Okej! Jag glömde väl...

Fiiiiilåååååtttt! Jag glömde blogga igår men det va bara för spännande el classico va på TV!!!!!!! Forza Barcelona och vann gjorde dom också :D VIVA BARCA!
Annars blev det söndagmiddag och julpynt, mysigt som satan. Stackars André måste komma på ett sätt att få mig att hoppa hahahaha - lycka till! Jag är hungrig så nu ska jag fan äta men har allafall fixat saker att sälja till laget :D NICE!
PÖSS

You makin a mistake again, oh why?

1a advent och vilken julkänsla! Dimman ligger tät, det är småkallt och lite halvt regnit. Är det såhär svensk vinter ska se ut framöver? Jag har shoppat en massa kläder igår och bilder kommer kanske upp framöver om ni har tur! Idag är det träning, hoppas hoppas hoppas att jag inte får jävla huvudvärk och illamående efter bara (brukar alltid få det på söndagar) ingen aning om vad det beror på eftersom jag inte ens är ute dagen innan...
Jaha, finns det nåt mer att berätta, nej tror fan inte det asså. Ni får ha tålamod tills ikväll, jag skriver om jag inte har ont i huvet!
Förra julen i gamla huset!
Puuuuuuuuuss

Filmkväll

FIlmkväll blev det idag :) Möller och Simon va här och vi kollade först idol (som ägde!) och sen senaste Fast and the Furiosfilmen - ASBRA! Har inte så mycket annat att säga förutom att det inte är mycket som är annorlunda. Allt är som det brukar :)

O to the M to the G

TRÖTT som en gröngulrödlila gris och inte bara i musklerna. Hjärnan känns överhettad och jag har en gnagande stresskänsla i magen. Jaja antar att det är så det blir när man både tränar hårt och kör UF samtidigt. Nu är det ju dock extremt mycket samtidigt (3 mässor på 11 dagar). Direkt efter det blir det delårsapport och en mässa till. När får man vila? Aja, träningen igår var somsagt skitjobbig men rolig och idag är det GLEE :D Så nu ikväll blir det slapp framför tv:n för det enda jag ska fixa är en liten kartongbit :) NU ÄR DET MAT :D
Puss

Hej smärta, kul att ses!

Det är inte bara dethär som gör ont, hela kroppen värker efter ett kondition/sparring/fyspass med karate shokokaibrudar.... Pax för att inte röra mig en MILLIMETER imorn!
Virre och jag hade lite catfight men hennes ena arm fick sig också en omgång rivsår :P
Adjöken

En Lindhe

är:
  • Effektiv
  • Kontrollmänniska
  • Plikttrogen
  • Omtänksam
  • Ärlig
Men öven solen har fläckar, ingen är perfekt och alla kan ta snedsteg - det gjorde jag

See me do my excerises

Spänst, styrka, snabbhet & kondition va det va? Nu kör vi igång på riktigt!

När känslor spelar roll

Tunga andetag bredvid mig, nej jag har inte gått och skaffat pojkvän - det är bara min hund som somnat på golvet intill soffan. Skulle kunna skriva om helgen men det orkar jag inte för den har varit chill. Skulle kunna skriva något ytligt om vad som helst men det vill jag inte för jag är inte på det humöret. Skulle kunna skriva att skolan suger men det vore att ljuga. Så, vad ska man skriva om då? Melissa Horns texter har ju varit populära på sistonde och det är dom fortfarande:
*
Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur
*
Känslor i allmänhet tar gärna över. En känsla lurar en annan och man vet inte längre vilken man egentligen känner. Det går en fin gräns mellan två ytterligheter som kärlek och hat. Stanna eller gå. Kämpa eller ge upp. Vem är min största fiende om inte jag själv? Det är jag som känner mig själv bäst, jag vet mina innersta hemligheter och jag vet mina styrkor och svagheter. Vad tjänar det då till att kämpa mot sig själv? Ibland önskar jag att jag var en sån som inte tänker alls. Vad lätt det skulle vara om man tog allt med en klackspark och aldrig behövde grubbla. Aldrig behövde väga in vad folk tycker och välja det bästa vägvalet. Huvudet snurrar av allas åsikter och olika viljor men i slutändan måste man ändå välja själv. Våga vara egen. Lita på din förmåga.



Jag litar på mig, jag vågar lita på mig och mina åsikter.
Du får gärna tycka att jag är konstig.
Men glöm då aldrig bort.
Att jag litar på mig.


Blöt hundpuss

Middag hos emelie och dom, bilder finns på faceboo från gårdagen som jag älskade. Philippa är fasiken bäst! Puss på dig din pudding!
Nu tar snart mitt batteri slut och vi ska dra inom kort. Puss!

Du är fin som du är

Ikväll ska jag ta igen förlorad tid med Philippisen! Ska bli asmysigt, vi ska äta middag sen är det IDOOOOOOL! (Grillchips och holidaydip - hej tvillingsjäl <3) Jag har sminkat mamma och gjort henne fin för hon ska på fekke :) Jag vet inte vad mer jag ska skriva förutom att imorn blir vår affärsplan utskriven och klar och idag var vi på säljutbildning, va skitinspirerande och bra!
Nu ska jag draaaa chilla satan!
Puss

EXTRA EXTRA EXTRA!!!

18årig ganska mogen kvinna nära att skrämmas till döds av joggare i MÖRKT rönningespår!
När en 18årig kvinna var ute och gick med en väninna i skogen och deras två hundar så kommer plötsligt en joggare upp bakom dem. Den ena kvinnan skriker till varpå den andra kvinnan också blir skiträdd och ena hunden. Joggaren skrattar lite och springer lugnt förbi. Kvinnorna går vidare men kommer aldrig glömma händelsen då de nästan dog av skrämsel på grund av en oskyldig joggare. Senare på kvällen satt de lugnt hemma igen och åt kanelbullar, glass och te.
Så kan det gå om inte haspen är på!

The way you make me feel

Har varit i skolan hela dagen, INGEN MATTE! Hallelujah moment på den asså :D Nu ska jag bara göra det sista på min loggbok sen blir det pankisar till middag och efter det promenad och skitsnack med emelie!
Armen är bättre, den gör knappt ont längre, jätteskönt. Helgen blir nog ganska lugn tror jag, kanske utgång på lördagen - hej inga pengar... Aja bara bita ihop!
Snart får jag ju börja jobba också! Som budbilsförare, som sagt tror vissa att jag kommer bli man och andra säger att det bara är ett jävla spring med tunga paket. Tror dock att jag fått ett ganska chill jobb låter det som :)
IKVÄLL hörrni, är det GLEE - fyran klockan NIO - watch it or die!
*
Amen tjenixen för jag har inget mer att säga er.
Puss

Inte ens med systemkamera...

Godnatt

Kompis det går bra nu!

VI HAR GÅTT VIDARE!!!!!!! Vi klarade vårt mål och är vidare med affärsplanen till konkurrensen mot hela Stockholm! :D Vi är fan så sjukt stolta över vårt arbete! Idag har det rättats lite stavfel och så sen ska den gå i tryck snart hoppas vi. Tröjor ska fixas och så till mässan samt att det är gymnasiemässan på lördag som vi ska va med på. Har nationella imorn så har pluggat lite på det samt skrivit loggbok. Nu ska jag städa mitt rum för då har mamma lovat en överraskning! Vad kan det vaaaara?? Jag har öven vaccinerat mig och min arm dör... Stackars mig visst??
Nu är det städning på g!
Pussen

News

Träna, träna, träna. Vill träna ännu mer! Det är så roligt även om det inte alltid går bra. Är dålig på att höra berömmen man får och inte bara det man ska göra bättre. Men längtar allafall tills vi drar igång med fyra gånger i veckan! Jag ska börja jobba som budbilsförare, timmy tror att jag kommer bli man och snacka med mörk röst. Inte så konstigt kanske eftersom jag drömde att jag hade snopp i natt. Kändes skitkonstigt för den dinglade omkring när jag sprang... Heheh jag är nog lite störd tror jag ;)
Nationella på onsdag sen ska vi förbereda ett tal med företaget, annars är det ganska lugnt faktiskt! Skönt, hälsade på mormor och morfar idag också och fick äta god marmeladmacka som vanligt. Idag är det träning igen YEAY! Men nu ska jag köra mamma till tumba, sugen på att dunka musik!!
Tre ord
sexton bokstäver
elva konsonanter
fem vokaler:
Du älskar shopping
Pusspusspusspusspuss

Hej, det va ett tag sen

Jag är trött, orkar inte skriva, fast moa har klämt sin tumme blå och jag tar hand om äääänkie! Kul helg, trött som fan. Träning snart! Puss

Nervöst

Imorn får vi reda på vilken affärsplan från klassen som går vidare till UF. 08.00

Tur i oturen

Nyss har vår multimedialektion blivit inställd, det är väl nice men jag börjar inte förrens vid kvart över TVÅ igen liksom... Aja skitsamma, jag är hungrig så ska gå och äta, kanske kan övertala flickorna att äta/fika och snacka skit på nåt café tills vi börjar igen. Dagarna har varit sköna sen inlämningen var klar och idag var jag hurtig och gick på extramatte. Kom jättalångt!
Chillbill, ska skriva ut en grejimoj sen drar jag nånstans dit världen inte vände mig ryggen. Oj va filosofiskt, menade inget med detdär egentligen, det bara lät bra :)


Hej du är min kusin

PUSS

Det står skrivet i pannan

Ska snart sova, har varit en återhämtningsdag från plugg och jag har vilat min arma hjärna... Imorn är det utecklingssamtal med min mentor och sen UF - vad ska vi göra??? Vi är ju klara nu. Men mycket mer väntar antar jag.
Man väcker en ångest när man släcker en annan


Natti!

I'm back!

Heeeeeeeej bloggen! jag har saknat dig! Hela veckan lång plus helgen och förra veckan har jag suttit kvar i skolan, fikat när blodsockret suger och suttit uppe till sent på nätterna. Min tränare säger bara "välkommen till arbetslivet" vissa säger "va amitiöst, va duktig du är!" och andra säger "men gud va töntigt, det är väl inte så viktigt.". Oavsett vad andra tycker och säger så är detta något jag vill göra i framtiden, inte just skriva affärsplan men driva företag. Jag älskar att experimentera och försöka lösa problem, dethär är verkligen något för mig!
.
Så, ni som undrar om jag hade gått i ide eller nåt, va inte oroliga för här är jag livs levande (kanske halvt vaken bara men ändå...). Ikväll ska jag unna mig en kopp te, macka och DH, ska bli så jävulskt skönt! Ni ANAR INTE!
.
Puss och kram sålänge <3

Affärsplanssjukan

Affärsplan, Moa och jag har fått affärsplanssjukan. Det innebär att man nyser oavbrutet när man sitter och arbetar på vårt fina kontor som vi byggde! Men nu är vi på mycket god väg och den blir så jäkla fin!!! Detta kommer bli vår lilla ögonsten som vi vårdar med ömhet och känner utan och innan :D Jag hoppar direkt till bilderna nu för jag har skrivit min hjärna sönder och samman för tillfället. Imorrn blir det träning by the way!
Kontoret!

Alla saker...

Dator, dator och telefon!

Hard work-work

Vatten och mandariner var det enda "House Lindhe" bjöd på tyvärr.

Och en och annan kaffe :)

Melissa Horn gick på högvarv

Och Moa samlade på post-it lappar!

...Några till
*
En mycket lyckad helg som kommer resultera i en mycket lyckad affärsplan!

00:46

Ögonen går i kooooooors! Jag och Moa har suttit med affärsplanen hela dagen idag, endast avbrott för idol och mat. Melissa Horn går oavbrutet på Spotify och vi har byggt en litet kontor hemma hos mig! Vi har ganska mysigt trots att det är plugg men vafan det känns inte alls som plugg. Det bästa av allt är att affärsplanen blir OSLAGBAR! Fan va vi kämpar och FAN va bra det blir. Att vi skulle vara någon form av restgrupp är sedan länge uteslutet, vi är BÄST!
Som ni kanske förstår blir det sparsamt med uppdatering men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Det bästa jag kan rekommendera er är ändå vår Facebookgrupp (SponsraGlädje UF).
TJIIING!

Jobba hårt, no mercy!

Jag har fullt fucking upp, imorn är det tävling och affärsplanen ska in. På det ska man hinna äta, sova, träna, andra ämnen, familj, hund och vänner. Almanackan är full, panik ibland med det börjar ordna upp sig! Räkna med en dålig uppdatering fram till tisdag för jag kommer va i skolan/jobba med affärsplan 24/7 NIIIIIICE
Peace out!
PS. Bäänkie ska ha 1000 highfives!! Och Moa tappade sin sko idag, jag hittade den som tur va! :D

Fritt fall

Idag försov jag mig. Vaknade vid halv nio och skulle åka kvart i... Hann gjorde jag allafall utan frukost dock. Skolan började med Engelska. Sen kom beskedet: Vår studentskiva ligger på exakt samma datum som SM i UF och Galamiddagen. KUL! Fuck it, nu måste vi flytta skivan för SM har vi inte makt nog att ändra på.
Vet inte om jag nämt det men har helt och hållet snöat in på Melissa Horns låtar, har lyssnat oavbrutet sen i förrgår! Nu ska vi gå igenom layouten på affärsplanen (PS. Moa ska sova hos mig på fredag så ska vi fixa hela planen och ALLT! Asmysigt!)


Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Och hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?
Du vill att jag ska falla mot något som du har gjort till ditt
Men ska jag falla ja då ska det finnas tid att falla fritt


Fan vad jag älskar dig

Om man kan prata med någon i telefon oavbrutet i 1 timme, 9 minuter och 45 sekunder så är det fan äkta vänskap/syskonskap (trots att du är min kusin är du som en syster, kan dela allt med dig och får alltid stöd)
Blod är tjockare än vatten

Vårterminsschemat

I LIKE!

Godnight sweetheart

Godnatt, halsen dödar mig fortfarande. Nu blir det dusch sen sova. Skola imorn. YEAY!
Natti
Foto: Louise Lindhe

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till
*
Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann
*
Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan
*
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är

Asskön!


Glada nyheter!

Träning idag, äntligen börjar det och så är man SJUK... Halsen vägrar låta mig svälja utan outhärdlig smärta och näsan vill inte andas. Sitter i telefonkö till scandic för att boka rum till mig och Emelie, vi ska nämligen åka till Göteborg på utställning! Kommer köra ner onsdag natt (6e januari) och sova i bilen med alla hundarna till torsdag, sen är det utställning och sen bor vi GRATIS på Scandic, pappas bonuspoäng :D Och sen blir det utställning igen på fredagen!
Ibland (eller ja, ganska ofta) glider vi runt på en varsin räkmacka Emelie!
PUSS

RSS 2.0