Ordet stavas m o t i v a t i o n

Hejhej hallå dagboken!
Idag har varit en kämpardag, uppe med tuppen och gå på extramatten, presentation på engelskan, marknadsundersökning och lalla lite som vanligt på multimedian. Gör allt jag kan för att skjuta upp matteplugget liiiiite till. Har chillat på fejjan, ringt lite samtal, skickat in engelska uppgiften, gått saktare än vanligt hem - MEN det kan inte hjälpas, tiden kryper ifatt och knackar mig på ryggen: "PLUGGA IDJUT!"
Aja bäst att lyssna... Stackars emsi, kan inte träna :( tråkigt värre - nu blir det ett skratt mindre om träningarna... Detta får tas igen genom nagelmöten och andra saker vi hjälper varandra med som att baka snygga tårtor!
Hanna har åkt... Aussie i 6 månader - läs hennes blogg: momatzo.blogg.se!
m o t i v a t i o n
Puss ska dra nu, lite matte kanske, sen ta en tupplur...

Ögonlock tunga som bly

Dags att sova efter en lyckad helg, frukostmöte imorn vid 08.00 slutar 13.10, jobbar 14.00-18.00, träning 20.30-22.00.
Tuffa tider

Dags att sova

God kväll alla eminenta läsare, dagen har varit underbar! Har hunnit med allt jag ska, träffat kompisar, pluggat lite, sett idol, ätit god mat samt kört hem lite lärare för en slant såhär på kvällskvisten! Vet inte riktigt vad jag kan tänkas skriva förutom att helgen ser ut att bli riktigt bra, ska ta och sova ut ordentligt imorn samt säga hejdå till HANNA, snyft! Snart åker den lyckosten, kommer sakna henne ordentligt...

Känns som vi verkligen kommit igång med UF nu och jag är väldans peppad inför allt som komma skall. Vi kommer igång med möten, säljande av riskkapital, paketerande av idé och marknadsundersökningar. Trots en turbulent start blev allafall slutet (eller början på slutet, eller kanske tillochmed början på början? Jag vet inte, nu blev det krångligt...) lyckligt. Sen får vi såklart se hur det går i tävlingarna etc.
=
Vi kommer skratta:
Gråta:
Skrika och vara förbannade:
Vara trötta:
Det kommer vara svårt:
Men vi får kunskap!
Nu när registreringen är gjord och allt är färdigt kan jag ju passa på att göra lite reklam: Vi håller på med ungdomssponsring, känner du något lag som skulle vilja bli sponsrade eller något företag som skulle vilja sponsra? Melja oss på [email protected]!
Nu ska Sophie sova!
Natti :D

Skola

Sitter på multimedian och har precis gjort klart min uppgift för idag, snabb som jag är! Nu väntar moderna museet runt två, sen blir det el coche hemåt. Pluggpluggplugg och åter plugg väntar på mig hemma, ska göra matte, svenska, engelska och UF såklart. Har även en demo på måndag på NK som helt plötsligt dök upp från tomma intet... Aja, klart man ställer upp!
Puss

Promenad på morgonkvisten!

Har varit ute på en promenad med Puzzel, ska snart äta fett nyttig frukost och sen tar jag bilen till skolan! Känner mig jättehurtig och det är ju bra. Tränade igår, gick väl helt okej, kände mig inte riktigt på g bara men vad gör man? Har tittat på Pinglas valpar igen, skitsöta och de hade växt mycket, bilder finns på facebook. Helgen - blir nog ganska lugn, kanske kommer lite folk hit och äter middag på lördagen bara, annars inget.
Nu ska jag ta och äta lite frukost sen blir det skola! Puss
4 veckor & 4 dagar

Godmorgon (alldeles för tidigt)

Ja som rubriken säger är det godmorgon men alldeles för tidigt, jag kom precis på att vi inte har svenska idag och börjar 11.20 istället för 09.20............. Är jag hjärndöd? Aaaaaaaaargh! :@ skitsamma, det är bara lägga sig och läsa - confessions of a shopaholic, måste ju vara utläst snart och tar ett tag att läsa på engelska också :p
Helgen då? Ja fredags hade jag först mysig hemmakväll innan jag tog bilen till emsi och grattade henne lite till, lördagen blev det utgång i en tjock jäkla dimma tillsammans med hanna och några till. Bakis på söndagen så jag sov till sex på kvällen tills det bar av till olearys för att fira att det var den 20e september (pappas påhitt). Jättemysigt var det tillsammans med familjen damgaard, måste bara säga att de är fan min andrafamilj, älskar dom gullisarna!
Emelie kommer hit idag också, kul! :D Erica är bara allmänt gullig!
Läääääääääsning nu, puss!
.
"Du är en av de starkaste personer jag känner, never back down"
- tack mitt hjärta

Jobba, jobba, jobbaaaaaa

Har jobbat sen nio imorse, frankerat, klistrat etiketter och paketerat drygt 500 kuvert... Lagom kul men med musik är det inte jobbigt alls :D Har druckit ungefär femhundraartontusentrehundratrettiotvå koppar te och ätit lite dumle - buuuuusigt!
Ska snart åka hem och då vankas idoltittande som vanligt, ska först se det från igår sen det som går idag, så slå på tv:n vid åtta alla gullisar. Nu känns allt skitbra med UF, vi brinner verkligen för vår idé och är bara ivriga att börja nu! Vi kan gå långt. For your information har jag inte längre samma grupp som den som varit bestämd sen ettan men vill ni veta varför och så vidare får ni bara fråga!
.
Now that you are out of my life
I'm so much better
You thought that I'd be weak without ya
But I'm stronger
You thought that I'd be sad without ya
I laugh harder
You thought I wouldn't grow without ya
Now I'm wiser
You thought that I'd be helpless without ya
But I'm smarter

I'm a survivor
I'm not gonna give up
I'm not gon' stop
I'm gonna work harder
I'm a survivor

Förlåt

Ingen uppdatering, saker har hänt, folk har svikit jag mår skit. Skriver i bättre tider, tja!

Godnatt

Ny vecka nya tag... Man kan ändå aldrig ändra på det som hänt bara påverka det som komma skall.
Glöm igår, lev för idag och be för imorgon

Naglar och fest!

Ikväll SMÄLLER DET! Jävlar, då ska det firas - Emma och Jennie 20 bast :D
Gullepluttinuttemma har fixat mina naglar och det blev asFINT! Lite svårt att skriva med dom ännu bara :p
Rakabenendags, tjing!

Träning

Ska ha träning snart, jag är kissnödig och lite hungrig, måste packa sen åka så kan inte skriva så långt... Ikväll spenderas kvällen hos Carro som snart fyller 18!!! Nu jävlar ska ni få höra - idag tappade jag min mat mitt i matsalen! Måste varit för jag sa igår att det vore kul om någon ramlade och slog huvudet i marken i matsalen nån dag, men då straffas jag för detta onda tänkande! Inte okej, men jag skämdes inte för jag är ju trea! Plus att jag gav alla andra ett lite längre liv eftersom de fick ett litet skratt :D
Dagens pinsamma erkännande alltså...
Puss och kram

En helg att se fram emot!

Helgen kan jag knappt bärga mig inför, står så mycket på schemat och bara roliga saker! En sak som tillkommit är att min käre vän Robin ska debutera i allsvenskan med sitt kära tumba handbollslag :D söndag klockan 16:00 i idrottshuset, tumba! I'll be there, jag ska skrika högst av alla på hela läktaren - det lovar jag gubben :)
Jag hejar på dig, det är jag som är ditt största fan!!! :D
Pussen och kramen!
(GODNATT)

Goddag!

Sitter och väntar på att emmapemma ska ringa och hoppas på att nagelgrejerna har kommit! Då blir det avfärd mot Emma och nagelfixning :)
Har inte så mycket att skriva om egentligen bara att det äger att ha BIL! :D
puss

Ny favoritlåt!


Hallonsmoothie

Sitter här och smaskar på en hallonsmoothie - supergod!


Recept 1 glas:
  • Vaniljyougurt 2/3
  • Mjölk 1/3
  • Frysta bär - välj själv vilka
  • Om man vill - en halv banan
Anpassa själv mängden efter hur stort glas du har eller hur mycket du vill ha, sen är det bara köra allt på samma gång i en mixer!
Lycka till!
Sophie

Based on a true story

Detta är då sagan om två flickor som satt och fikade på ett lokalt café, låt oss kalla dem Lisa och Kajsa. De två flickorna sitter och pratar som mest om allt som hänt under den senaste tiden, pratet går mellan allt från lyckliga barndomsminnen till konstiga människor och crazy partyhistorier, precis som vanligt alltså. Kajsa börjar plötsligt berätta om ett litet kalas som ägde rum för en viss tid sedan och hur hon strulade med en kille som var SÅÅ snygg! Denna gång nämner hon inte killen vid namn och tjejerna lämnar ämnet efter ett tag för att prata om annat under cirka 47 minuter.
Efter ett tag så återkommer Kajsa och Lisa till det tidigare ämnet om hunken och denna gång väljer Kajsa att namnge pojken. Låt oss kalla honom Pär. Lisa skriker rakt ut så hela caféet stannar upp i sitt smaskande på diverse godsaker och lyssnar intensivt. Tills de märker att det bara är två tonårsflickors vanliga prat om killar hit och dit och återgår då raskt till bullar och blaskigt kaffe.
- VA?! HAR DU STRULAT MED PÄR??? DET HAR JU JAG OCKSÅ!!! Utbrister Lisa och både hon och Kajsa bryter ut i ett hysteriskt asgarv. Skrattet ebbar ut efter ett tag med återkommer under flera gånger.
Flickorna har alltså utan varandras vetskap strulat med Pär, både Kajsa och Lisa var också lika nöjda med utseendet på denne Pär och höll med varandra i frågan om han var bra på att strula - det blev ett klart och tydligt JA. Hur kan då samma tjejer strula med samma kille när han inte ens bor i samma kommun som någon av de och de inte heller har gemensamma kompisar? Som grädde på moset är Pär endast ytligt bekant med båda tjejerna och träffar aldrig på Lisa längre.
Tänk vad mycket skratt ett strul med en mystisk och snygg främling i den mörka men ändå glittrande partynatten kan leda till, ibland är livet bra underligt och Världen bra liten!
Kajsa <3 Pär <3 Lisa
Fotnot: Kajsa, Lisa och Pär heter egentligen något annat. Baserad på en verklig händelse.
Författad av: Sophie Lindhe 2009-09-08

Förresten!

Ikväll börjar idol!!! Då blir det mysispysis hos SARAUNDERBARA! Ska bli superroligt och vi ska skratta åt de dåliga, sjunga med de bra (så de blir ännu bättre) och dricka te och äta gottis :)
Mer rapporter kanske kommer senare under dagen!


Kvinnan som står för hushållet ikväll!
Grattis Sara - som just vunnit tävlingen veckans babe!
(Priset har jag inte hittat på ännu, kom gärna med förslag!)


Goddagens!

Sitter i skolan och jag har precis slutat!!! :D Ingen multimedia för de som är säkra på vad de vill ha - jag är ju en väldigt säker person så jag vet exakt, det blir grafik istället för webb!


Såhär glad är jag idag :D


En kul sak som har hänt är att vi redan först dagen i skolan började vi prata om studenten, det är inte långt kvar nu. Jag längtar som en toking, det kanske kan märkas på att det absolut första som skrevs in i min nya kalender var STUDENTDAGEN! Kommer ihåg när man va liten och gick och kollade på alla stora studenter, nu är vi också där snart. Studentskivan - någon som har bra förslag på krog att vara på?

Grattis till mig för att jag hade 35 läsare igår! Oscar Ögren fick den hedrande 32aplatsen och gissa vad han vann?? JO: Han vann att han får "köra mig vart jag vill, när jag vill i hela fem ÅR!" Grattisgrattis. Dessa småtävlingar kommer att fortgå paralellt med bloggandet och emellanåt slänger jag ut lite priser till folk så var uppmärksam, stay tuned and watch out!


Grattis gubbe lilla!

Fika med Hanna snart, ska bli mysigt, ska ner till centrum och fika Don Giovanni (eller vad det nu heter). Var alldeles för länge sen jag såg flickebarnet och till råga på det så drar kvinnan till Australien den 27 :(:(:(
Alla som vill: läs hennes blogg - www.momatzo.blogg.se


SÖTHANNA!


Puss och kjam!


Goodnatt!

Hemma från en träning som var oslagbart rolig! Mycket skratt och hyfsat mycket verkstad också :) Imorrn börjar jag 9.30 med english c... Alla dessa c-kurser är bra svåra asså, matte c, svenska c, engelska c och så vidare... :D
En bild på den jag saknar mest just nu får sätta punkt för denna dag som varit bra och bloggrik!
Pussen, kramen och godnatten <3
Jag och min kalaspingla springer mot seger på Gotland!

Tjoho!

Visst är jag duktig på att uppdatera?? :D
Nu är det snart träning och det är fanimej på tiden, har legat sjuk hemma så nu är jag sprallig som en kalv på grönbete = måste springa av mig lite (tro mig, fråga mamma och pappa!)
Veckans höjdpunkter:
Torsdag - Emmapemma ska fixa mina naglar, lägga på sånhär gele så de blir långa plus manikyr :D
Lördag nr. 1 - Sminkkurs med Emelie på MakeUpStore!
Lördag nr. 2 - Största fekken, Emma och Jennies 20 årsparty! :D
Förövrigt har jag tjing på volvon mellan onsdag och lördag, bara en sån sak liksom!
Och VET NI EN SAK?? I morse hittade jag 120 riksdaler och diverse småmynt i min gamla plånbok - snacka om ren och skär lycka!
Jag och sebbe i skottland!
BRÅTTOM, BYT OM KVINNA! (skrek någon i mitt huvud - bäst att lyssna...)
PUSS!

Jag har haft en liten paus...

Hejhej hallå dagboken!

Jag har tyvärr haft en liten paus i mitt bloggande - säkert till alla mina många fans besvikelse, hemskt ledsen över detta!
Alla ni som hoppas att jag ska berätta allt jag gjort i somras: GLÖM DET! En hel sommar innehåller mycket bus och annat kul och inte orkar jag sitta här och rabbla upp precis varenda lilla detalj, ICKE! Aja jag har allafall haft en bra sommar, har mestadels hållt mig hemma men hann med en sväng till skottland:
... och en till ZAKKE! (Zakynthos, laganas)
Har väl tränat en del, kanske legat lite på latsidan, men det får man ju när det är sommar! I alla fulla fall så har skolan börjat igen, luftigt och skönt schema - 13.10 idag! Och ganska kul att träffa klassen igen såklart. Nu drar snart UF igång och jag håller på att bli hjärntvättad av alla idéer som dagligen filtreras genom min arma hjärna... Hoppas något dyker upp snart som en blixt från klar himmel, en snilleblixt, en idé ingen någonsin kan slå!
Annars då? jaaaa, Emma har åkt till USA, stannar där ett heeeelt långt år! Hon lever drömmen är ju bara att konstatera, läs själv på: www.emmasusa.blogg.se
SAKNAD!
Pinglisen min har fått sin andra valpkull! De är nu två veckor gamla och urgulliga. Rultar runt i valplådan hemma hos uppfödaren som de vore redlösa och helt utan balanssinne - helt oemotstådligt söta!
Tack för denna skrivstund - för flitigt läsande ögon av Er mina KÄRA fans!
So long (vi hörs snart igen!)
S

RSS 2.0