eyes

Har målat naglarna och ser på Nyhetsmorgon, dagens trissvinst blev på 5 000 000 kronor. Jag blev helt glad för den gulliga tantens skull som vann! Ska snart ta bussen till skolan och efter skolan möter jag upp Ronnie i centrum för att handla lite dricka. Sen som sagt ska jag baka lite cupcakes, vaxa benen och packa. Det här kommer bli en så härlig dag, fint väder men kallt fortfarande så vinterjackan åker på. Hur ser er dag ut?


Pigg efter jobbet

Hej! Känner mig faktiskt inte så trött efter jobbet idag. Annars brukar jag vara ganska mör efter att ha stått i 7 timmar. Nu var det ändå fortfarande ljust när jag begav mig hemåt. Skönt! Nu ska jag hem, ta en dusch, äta och se Big Brother. Ha en fin kväll!


Taggad

Nu är jag ikapp och före i läsningen med skolan. Om en kvart kommer min skjuts och hämtar upp mig, så nu ska jag borsta tänderna! Imorgon blir det vaxning av ben, packning och lite bakning, förberedelser inför resan alltså, längtar!
Såhär är mitt hår idag. Gjorde två flätor som jag snurrade ihop till en "kanelbulle-knut".


Härligt att vakna idag

Godmorgon! Idag känns allt bättre, ska läsa lite nu på morgonen vilket kommer göra att jag hamnar före precis som jag ville. Sen är det dags att jobba som sagt och det ska bli kul. Sen hur kul det blir att ta sig hem från orminge klockan sju ikväll är ju en annan femma, men men, det genererar ju pengar i alla fall! Idag ska jag också äta en lååååång frukost framför tv:n och börja dagen sådär lugnt som bara jag kan.
Igår förresten var vi också och handlade en massa till Ronnies födelsedag, Annie (hans mamma) ska göra smörgåstårta och jag ska baka lite.
Nej hörni, nu ska jag hoppa upp ur sängen och hoppa i morgonrocken. Kram på er, ha en fin dag!
(såhär ser jag ut när jag demar Lindt!)


Stress bildar känslor

Imorgon står klockan på sju, då är det dags att åka iväg för att jobba. Ska bli så himla skönt med semester! Senaste dagarna har jag varit extremt känslig i humöret, antagligen på grund av att jag sätter en massa press på mig själv. Då passar det i alla fall bra att gråta en skvätt eller skrika en stund så blir det bättre. Det är ju så att man vill plugga undan och göra klart saker innan man åker iväg så då har det blivit extra stressigt nu. Men men, nu ska jag koncentrera mig på att sova och sen vakna utvilad imorgon när en ny härlig dag börjar!


Pluggar med statsministern

Har fixat mig en studieplats som är lugn och tyst där jag har sällskap av tidigare studenter såsom bland annat Fredde Reimfeldt. Känns bra! Fick C på tentan i redovisning!!! Känns så jäkla skönt eftersom jag var så besviken och tyckte det gått så dåligt med tydligen var jag bra ändå! Har precis ätit lunch, handlat klart också, presenterna får ni såklart inte se men skorna har jag på bild här nere. Köpte dom på skopunkten för 99 kronor, tänkte slita ut dem den här sommaren och sen slänga dom så ville inte lägga ner så mycket pengar. Dessutom kan jag ju köpa några fler par i andra färger eftersom de var så billiga! Nu ska jag studera så jag blir lika bra som Fredde R!


Förväntningar

Har precis ringt ett samtal om ett jobb som jag trodde skulle vara jobbigt och svårt att ringa men det gick ju som smort. Mycket lättare än jag trodde så det känns grymt skönt! Har varit effektiv nu på morgonen, läst och pluggat och nu är jag påväg in mot stan för lite shopping som sagt. Solen skiner och det är så härligt, det lyser verkligen upp hela ens dag!
Idag mår jag bra, känner mig glad och pigg och faktiskt förväntansfull på en massa saker. Jobb hit och dit som är lite ovisst så håller på det fortfarande tills jag vet något säkert. Åh vad jag längtar till lanzarote nu, vill åka nu nu nu!
Okej, det var allt för nu, vi hörs under dagen, kram


Sängen

Sköna, härliga, varma säng! Ligger här och ska snart sova, känns bra inför veckan, jag har koll och kommer hinna med allt jag vill. Emelie var här och visade upp sitt bruna nylle samt bidrog till en massa härliga skratt som alltid!
Imorgon bär det av till stan innan skolan för lite shopping inför någons födelsedag... (Ronnie). Sen åker jag till skolan, äter lunch och går på seminariet. Här får ni en bild från när vi var på modell för en dag.
Hur ser er vecka ut? Kram!


Eftermiddagen

Nu är jag hemma efter skolan och ska ta en joggingtur. Senare kommer Emelie på middag så får vi höra och se bilder från hennes Thailandresa. Ska bli mysigt och ska försöka läsa lite också innan hon kommer, kram på er!


En slank den hit och en slank den dit...

Hej! Idag skiner solen utanför trots att det fortfarande ligger snö på marken?! Aja, får hoppas att det försvinner snart, åker ju ändå till Lanzarote på lördag så hoppas verkligen det är borta när man kommer hem. Har precis kollat igenom vår rapport vi ska skicka in till vår seminarielärare idag. Hamnade i världens bästa grupp så vi har redan skrivit 5 och en halv sida och det här är bara ett utkast. Totalt ska vi landa på 8 sidor och det känns som det inte kommer bli några problem alls. Ska nog gå och göra mig iordning nu för att sedan läsa några sidor och så smånigom bege mig iväg mot skolan.
Idag känns allt bättre efter en god natts sömn och lite frukost framför tv:n. Ska nog ta och springa en runda i eftermiddag så man gör av med lite energi, kanske kan få med mig Emelie som säkert är tok-brun efter sin resa till Thailand i tre veckor... Ska slå den brännan efter Lanzarote (om vi får fint väder, hoppas hoppas!).
Eeh, vart det här ett väldigt spretigt inlägg eller vad? Nåja, så blir det ibland, nu ska jag ta och sätta fart så jag kommer igång med allt jag ska hinna med!
Förra året på fuerteventura, inte så jättenice väder...

Bad mood

Har fått i mig en kopp te och sitter nu framför Big Brother efter att ha packat upp väskan och satt på lite tvätt. Imorgon börjar jag sent men ska ändå ta mig upp i tid för en frukost i lugn och ro och att hinna läsa såklart, det gäller att ligga i fas! Känner mig inte riktigt på topp just nu, är trött efter helgen vilket river upp andra onödiga känslor som irritation och lite ledsenhet. Dock tror jag det beror på att det varit en intensiv helg och att jag är trött som sagt. Ska sova ordentligt inatt så får ni en uppdatering imorgon, kram!


Hemmavägen

Hej! Nu är vi på väg hem mot Stockholm, passerar precis Norrköping och har fått i oss lite kaffe. Veckan som väntar blir nog ganska lugn men ändå innehållsrik. Ska vara i skolan och även jobba ett pass och sen fyller Ronnie 25 på fredag så då blir det kalas! På lördag bär det av - Lanzarote och snälla be tillsammans med mig till vädergudarna så de gassar på med sol och varma vindar. Ikväll blir en lugn kväll med min älskling, kram på er!


 


RSS 2.0