.

Lately as it seems
We don’t get along too well
With all the circumstances
That surround us
It’s like we’re caught between
The way we feel today
And all of the nostalgia that binds us

Here comes the night
And the hardest part of all
No morning light
To receive my lonely call
Here comes the night

As every colour turns to grey
My courage fades away
The dream of you and me is going under
The ticking of the clock
Is the only friend I’ve got
To help me make it through the darkest hour

Here comes the night
And the hardest part of all
No morning light
To receive my lonely call
Here comes the night

So I pray for a morning sun
To take me from here
Right back to where we begun
When you were near
And I pray that you’ll be the one
To make My worries disappear

Here comes the night
And the hardest part of all
No morning light
To receive my lonely call
Here comes the night


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

Trött på att aldrig räcka till eller kunna vara bäst, vill göra något där man kan briljera. Inte något där man är glad om man får ett bra nån gång ibland, inte något där man vet att det inte finns på planeten att man kan bli bättre än de andra. Hatar att stå i bagrunden och bli bortglömd, inte kunna vara stjärna. Inte för att jag vill stå i rampljuset, det säger jag inte, men bara känna att jag kan. 
Vill kunna bättre än alla andra, men det finns inte en chans.

Glädjen är borta och har ingen lust till engagemang längre, kanske ska fundera på att ta en paus? Hitta det roliga i det igen och känna suget efter att vara med. Fan, kan man inte bli bättre så varför fortsätta? Vad är meningen? - Jo, meningen förut var att det var roligt, men det har försvunnit, nu när glädjen är borta, vad finns då kvar? Inget. Tomt. Borta.

Fan

ork

har inte orkat skriva något på länge och har egentligen ingen skrivlust nu heller, vill bara säga; "hej, jag är inte död, jag är livs levande!" 

PUUUUUUUUSS!
S

Helgen!

Har varit en bra helg! Inte kunnat skriva så mycket dock. Fredagen firades emelie med släkt och vänner, mycket trevligt! Kvällen avslutades hos Puh, i hans gigantiska hus, där hade vi också trevlans!
Lördagen, match x2, den första förlorades med 3-2 och den andra vanns med 4-0! Kvällen, tjejmiddag hos emelie, sen drog vi till angelica för att avsluta kvällen hos carlberg, som förövrigt lovade att bära mig hela vägen hem till söderby, vilket inte hände! Traskade hem vid fyrasnåret med solen påväg upp och fåglarna kvittrandes, lika ljust som på dagen!
Söndagen, sitter och lyssnar lite bra musik och funderar på att gå ut i solen lite, men har hört att det inte är alltför varmt ute... inte kul :/

Ska ge solen en chans allafall!
S

Dagen

Skola, studentmottagning, träning, montera säng! 140 sköna centimetrar ska jag njuta av idag! Ska bre ut mig över alla centimetrarna (hur nu det ska gå till :S) och det ska bli underbart!

Ska käka middag nu, äntligen!
Godnatt, smaklig måltid (eller tack för maten emelie?)
S

Klaaaaar!

Har äntligen läst ut min bok och nu är det dags för sängen!

Godnatt!
S

Klaaaaar!

Har äntligen läst ut min bok och nu är det dags för sängen!

Godnatt!
S

Fler bilder från Gotland!

Emlan i bilen, efter att ha sprutat Loka så det luktade päron i hela bilen! :D


Kön vi stod i till färjan!


Glassigt värre!!


Emelie bara skrattade åt mig när jag försökte ta kort på Pingla i buren! (Ni såg ju att jag lyckades!)


På båt'n (HAHAH) speciellt uttal som vi kom fram till kommer från Mulle Meck!


YES! Dispans på godislöftet! :D


Den berömda lokaflaskan!


Glassen (vi kom fram till att om den kostade över 15 spänn så skulle jag ställa mig och skrika till kassörskan: "MEN DETHÄR ÄR JU ORIMLIGT!!!") Lägg märke till Emelies fina strumpor som hon också hade matchat till sin randiga tröja! :D


Framme och kvällspromenad (Emelie var lycklig över att ha hittat en sån fin fotboll och Pingla blev ännu gladare när hon fick vara med och leka!)


Sötnos var lite trötter!


Jaaa, vad säger man? Fetaste tacotallriken någonsin, ellerhur Carina!


Självklart får man sova i sängen när man är på utställning med matte!


Champioooooon! :D


BIS-jakt! Vann ett superfint fårskinn


Helgens framgångar!


Utsikt från glassmagasinet!


Glassen som var hur god som helst! (Var tillochmed tvungen att köpa TVÅ!) Sune sitter i bakgrunden! Det va gaaaanska svårt att välja på grund av att de hade 100 sorter att välja bland!! :D (Jag undrade om jag kommit till himlen)

Somsagt en underbar helg!
S

GOTLAND!

Godmorgon bloggen!
Ligger fortfarande i sängen, har underbar sovmorgon och börjar inte förrens vid tolv idag, dessutom ska jag bara lyssna på presentationer och titta på film! Skönt :D

Gotland då? Har varit heeeeelt underbart! Det har skrattats i mängder, sprutats Loka i hela bilen, pratats om fästis och maskis, vunnits en massa priser (blandannat två finfina (NOT) "gotlandljusstakar" med en massa fint presentpapper på!), ätits glass och godis i mängder, ätits god mat och haft trevligt sällskap!
En av de roligaste sakerna var ändå på båten hem, alla är trötta och vi sitter och kollar på film i hundsalongen (med hörlurar) alla sitter knäpptysta varpå Emelie (med hörlurarna fortfarande i) bokstavligen ropar till mig och Karin (som förövrigt sitter precis bredvid henne så inga rop är egentligen nödvändiga) "FATTAR NI NÅGONTING AV FILMEN??!". Detta förljs såklart av asgarv från oss alla tre! Underbart Emelie! 


Pingöa tog hem certet och blev champion!
(3:e Bästa tik)


Hon blev också BIS-jakt!


I rörelse - underbart från sidan!


Gruppen som blev BIS-1 båda dagarna! 

En helt fantastisk helg som jag har alla medverkande att tacka för och speciellt Emelie!


Nej dags för att göra sig iordning för skolan!
Pussen och kramen
S

Gotland i helgen

Nu till helgen åker jag och emelie till gotland, ska bli roligt, men antagligen kommer helgen också bli känslosam... Jag lovar er; Peder, Camilla och Erica - att jag ska göra mitt bästa för att ta hand om Emelie!

Vi hörs på söndag eller måndag!
S

...

Tårarna rinner ned för mina kinder i skrivande stund, omöjliga att stoppa. Att förlora en hund är som att förlora en familjemedlem. Trots att det inte är min hund, så det är min allra bästa väns hund och en hund jag känt hela livet. Denna underbart glada flat som alltid hade en ständigt viftande svans. Yatzie, världens snällaste hund med det vackraste uttrycket någonsin har lämnat oss med saknad. Hon har gett mig många fina minnen och jag är tacksam för att jag fick vara en del i hennes liv. Tack för den tid jag fick med dig, vila i frid, du ska veta att vi saknar dig. 
Emelie, Camilla, Peder och Erica; jag känner med er och ni har mitt och familjens stöd, vi kommer och lagar mat, städar, kramar, handlar och gör vad som än behövs för att stötta er. Jag ska göra allt i min makt för att hjälpa er att komma igenom detta.
Yatzie, mycket älskad och saknad.Finns inga ord & heller inga tårar kvar...

Beyond the door 
There's peace I'm sure. 
And I know there'll be no more... 
Tears in heaven 

Would you know my name 
If I saw you in heaven 
Will it be the same 
If I saw you in heaven 
I must be strong, and carry on 
Cause I know I don't belong 
Here in heaven 

Min och pippilinas promenad!

Den utlovade bilden från min och pippilinas promenix igår kommer här!
Även fast det regnade va det skitmysigt! Tack för igår gumman, puss!Dagen

Idag har varit en superskön dag! Hade en kreativ uppgift hela morgonen, skulle marknadsföra en tvål :) Kul va det allafall och sen va det bara nationella proven i engelska = sitta och snacka skit i en kvart! Visst va vi bäst Sara!? :D
Sen hade vi då ingen svenskalektion eftersom vår lärare vabbade, sköööönt så slutade vid typ ett idag!!
Vi åt då glass, jag, sara, matilda och veronica!Sen va vi på tåget, men det hade blivit ett "litet mekanismproblem" som han sa i högtalarna (eller sa och sa... han mumlade det som om han svalt micken! ajabaja!) Så vi blev sittande där i typ tio minuter och nu är jag hemma så ska man bara jobba imorn, ingen skola alltså! Superskönt, och det bästa är att sommaren börjar närma sig :D 

Hörs!
S

Det man inte kan få...

Varför är det så? Varför vill man alltid ha det man inte kan få? Det är ju egentligen bara jobbigt... Okej; Har man lockigt hår vill man ha rakt, har man rakt vill man ha lockigt. Är man blond vill man va brunett och tvärtom. Varför vill man alltid vara någon man inte är? Varför är man aldrig nöjd? Okej, dom här sakerna kan man allafall styra över, men när det gäller känslor kan man inte det. Säg att en kille gillar dig som du nyss träffat men inte känner, han skriver gulliga sms hela tiden och vill träffas, du tycker väl att han kanske är lite för på och jobbig. Varför då? Jo för du vet ju att han vill ha dig och då har du råd att vara kall. Men när ni träffats ett tag och du kanske börjar besvara intresset, då känner han att du är lite för på, han har råd att vara kall och du blir förvirrad. Du fattar inte att du ville ha killen i fråga förrens det är försent och du inte kan få honom... Återigen vill man ha det man inte kan få.

Vafan ska man göra åt detta då?
Jag har ingen aning faktiskt.
Det är väl bara så jobbigt.
Kvällens tänk från mig.
Godnatt förfan.
S

Desperate!

Har varit på statoil nu, höll på att fastna i tvätten!! OMG, jag kör in bilen, låter dörren stå öppen medan jag springer ut och slår in koden för att sen SPRINGA in igen och slänga igen dörren, det värsta är att jag hör hur tvättmaskinen börjar låta när jag är på väg in! HJÄLP! :D (meningen är att man först ska slå in koden, sen köra in bilen och tvätten börjar...)

Efter det blev det en härlig promenad med Philippa, det regnade men det va sånthär härligt sommarregn, lätt regn medan solen fortfarande lyser! Mysigt och mycket trevligt :D Äntligen har kvinnan skaffat sig comviq också! Det va verkligen på tiden!Nej, nu är det DH på tv (desperate housewives) ska återgå till det och sen blir det kanske nån bild från dagens promenad upplagd!
Pussen
S

Nails on english!

Naglar fixades på engelskalektionen idag! Visst blev det fint?? :D


Nu ska jag snart bege mig till statoil och fixa bilen, den ska tvättas, dammsugas, däcken ska fyllas, oljan ska fyllas och den ska tankas... mansgöra? nej det tycker inte min mamma! men vill man låna bilen så måste man ju ställa upp ibland! :P

Pussen och kramen
S

Godnatt gott folk!

Nu ska jag nanna kudden, är trötter som fasiken! Aerobicpass imorn vid åtta, kuuuuuul! (fast är trött och lite halvsjuk, men ska kämpa lite för ett förhoppningsvis bra betyg).
Toast blev det till mat idag, gottgott :) Varför skulle någon ens vilja veta det? WTF?? aaaaaja, jag är väl trött antar jag och ar fan inget vettigare att berätta? :P nu ska jag nog välja ut kläder till imorn och sen sussa. 
Ett värdelöst inlägg men somsagt är läsningen frivillig :D


Ser ni hur sängen vill dra iväg mig från datorn??! MÅSTE LYSSNA NU!

Pussiluss
S

Match och plugg=klart!

Matchen (katastrof, lurade att spela på gruuuuus mpt bönder!) är avklarad, plugget är färdigt och ballar av stål är på tv:n!
Kan det bli bättre?!

Slå på femman så hörs vi sen!
S

Hmm...

Påväg att bli sjuk, är hängig, förvirrad, besviken och har egentligen plugg.. Ingen motivation alls. Fan va svårt det är att veta vad folk tänker ibland, det är väl så att vissa inte tänker alls vissa gånger och andra är det bara ren och skär elakhet. Jag förstår inte vad som är felet, det är bara det som är grejen. Vad har jag gjort för att förtjäna att bli behandlad såhär? - Ingen aning...

Skönt att skriva av sig lite bara.
S

Fortfarande oslagbar

She walked
Through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

And shells jumped
Through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed
With a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me

And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

Jobbet :)

Har varit på jobbet nu, började tio så det va lite sovmorgon vilket va skönt :D
Såhär lördagen till ära har man ju plugg......... fyfan va b, inte kul alls men det måste trots allt göras. Emelie och familjen kommer hit ikväll och käkar middag, mycket trevligt! 
Idag på jobbet ritade jag ett porträtt av vivi, blev superfint :D (det tyckte inte hon... :'()

Igår förresten spenderades kvällen hos robin, va trevligt som vanligt och välbehövligt med lite update på vad som hänt på sistonde, tack för en underbar kväll hjärtat!

See ya!
S

Ojoj.. dålig update

Ingen uppdatering på sistonde, men har allafall haft en skittrevlig valborg! Va först med carro, sen drog vi till virre och därefter vidare till micke andersson för lite trevligt snack med folk, värme och toalettbesök. Till sist drog vi till lars och va där resten av kvällen! En mycket lyckad kväll blir sammanfattningen :)

Jobb väntar imorn, hörs efter det!
S

RSS 2.0