Based on a true story

Detta är då sagan om två flickor som satt och fikade på ett lokalt café, låt oss kalla dem Lisa och Kajsa. De två flickorna sitter och pratar som mest om allt som hänt under den senaste tiden, pratet går mellan allt från lyckliga barndomsminnen till konstiga människor och crazy partyhistorier, precis som vanligt alltså. Kajsa börjar plötsligt berätta om ett litet kalas som ägde rum för en viss tid sedan och hur hon strulade med en kille som var SÅÅ snygg! Denna gång nämner hon inte killen vid namn och tjejerna lämnar ämnet efter ett tag för att prata om annat under cirka 47 minuter.
Efter ett tag så återkommer Kajsa och Lisa till det tidigare ämnet om hunken och denna gång väljer Kajsa att namnge pojken. Låt oss kalla honom Pär. Lisa skriker rakt ut så hela caféet stannar upp i sitt smaskande på diverse godsaker och lyssnar intensivt. Tills de märker att det bara är två tonårsflickors vanliga prat om killar hit och dit och återgår då raskt till bullar och blaskigt kaffe.
- VA?! HAR DU STRULAT MED PÄR??? DET HAR JU JAG OCKSÅ!!! Utbrister Lisa och både hon och Kajsa bryter ut i ett hysteriskt asgarv. Skrattet ebbar ut efter ett tag med återkommer under flera gånger.
Flickorna har alltså utan varandras vetskap strulat med Pär, både Kajsa och Lisa var också lika nöjda med utseendet på denne Pär och höll med varandra i frågan om han var bra på att strula - det blev ett klart och tydligt JA. Hur kan då samma tjejer strula med samma kille när han inte ens bor i samma kommun som någon av de och de inte heller har gemensamma kompisar? Som grädde på moset är Pär endast ytligt bekant med båda tjejerna och träffar aldrig på Lisa längre.
Tänk vad mycket skratt ett strul med en mystisk och snygg främling i den mörka men ändå glittrande partynatten kan leda till, ibland är livet bra underligt och Världen bra liten!
Kajsa <3 Pär <3 Lisa
Fotnot: Kajsa, Lisa och Pär heter egentligen något annat. Baserad på en verklig händelse.
Författad av: Sophie Lindhe 2009-09-08

Kommentarer
Postat av: lisa ;)

hahahhaha klockren :D

2009-09-08 @ 19:21:25
Postat av: Sophie

Viiiiiiisst!!! :D:D:D

2009-09-09 @ 19:48:21
URL: http://sophielindhe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0