Mat och film

Nu har vi varit och ätit, blev en toast skagen till förätt och en fläskfile med gratinerade grönsaker, kräftstjärtar med lime, bearnaisås och pommes frites, hur gott som helst! Efter det så begav vi oss till McDonalds där Anna, min kusin, jobbar, vi åkte i driven där hon stod och pappa började prata göteborska med henne, krånglade och grejade!

Pappa: Ja, du vi åndrade oss lite, kan vi byta den med smarties till daim?
Anna: Jaha... vill du ha en vanlig McFlurry med daim då istället?
Pappa: Ja, det blir bra det vettu!
(Mattias, Annas pappa, skrattar)
Anna: Staffan, (min pappa) jag hatar dig...

Alla skrattade gott åt att Anna gick på vårat lilla skämt! Sen har vi även börjat med att säga "Silence, I kill you!" med ljus röst till varandra. Kommer från en sketch med buktalaren Jeff Dunham, jag länkar den så ni förstår vad jag håller på och säger!
http://www.youtube.com/watch?v=1uwOL4rB-go

Nu sitter vi och tittar på "Mona-Lisas leende", efter en fullsmockad dag, så alla ser lagom trötta ut i soffan förutom pappa som har fått för sig att tillaga en "parfait" tills imorrn, alltså en slags glass...
Idag såg vi även filmen "A walk to remember" en sorglig men mycket sevärd film! Ni borde också lyssna på låten som är riktigt bra; den heter "A Walk To Remember - Mandy Moore"

Blev så tråkigt utan bilder så här kommer två på filmerna jag sett idag :)






Sleep tight!
Your one and only
S

Hmm...

Hittade en underbar bild från i somras på min helt normala vän Veronica! (www.usyoume.blogg.se)
Hon kan verkligen få en att skratta! Och snart ska vi ha artonårsfest ihop hon och jag, kommer bli kanon!!

Här har ni bilden:


Your one and only
S

Ursäkta designen...

Ni får ursäkta min fula design men det kommer att komma en ny inom kort, mina sjuka vän Emelie orkade tyvärr inte gör det sist jag var där men snart så! Så be patient :)

Your one and only
S

Hemma igen!

Nu är vi hemma igen efter shoppningen, blev en mycket lyckad dag och alla verkade vara nöjda! Lunch blev det på vanliga stället; 1344 vilket man måste prova om man åker till Karlskrona någon gång, det ligger Wachtmeistergallerian och är mycket värt ett besök. Mitt tips är också att passa på att ta ett besök på Kompaniet där man kan handla en massa fina kläder!
Ikväll blir det mat på Mont Martre i stan och det blir nog trevligt får vi hoppas!
Imorgon är det stora dagen och jag och Anna ska till Hamnkroogen och fira det nya året, ska bli hur trevligt som helst, sen blir det också efterfest hos Elin och Petter som bor i stan. Ska bli roligt att träffa dom igen också, har inte gjort det sen Annas 18-årsfest.
Snart är det ju också dags för en annan söt flicka att fylla arton! Idag är det bara 20 dagar kvar till den stora dagen, jäklar vad jag längtar!!

Lägger upp ett par bilder från dagen, lite på vad jag shoppat, enjoy!


Man fick ta dumlekolor i en affär, dom är så himlans trevliga här i Karlskrona och vet verkligen vad BRA service innebär!



Dagens shopping (lite dålig kvalité på bilden tyvärr..)
Från vänster överkant:
- Kofta från Killah, 500:-
- Skjortklänning från Peak Performance, 1000:-
- Trosor och BH från H&M, 178,50:-
- Solpuder från Isadora, 115:-

Det var allt för mig och nu över till vädret!
Your one and only
S


Fel ordning

Råkade bli fel ordning på inläggen då jag inte kunde ladda upp bilder igår, det andra inlägget ska självklart vara först :)



Vinterpromenad och framme

Nu har vi kommit fram och ätit middag, gulaschsoppa blev det med nybakt bröd, man kan alltid räkna med god mat när man kommer till Karlskrona!
Var ute på en härlig vinterpromenad idag på dan med hunden, var hur mysigt som helst med sol och allt!
Var otroligt kul på planet med han som pratade, han slutade aldrig prata, han snackade som fan! Han försökte få oss att göra ett nyårslöfte att vi skulle åka med SAS en minst en gång till nästa år och grejer...

Tänkte lägga upp lite bilder från promenaden, tycker dom blev ganska fina!






Your one and only 
S

Shopping i Karlskrona!

Idag blir det shopping i lilla staden Karlskrona, hoppas på att fynda lite på rean idag!
Måste kila ner och göra mig iording nu, man vill ju inte se ut som ett gammalt spöke i stan :p

Your one and only
S

Flygplan!

Idag bär det av till Karlskrona i Blekinge där våra kusiner bor, vi åker dit idag, planet går 17.15 och kommer hem på torsdag kväll. Vi ska fira nyår där och det kommer antagligen bli en hel del shopping, det brukar det bli, lägger upp bilder till er sen på dom eventuella köpen!
Hoppas på några roliga dagar, det brukar dom bli, våra familjer har samma humor nämligen! Nu börjar jag ju längta till Egyptenresan också, vi åker tillsammans med mina kusiner, deras mamma och pappa, min familj (såklart) och farmor, som är huvudpersonen eftersom vi åker för att hon fyller åttio år! Fattar ni ÅTTIO år! Och hon är fortfarande pigg och glad!

Ska bli skönt att flyga till Karlskrona för en gångs skull, vi brukar åka bil ner men det tar ungefär sex timmar, vilka lyxproblem man har egentligen :p
- "Nej men det är så himlans obekvämt att sitta i bilen i flera timmar, vi tar och flyger va?" Hehe, herregud!
Man ska ju vara glad att man har möjlighet att bara ha lyxproblem iallafall.
Stackars Emelie då, vi var där på middag igår och jag gick upp på övervåningen till hennes rum och letade efter henne, men hon svarade inte när jag ropade så tänkte att hon nog inte var hemma och Erica (hennes syster) trodde inte heller det.. När jag för sista gången går in i hennes rum hör jag nån liten hes röst som säger; "men jag är ju här!" då ligger kvinnan under sitt täcke för att hon fryser så mycket! Jag tänker då att här måste nåt göras så jag visar henne några roliga klipp på internet för att pigga upp henne och sen säger jag: "in i duschen!" - för om man fryser så är det ju skönt att duscha, sen tar jag fram hennes skönaste och varmaste kläder och vi går ner och äter! (Är jag inte en underbar vän?)
Tyvärr kunde det inte hjälpas eftersom hon senare blev sjuk ändå stackarn, hoppas bara att hon blir frisk till nyår! Krya på dig gumman, jag (och kanske mina läsare?) tänker på dig och på att du ska bli frisk!


En något gladare och piggare Emelie än den flicka jag såg igår!
(döda mig inte Emelie, bilden är fin!)

Förresten har jag en grym träningsvärk efter igår.. ännu ett lyxproblem...


Your one and only

Guitar-Hero

Jag måste väl vara bäst av alla på denna jord på GuitarHero, kolla bara in mina poäng!!



96% är inte dåligt det :D:D

Puss&kram
Your one and only
S

...förresten

Tycker ni inte att jag är duktig på att uppdatera? (Talking especially to you Emelie!) 
Flera inlägg varje dag vettni :D

Jag har dött..

Hej, ni pratar med en död person, jag har chockat min kropp bigtime! Jag har tränat för första gången på jullovet och nu är jag så sjuuuukt trött!
Skulle kunna lägga mig ner och somna mitt på golvet, här och nu.. 
Jag och pappa var på gymmet i ungefär en och en halv timme och ska nog snart bege mig in i duschen, kommer nog ha en rejäl träningsvärk imorrn.
Det är ganska roligt när man är på gym och man står där som tjej och tränar med sina lagomt stora vikter (mina är förstås jättetunga!) sen kommer man till en maskin och sätter sig där direkt efter att värsta biffen suttit där, han har vikterna på typ 100 kilo och man själv kan inte ens rubba dom! Fatta hur stark man kan vara asså :p Jag säger bara beach 09 here I come, jag ska också börja med 100kilos vikter!!

(http://earfarm.com/dev/wp-content/uploads/2008/06/bodybuilder.jpg)
... eller förresten, vem vill se ut sådär? Inte jag allafall, jag tror jag fortsätter med mina vikter på mellan 20 och 50 kilo :)


Your one and only
S


Frukost :)

Underbara väder! Äntligen är det sol ute igen, sitter och äter frukost och tänker på vad jag ska hitta på idag. 
Blir nog en promenad med hunden och sen lite träning på gymmet! Man känner sig ju sådär lagom småfet efter all julmat..

Ska nog ringa Emelie förresten och se om hon är på att gå en promenad med alla vovvarna :)


Det fina vädret fick mig att längta tillbaka till Hintertux i Österrikiska Alperna där vi åkte skidor varje dag, 
längtar dit igen till skidåkandet och den varma chokladen :)


Your one and only
S

Sagan om...

Sitter och tittar på Sagan om ringen och ville dela med mig  av ett underbart roligt klipp!

 
(http://tolkiensarda.se/old/faq_16-filer/tttsound.jpg)

___________________________________________________________________________________________


..."Sagan om de bannlysta"

http://www.youtube.com/watch?v=05hDiLTDkFo


Sleep well!
Your one and only
S

Drömmar...

Har hela dagen efter lunchen tänkt på vad jag skulle vilja göra efter gymnasiet, och jag vill resa! Jag och Emelie pratade nämligen om vart vi vill åka om vi ska åka tillsammans och den ultimata drömmen för mig är att först jobba ett halvår efter gymnasiet. 
Efter det vill jag åka till Australien, där har jag redan varit en gång men det är en storfavorit så skulle vilja åka dit igen. Tänk er att jobba på en farm, få rida på öppna fält och bara galoppera i full fart! Ta hand om djuren, ha en sån där underbar mor i huset som lagar god mat och luktar kanelbullar :) Tänk att få uppleva allt det som dom gör i filmer.
Sen när man har jobbat kanske ett halvår i Australien så vill jag åka till USA, köpa en bil i Los Angeles och köra genom USA, förbi Miami och till New York, sälja bilen och åka hem. Fatta vilken upplevelse, men inte själv, det skulle jag nog aldrig våga! Hoppas därför på att Emelie vill följa med mig dit. 


(http://www.christian-wallpaper.com/backgrounds/sunset-with-australian-kangaroos.jpg)

Jag är verkligen skoltrött just nu och pallar verkligen inte plugga vidare på en gång så vill ta ett eller flera år och bara leva livet! Livin La Vida Loca!! 
Ta hand om sig själv och bli vuxen, även om jag också tycker att det kan vara ganska läskigt att bli vuxen, för allt var så mycket enklare när man var barn, man behövde inte betala något, man fick allt serverat och behövde inte tänka så mycket själv. Även om jag längtar till vuxenvärlden så kommer det nog definitivt inte bli en dans på rosor.
Men åter till drömmarna om Australien, solen och värmen, det lockar ganska mycket just nu när vi har sånt skitväder!

Så, alla mina hundratals läsare (eller? :p), kommentera gärna om vad ni vill göra efter gymnasiet etc. :)

So long suckers!
Your one and only
S


Shopping!

Hej kära läsare!
Idag har dagen varit fylld av shopping, vi har gått runt på söder med hela familjen och det var väldigt mysigt! 
Efter en massa shopping så lunchade vi i Gamla Stan med några kompisar till familjen, det var mycket trevligt och god mat!
Har varit en underbar dag och tänkte att ni skulle få titta mer än att läsa i det här 
inlägget så jag lägger upp lite bilder till er från dagen!


Goda latten på "Grill Ruby"


   
Emelie, Pappa & Mamma i Gamla Stan




Från dagens shopping:
(Från vänster)
- Polotröjor från BikBok, två för 99:-
- Tröja från H&M, 149:-
- Kjol från H&M, 98:-
- Skor från SkoVision, 500:-
- Kofta från GinaTricot, 124,50:-



Watch out!
Your one and only
S

Hemma igen

God kväll!

Nu har vi kommit hem från middagen hos mormor och morfar och det smakade underbart! Hade trevligt och framförallt roligt med kusinerna också, härligt värre.

Nu sitter jag och tittar på Gladiator med resten av familjen, den är otroligt bra och ska bjuda er på en bild på Russel Crowe och även citatet från den bästa scenen som en lite försenad julklapp!


"I am Maximus Decimus Meriduis, commander of the armies of the north, 
General of the Felix Legion, loyal servant to the true emporer Marcuc Arelius. 
Father to a Murdered son, husband to a murdered wife, 
and I will have my vengeance, in this life or the next."



(http://www.maxi-fond-ecran.com/fond-ecran/cinema/gladiator_006.jpg)


Nu ska jag titta vidare, see you soon!

Your one and only 
S

So far, so good!

Hej kära läsare!
Jag hoppas att jag fått minst hundra läsare till sen igår! (Även om det är föga troligt..)

Vad ha jag gjort idag då? Jo jag har sovit, sovit och sovit. Vaknade klockan ett och gick direkt upp till frukostbordet och inte till datorn först som igår. Efter att jag gått upp och ätit så satte jag äntligen på datorn och satte på lite musik, underbart! Mer musik skulle det bli och vi satte på filmen Mamma Mia som förövrigt är en underbart bra film som man inte kan låta bli att bli lycklig av! Jag, min syster och min mamma såg denna älskade film för att sedan gå ut med hunden. Så långt som vi gick och så länge som vi var ute var min absoluta rekord för detta jullov, jag är väldigt stolt över mig själv måste jag säga!


(http://blogg.lo.se/b2e/blogs/media/mamma_mia.jpg)

Det är härligt med jullov självklart men man kan inte låta bli att tänka på hur mycket som kommer och som man måste göra, just nu har jag väldigt många bollar i luften; planerande av resa i sommar, skolan, fotbollen, jobbet, körkortsplugg och till råga på allt det så har jag inte en utan två! artonårsfester att ordna och planera. 
Menmen, det är självvalt som min pappa alltid säger och det är väldigt sant och jag är inte på något sätt ledsen över alla dessa "bollar" som snurrar och hoppar runt i mitt huvud. 

Just nu sitter vi och tittar på "Cast away" med Tom Hanks, vi ska inte glömma bort att se "Gladiator" ikväll med underbart snygga Russel Crowe, jag älskar den filmen, hoppas ni ska se den!
Ska snart gå och göra mig iordning för att åka och äta middag hos mormor och morfar, kommer nog bli lika trevligt som vanligt att träffa alla kusiner!

Har ni haft en bra jul och jullov?


Stay tuned

Your one and only 
S

Hur kommer det gå denna gång..?

Hej kära läsare (och icke läsare)!

Som vissa av er kanske vet så har jag bloggat lite tafatt förut men det har ju kanske inte fått det bästa resultatet.. om man säger såhär; det blev många pauser...
Jag tänker redan från början låtsas som att det verkligen är många som läser min blogg eftersom man ska tro på sig själv :)

Det har varit jul och jag hoppas ni alla har haft det mycket trevligt och ätit er fullproppat mätta på all julmat, det är ju faktiskt så man ska fira sin jul här i Sverige!
En av anledningarna till att jag har tagit upp bloggandet igen är att under granen i ett rött (otroligt vackert inslaget) som var tungt och fyrkantigt låg en sprillans ny MacBook!! Kan ni tänka er?! Jag har äntligaen fått min egen dator och det med besked, en MacBook är enligt mig som en Rolls-Royce jämfört med dom skruttiga PC-datorerna som i jämförelse är ungefär som en gammal fiat.. 
Nej kanske inte riktigt så illa och vi ska väl inte överdriva och se ned på alla er som har en vanlig PC men jag kan inte låta bli att vara lite stolt över min dator och därmed också mina underbara föräldrar! TACK!
Den andra anledningen till detta plötsliga infall att börja blogga är min för evigt käre vän Emelie (www.easd.blogg.se), som har varit en flitig bloggerska under en ganska lång period och som under en ungefär lika lång period har tjatat på mig att jag ska börja igen, inget illa menat Emelie :)

Nu hoppas jag för både er och min skull att jag håller igång bloggandet, men efterom jag älskar min dator så kanske inte detta kommer bli ett problem, förhoppningsvis!

Keep reading så hörs vi snart igen!
The one and only: S



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0