Typ this trött


Dålig tajming...

Festat i tre dagar i rad och det var en sak jag hade nu: "Taskig tajming" för nu är det visst mat....
Tju!

GOD JUL!

God jul på er alla, hoppas ni har haft en underbar julafton! Har fått kläder i massor, spaupplevelser, plånbok, smycken, smyckesträd, 6 klänningar och presentkort. Är salig för tillfället, ska suga på känslan ett bra tag till.
Tjing!

An ordinary day

Jobb, huvudvärk, julklapp av chefen (!), dusch, JULMYYYYS!

Between the lines of fear and blame I begin to wonder why I came

Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life
*
As he begins to raise his voice
You lower yours and grant him one last choice
Drive until you lose the road
Or break with the ones you've followed
He will do one of two things
He will admit to everything
Or he'll say he's just not the same
And you'll begin to wonder why you came
*
Let him know that you know best
Cause after all you do know best
Try to slip past his defense
Without granting innocence
Lay down a list of what is wrong
The things you've told him all along
And pray to God he hears you
*
*
Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?
Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

You can't take away my dignity

Promenad i vintervädret, hur mysigt som helst! Snart är det arbete på gång men först lunch och så. Har städat idag :D duktig flicka, nu är mitt rum redo för gäster, ska bara byta lakan så är det fit for fight!
Det är superroligt på jobbet, alla är jättetrevliga och jag trivs verkligen med att cruisa runt i en bil. Nu är även alla presenter färdighandlade och allt är klart inför julen. Skönt att kunna slappna av lite!
Varsågod, njut av vinterbilderna!

Jobb

Japp, då ska man börja jobba mellan sju och nitton nästa vecka, hej och välkommen till arbetslivet! Menmen, det är bra att lära sig nya rutter och terminaler så jag kan jobba extra sen, det innebär också CASH! Idag är det dock som vanligt, jobb mellan sexton och nitton. Först blir det en tur med kanelsnäckan Pingla och sen blir det lunch och tillsist ARBETE!
Puss

Till Moa

Ja, det blir väl inte alltid som planerat. Men vad vore livet utan spontanitet?

Rätt gissat Linda!

Jag har klarat av min första arbetsdag galant :) körde fel en gång men höll tiden och det va rooooligt! SJÄLVKLART får jag en högerstyrd bil det första jag får, bara för jag är ny ska dom jävlas med en? Jag som klart och tydligt uttryckte ett önskemål om en vänsterstyrd bil... Men somsagt, trots några trottoaruppkörningar så gick det tillslut bra. Kvällen bestod av filmtittande, jag valde film: IceAge 3 - skitbra film :D sen va det nån jävla westernrulle som vi såg en stund sen blev det hemgång.
Idag var det julshopping för hela slanten och sen avslutades stadenrundan med att (de två syskonparen som egentligen räknas som syskon alla fyra) gick och såg Cats! Tack för en underbar dag och nu är det sovtajm :)
Pussssssss

Nervöst

Väntar på möte med Karin. UF för fulla muggar. Första arbetsdagen idag, budbil. Snö. Nervöst. Filmkväll ikväll. Mysigt som fan. Hörs senare. Det kommer gå bra :)

Snökaos!

Timmy håller på att skotta upp vägen till poolen så vi kan bada :D skiter i skolan idag, har inte en chans att komma dit, bussarna börjar gå först vid tre härifrån :O Skön grej, känns som en början på jullovet, men nu är det brådis, ska kolla om det finns nån lunch :)
Puss!

Dagens ros!

Dagens ros går till Herr Henry Laine för att han så ridderligt räddade mina tår när de höll på att frysa till is i Tumba centrum. Jag dog nästan för det var så fucking kallt och bussjäveln kom aldrig men då lyssnade gud på mig och skickade Laine till min räddning!
*
PLUS
ÄR LIKA MED --> SANT!

Ber om ursäkt bästa ms. Damgaard!

Ursäkta men det var någon som sa att han hette ÅKE! Såklart heter han GUSTAV :D
Nu är det dags för sängen och imorn har vi simning............ Men jag övade lite idag med mamma och Louise för vi var ute och badade i bubbelpoolen mitt i snöyran! Jättemysigt. Jag har även varit himlans duktig och skottat halva uppfarten. En klapp på axeln till mig själv :)
Over and out

Tupplur

Lite huvudvärk. Jag ska köra FETINGSTOR gul postenbil i postenuniform och min nya idol är Åke Svensson (i Svenssonsvensson). Det är gigantisk och den ska jag backa och hålla på med. Skolan är chillare än chillast nu. Har knappt några lektioner och det är snart lov! Det är SNÖ ute och helt vitt så långt ögat når. Mysigt - stanna till jul (lova!)
HUND2009 var fantastiskt. Diezel blev BIS-2 SÅ SJUKT SNYGG! Jag och Emelie och jag lovar Sussie också, var skitnervösa och skrämde slag på de som stod framför oss med våra jubel varje gång speakern sa: "flatcoated retriever..."
Ska nog sova en slurk och sen blir det mat och bus i snön med Pingla!
*
Du ville träffa mig i veckan. Du vill alltid samma sak, du vill ha det du förlorat.
Men mig får du inte tillbaks.

Snubblar över orden i falsett

Ja jag är lycklig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mässan va igår och det gick sjuuuuukligt bra, hade presentation och vi tamejfan nailade den! Vi har snackat som fan med folk men mer info kommer senare, en BIIIIG surprise om det gååååår OMGOMGOMGOMG $$$$$$
Ahaaaa mer då? Är bara allmänt jävla glad som aldrig förr, vill bara skrika av lycka och springa tills jag inte kan andas mer sen skrika mera! Jag citerar Kirshtie från idol jag lever just nu i ett långt jävla "HALLELUJAH MOMENT!" Kan inte prata bara snubblar på orden i falsett och ingen fattar minsta lilla. Älskar musik, älskar allt och alla för tillfället :D
Vad ska jag skriva? Hela magen är lycklig allfall, fan over and out glöm inte surprisen som kommer sen!!! $$$

Jag vet att ni sett bilden hundra gånger förut men har inga andra här i skolan så den får duuuga, så glad som fan är jag allafall :D

Confused

Jaha, till att börja med gick jag upp mycket tidigare än vad jag var tvungen. Ingen aning om varför men jag tänkte väl fel :S
Sen så åt jag pastasallad till frukost... Jag som annars nästan aldrig äter mer än två mackor!
Sen är det ju nationella i matte på fredag :'( jag = död. Jag får hjälp av supererik imorn med matten + får middag! Vi håller på att bygga pepparkakshus nu: Big Ben blev det. Jag har bilen idag, också kuuul!
sötare kvinna får man leta efter!
*
Ja, hoppas alla medlemmar i "klubben för onödigt vetande" nu har skrivit ned allt detta, det kommer ni ha nytta av!
Puss

Happy motherfucker

Hello everyone :) idag är jag happy som en liten guppy. Har haft en skitrolig dag med fotbollslaget och sen va emelie här, vi drack te, såg film, åt mat och jag och mamma började med pepparkakshuset. Resultatet kommer att bli Big Ben! Hoppas att det blir bra som fasiken ;D Nu ska jag snart hämta lillasyster men först ska jag fan se lite paradise hotel!

Puss på er sålänge, älskar alla er som stöttar mig när det inte blir som jag tänkt mig!

Insikt

nervous breakdown. orkar snart inte kämpa och peppa mer. känner mig gråtfärdig.

tror jag insett hur jag egentligen mår.
tror jag insett hur trött jag är.

Here I am, this is me

Jag älskar glass. Jag gillar att ta hand om människor. Jag bryr mig om folk. Jag är plikttrogen. Jag gillar kontroll. Jag spelar fotboll. Jag har hund. Jag tränar och tävlar aktivt med min hund. Jag älskar att umgås med människor. Ibland tycker jag det är skönt att vara ensam. Jag gillar att baka och pyssla. Jag hatar ärtsoppa. Jag tar studenten i vår. Jag är med och driver ett UF-företag som heter SponsraGlädje. Jag gillar inspirerande människor. Jag gillar att må bra. Jag menar aldrig något illa med någonting jag gör. Jag har 14 kusiner, 2 mostrar, 1 faster, 2 farbröder, 1 farmor och mormor och morfar. Jag älskar barnprogram. Jag har 1 syster, 1 mamma och 1 pappa. Jag älskar fetaost och mozzarella. Ibland gillar jag att laga mat. Jag lider ibland av shoppingsjukan. Jag är skofetischist. När jag var liten var jag tokig i hästar. Jag har väldigt lätt att bli beroende av godis, te, kaffe och lypsyl. Jag gillar att sminka mig. Jag älskar musik i alla dess former. Min säng är 140 centimeter bred. Jag har två jobb.
Jag skulle inte överleva utan dom som står mig närmast.
*
Thats all. (Egentligen finns det massa mer men det va vad jag kom på.)

RSS 2.0